Dağlıca'da çatışma: 2 şehit

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nin Irak sınırındaki Dağlıca'da PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında dün akşam başlayan çatışmalar devam ediyor.

KAYNAK

12 askerin şehit olduğu Dağlıca'ya yine saldırı hazırlığı yaptıkları tespit edilen PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralı

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nin Irak sınırındaki Dağlıca'da PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında dün akşam başlayan çatışmalarda bugün 2 askerimiz şehit düştü, 1 asker de yaralandı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'ndeki 21 Ekim 2007'deki saldırıda 12 askerin şehit olduğu 3'üncü Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı'na yine saldırı hazırlığı yaptıkları tespit edilen PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında dün akşam çatışma çıktı.
Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'nde 21 Ekim 2007'de bir grup PKK'lı teröristin saldırısına uğrayan Dağlıca 3'üncü Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı'nın Keri Tepe Us Bölgesi'ne dün gece yine saldırı düzenlenmek istendi. 12 askerin şehit olduğu, 16 asker yaralandığı ve 8 askerin de kaçırıldığı Keri Tepe bölgesine saldırmak isteyen teröristler bu kez emellerine ulaşamadı. Teröristlerin açtığı taciz ateşine, Mehmetçik anında karşılık verdi. Bunun üzerine taciz ateşinin yapıldığı bölgeye operasyon düzenlenerek sıcak temas sağlandı.

Sağlanan sıcak temas, akşam saatlerinde saatlerinde başladı ve halen devam ediyor. Bölgeye çok sayıda özel eğitimli komandolar sevk edilirken, helikopterler de havadan destek sağladı.
Kaynak: ensonhaber.

ben anlamıyorum yavas yavas artıyormu yoksa bizimkiler TSK bunların yuvalarınamı çomak sokuyor. arının yuvasına comak sokarsın dağılır ya onun gıbı bıseyoler, veya bişeyler oluyor

iktidar tarafından kaale alındıkları için dötleri kalkan ayrılıkçı kürt milliyetçilerinin kanlı terör çetesinin eylemleri daha çok anne ve babaların ağlamasına neden olacak ...Sebep olanlar utansın.

hukumet teroristleri salmak icin kanun cikarirsa... terorist basi apo kopegini insan yerine koyup her istedigini yaparsa... onu muhattap alirsa.. daha nice sehitler veririz... hukumet bunlarla is birligi yapiyor kanisina variyorum.. hukumetin icraatlerini dusununce

Yaw PKK kadar aklı olmayan arkadaşları anlamıyorum PKK ne zaman devlet ona soorun çıkaraksa o zaman var gücüyle saldırır ne zaman işine gelen bir durum varsa o zamana sözde ateşkes ilan eder AKP pkk ya çalışacak ama pkk kendi eliyle balktalayıp sorun çıkaracak tepki toplayacak eylemlere girecek öylemi? sizin gibi kullanılabilen zihniyetler yüzünden akp anayasa paketi olsun kürt açılıumı olsun fiiilen işe yaramasada probaganda aralarına zarar veren açılımlara tepki yarattırmak için akp düşmanı sazanlara " bak açılım buna sebeb oldu " dedirtmek için salırıyor sonuç ne oluyor o sazanlar oltaya takılıyor açılım buna sebeb oldu deniyor ne sebeble pkk eylem yaptı diye o zaman demezlermi senin siyasi görüşünü pkk nın eylemi belirliyosa sende pkk lı olmazmısın diye? pkk nın eylemleri ile görüşünü belirlediği zavallılar dışında bide tsk nın defalarca basılmış karakolu gene basılırken aga nasıl olurda 1 terörist bile öldüremessin? ben anlamıyorum arkadaş pkk şerefsiz akp şerefiszde pkklıların ortada top çevirdiği karakolları saatlerce kaderine bırakan gelincede 1 terörist bile yaralayamayan tsk nın yaptığı nedir?

Geri