Hala mı boş hayalerin peşinde koşuyonuz be "dar ağacında üç fidan"cılar daha kaç seçim daha kaç yenilgi gerekiyor gerçekleri görmeniz için?...Marstan bahsedenler hayırdır deniz gezmiş nerden çıktı cehennemden adsl bağlantısı mı var foruma ?
terbiyesizleşme onursuz değiliz sen kendine hakareti layık görüyosan hakaret et hiçbir devrimciye hakaret edemezsin
yenildiğimizde kimse iddia edemez biz düzen içinde parti istemiyoruz düzeni değiştirmek istiyoruz madem ayrı tutuyorsun kendini ki ayrısın zaten düzen içinize işlemiş sömürüldüğünüzü göremiyorsunuz
onlar senin özgürlüğün tam bağımsızlığın için ölürken şu ağzınızı açıp izlediğiniz tayyip denen insan acaba hangi cübbenin altında saklanıyordu
bu arada sende tanrının yanından yazıyosun heralde nasıl hızlıdır orda internet
töbe ya akıllıca düşünün öyle konuşun
bu arada bu insanın hala çekilememeside büyüklüğünün ispatıdır zaten
Bu Fazıl Say ı sevmem etmem ama hiç değilse adam "kaybettik" itirafında bulundu.Bakınız bazıları hala çocuk gibi yenilgiyi kabullenemeyip sinirden köpürüyolar.Bunlarınki artık yenilen pehlivan ısrarından çıkıp yenilgiye mazoşistçe bir eğilime dönüştü.Ayrıca komik bir savunma mekanizmaları var.Kendileri ve taptıkları kişiler hakkında olumsuz şeyler yazılınca "çekememezlikten" dem vururlar.Ne diyelim yıllarca hakkında kötü konuşulan ve yazılan "Manukyan"da çekememezlikten bahsederdi.**************komünist ve dinsiz bir ülke olmucak.Üç ihtimalli maçlar futbolda olur bizimki tek ihtimalli...
sizin yerinize fethullah düşünsün sizin yerinize tayyip düşünsün **************
filistinde müslümanlar 60 yıldır açık hava hapishanesinde yaşasın siz müslümanlıktan bahsedin israilden tank üstüne tank alın ırakta bir milyon müslüman ölsün karakollarda kızlara tecavüz edilsin siz müslümanlıktan bahsedin başbakan ta ayaklarına kadar gidip bize amerikadan hiçbirşey olmamış gibi sırıtsın yolsuzluk üstüne yolsuzluk bakanların davaları gemicikler vs.. siz müslümanlıktan bahsedin size günah yok zaten dimi
halka açık devlet kurumlarının büyük kısmı yabancıların elinde sen bana müslümanlıktan bahsediyorsun kusura bakma ama ben gerçeği göremeyenlerden değilim ya müslümanlığı öne atmayın yada biz müslümanız şu müslüman halkada şu yardımımız dokundu deyin
bu işler elin siyahına türkçe öğretmekle iki kilo et dağıtmakla olmuyor bunuda çok iyi biliyorum komünistlerin içinde çok ateist olduğu doğrudur ama birgünde kimse bana neden müslümansın demedi sürekli siz birilerine gavur damgası vuruyorsunuz
bu arada ismim muhammet elhamdürillah müslümanım ama aynı zamanda solcuyum ve gerçek müslümanlığın sömürünün ve zulmün olmadığı bir dünyada yaşanacağına inanıyorum sadece saygı duymanı bekliyorum o kadar ve damgalamadan önce biraz düşünmeni
terbiyesizleşme onursuz değiliz sen kendine hakareti layık görüyosan hakaret et hiçbir devrimciye hakaret edemezsin
yenildiğimizde kimse iddia edemez biz düzen içinde parti istemiyoruz düzeni değiştirmek istiyoruz madem ayrı tutuyorsun kendini ki ayrısın zaten düzen içinize işlemiş sömürüldüğünüzü göremiyorsunuz
Yine çelişki biz düzene karşıyız diyorsunuz ama taparcasına birilerini yada onların düzenini savunuyorsunuz. Sizin yerinize fetullah düşünsün diyen arkadaşım fetullah en azından düşünebiliyor. Sen ardından gittiğin ölülerin ne düşündüklerini(aslında düşünemediklerini) bile bilmiyorsun. Bu işler öyle olmaz böyle olmaz derken sen o müslümanlar için ne yaptın nasıl olurmuş söylede bilelim. Hoş bu konuda senin gibilerden fikir alacak da değilizya neyse. İkide bir devrimcilere hakaret edemezsin diyen arkadaşım insanları zorlarsan onlarda 'doğru devrimcilere hakaret edecek kelime bulamıyorum' der.
Yine çelişkiler denizinde yüzen bir arkadaşa cevap vermek zorunda kalıyorum.Öncelikle arkadaşımız ya neye mensup olduğunu bilmiyor ya da mensup olduğu şeyin hayat görüşünü bilmiyor."Yaşasın marksizm-leninizm" diyen bir adamın peşine takılıp "elhamdürillah müslümanım" açıklamasıyla bence terminolojide yeni bir çığır açmıştır kendisi.Açıkça görülüyorki kendisi ya marksizm-leninizm,bırakın islamiyeti tüm dinlere nasıl bakar? bilmemektedir ya da muhtemelen deniz gezmişi hiç tanımamakta,zamanında abilerinden övgü dolu sözler duyduğu için bu şahsın izinde gitmektedir.Bide size mi kaldı müslümanlıktan,dinden bahsetmek tarzında ve tavrında kaleme alınan sorular görünce insanın aklından doğal olarak evet bize kaldı ne bekliyordun islam,din,iman hakkında konuşmak size kalcak değil ya cevabı geçiyor.Saygı beklenmiş ama kusura bakmasınlar cehalete saygımız yok...
