D-Smart kazığı

MONTANO

New member
Reaction score
0
2dl7zhi.jpg

www.smartonline.com.tr/ adresinde içerik satın alma bölümünden galatasaray maçı 50 smart para (50 tl) olarak eklenmiştir önceki maçlarda olduğu gibi düşündürücü bir rakam şiddetle kınıyoruz.

bende müşteri hizmetlerini aradım sordum 50 tl dediler.bu yapılan ayıptır maçı dışarda izlemeye kalksam eve dönüş problem oturduğum yere belli bi saatten sonra araç yok.daha uygun bi fiyat olmalı hiç değilse bi çok insan rahat rahat izlerdi maçı.d smart,ı kınıyoruz

Çözüm aslında her şeyde olduğu gibi basit:Organize olmak.
Seyretmeyeceksin maçı,almayacaksın 1 hafta benzini,açmayacaksın 3 gün telefon,devlet dahil bak nasıl süt dökmüş kedi gibi oluyor bu sömürücülerin hepsi ama
bizde organizasyon ve sadakat yok kardeşim.

Türkiye'de Zengin insanların çokluğumu yoksa futbol aşkımı enayilikmi bilinmez ama bir gerçek var Rant büyük paylaşım büyük birileri bu işten çok ama çok kar elde ediyor...

açıp azeri kanalından izleyin hocam ne bu böyle maçı stattan mı izletiyorlar sanki?Üç kağıtçılar hepsi...Biss şifreler forumlarda var zaten.Grup maçlarından beri fenerin galatasarayın maçlarını veriyor adamlar.Tavsiye ederim bunlara artık yeter demek gerek...

arkadaşlar inanın takımların avrupa kupalarından elenmelerine sevindim hiç olmazsa bunlar gibi rantiyecilerin hevesleri kursaklarında kaldı çünkü maçların bitiminde d smart yorumcuları veryansın edip önüne gelene sallıyorlardı yok olan taraftara olmuşmuş falan filan hepsi fasa fiso üzüldükleri tek konu bir sonraki tur maçları satamamaktan dolayı oluşan kayıpları ama çok sinirlenmişlerdi görmeliydiniz

Geri