Yine çelişki biz düzene karşıyız diyorsunuz ama taparcasına birilerini yada onların düzenini savunuyorsunuz. Sizin yerinize fetullah düşünsün diyen arkadaşım fetullah en azından düşünebiliyor. Sen ardından gittiğin ölülerin ne düşündüklerini(aslında düşünemediklerini) bile bilmiyorsun. Bu işler öyle olmaz böyle olmaz derken sen o müslümanlar için ne yaptın nasıl olurmuş söylede bilelim. Hoş bu konuda senin gibilerden fikir alacak da değilizya neyse. İkide bir devrimcilere hakaret edemezsin diyen arkadaşım insanları zorlarsan onlarda 'doğru devrimcilere hakaret edecek kelime bulamıyorum' der.
biz bu düzene karşıyız oldumu? herşeyi açık açık yazmakmı lazım (düşünemeyenlere laf etmeden önce cümleleri anlamak için biraz düşün)
fikir alacak değilsen soruda sorma
insan hakaret etmeye nasıl zorlanır acaba hakaret ettiğinde hakaret yemesini bileceksin
oh olmş desem çok mu olur?
marxizmin ne dediğini çok iyi biliyorum din halkın afyonudur der sömüren insanların eline geçerse neler olacağını dünyada görüyoruz zatenherşeyi din olarak gören zihniyetsin deniz gezmişin hayatının dinle ne alakası var diyelimki ateist müslüman olsa ne değişecektibence sen kendini çok şey biliyor sanıyorsun
dinin yap dediğini yapmayıp din din diye bağıran zihniyet bana inandırıcı gelmez istediğin kadar konuş hani müslümanlıkta dinsiz olup dinsizim diyen müslümanım diyip arkadan iş çevirenden iyidir ya benimkisi o hesap ama anlamanı beklemiyorum
sizemi kalmış müslümanlıktan bahsetmek dememin nedenleri vardı bu dediklerin yanlış de ondan sonra konuş ama yanlış diyemeyeceksin onuda biliyorum eğer cevap verebilecek olsan cevap verirdin beni cahilleştirerek yazıyı kotarmazdın
Marksizm yanlısı olup "Elhamdürillah müslümanım" diyerek marksizme yeni bir bakış açısı kazandırmakla yetinmeyip islamiyetle marksizmin enteresan bir sentezini yapan arkdaşımızı öncelikle bir kez daha kutluyorum.Ne diyelim insanlar bazı şeyleri kulaktan kulağa oynarken öğrenir,duvar yazılarından takip ederse sonucu en az avatarlarındaki Şener Şen kadar komik olmuştur,olacaktır.Yazık birde herşeyi açık açık yazalım mı? demiş evet yaz kardeş söyle hem demişin dinsiz olup dinsizim diyen daha iyimiş "Elhamdürillah müslümanım" deyip arkadan iş çevirenden ya kimmiş bu "dinsizler" bilelim öğrenelim de dinde emirlere uymayanları,yanlış yapanları eleştirenler eğer dinsizse "dinime küfreden müslüman olsa" deyip kaale almayalım.Ama dinini,islamiyeti ve onun kurallarını bilenler İslam dünyasını eleştirceklerse saygımız olur karşılık fikir alış verişinde bulunuruz.Yine yazıyorum cehalete saygımız yok başka kapıya...
senin kadar zekice espri yapmaya çalışmaya çalışmasamda sana komik gelmiş olabilir
tekrar farklı bir şekilde söylediklerimi tekrar edicem
dinle siyaseti karıştırmak istemiyorum din öbür dünya için yapılır siyaset bu dünya için siyasetten dinen bir kazanım elde edilmeye çalışılmaz (bana göre)
ben marksizmle islamın sentezini yapmıyorum dedim ya din ayrı politika ayrı marksizmi bir din olarakta görmüyorum sadece bana mantıklı geleni odur diyorum yanlış yeri yokmudur elbette vardır benim düşündüğüm istediğim şeyleri tam vermez ama ana hatlarıyla karşılar
çalışanın emeğinin karşılığını alnının teri kurumadan veriniz...
buda hz muhammedin sözüdür...
Bu Fazıl Say ı sevmem etmem ama hiç değilse adam "kaybettik" itirafında bulundu.Bakınız bazıları hala çocuk gibi yenilgiyi kabullenemeyip sinirden köpürüyolar.Bunlarınki artık yenilen pehlivan ısrarından çıkıp yenilgiye mazoşistçe bir eğilime dönüştü.Ayrıca komik bir savunma mekanizmaları var.Kendileri ve taptıkları kişiler hakkında olumsuz şeyler yazılınca "çekememezlikten" dem vururlar.Ne diyelim yıllarca hakkında kötü konuşulan ve yazılan "Manukyan"da çekememezlikten bahsederdi.**************************************bu ülke peşinde koştuğunuz komünist ve dinsiz bir ülke olmucak.Üç ihtimalli maçlar futbolda olur bizimki tek ihtimalli...