biz Hz. İsayı Hz. Musayı bole karikatürize ediomyz ki onlar bizim Peygamberimizi aşşağılasın. herşeyi gectik. Allah inancı olan biri peygamberin hiç birini karikatür konusu yapmaz sanıyorum...
Danimarkayı yaptıgı hareketten dolayı kutluyorum.Sanat özgürdür kimi neyi nasıl cizecegime veya herhangi bi sanat eserini görüp göremeyecegime kimse karısamaz.
Roj tv konusunda da Yılmaz Özdilin 9 nisan 2009 tarihli yazısını okumanızı tavsiye ederim.
arkadaşım sen ne söylediğinin farkındamısın ?ha
ha
senin sanat anlayışına göre sana hakaret edilmesi yada seninle alay edilmesi normal biseyse bende sana burda hakaret edeyim bunuda sanat say o zaman ? olurmu ?
birde söz konusu peygamber olursa bırak hakaret etmeyi alay etmeyi en ufak bir saygısızlık yapamazsın ..senin babana birisi küfretse veya alay etse zoruna gitmezmi ? benim gider .babam oldumu dayanamıyorsam birde peygamberimize yapılan saygısızlığa müslümanım diyen hiç kimse tahammül edemez ..
müslümanmısın ve yaşın kaç bilmiyorum ama bu yazdığın bir müslümanın yazacağı şey değil buda benim görüşüm .
Tayyıp abı kalksın gıtsın bakaLım danımarkaya Davosa gıttıgı gıbı gercı davos mevzusu secım sovu gıbı bıseydı ısıne gelmez sımdı danımarkaya gıtmek =)
DrMcNamara ;
konuda bir yerde bahçeli veya muhalefet geçmiyor .bu konuyamı yorum yapıyorsun yoksa aklın hala serbest kürsü konularındamı kaldı ...
yazdıklarını okudumda ne kadar bilgi yoksunu bir insan olduğunu anladım ..
bana buraya ecevitin busha ıraka girme sözü verdiğini ispatlarmısın ?acilen ispat istiyorum..ispatlayamazsan iftiracı ilan ederim seni ..hadi buyur ?
Bir insanın karikatürünün cizilmesi hakaret olarak nitelendirilemez.
O insan inanalara göre kutsaldır ve bu tür şeyleri yasaklamıstır o zaman ona inananlar çizmez veya çizilenlerle ilgilenmez böylecede inandığı şekilde günaha da girmiş olmaz.
siz nasıl kendi peygamberinize saygı bekliyosanız inanmayanlarda saygı bekleyeceklerdir.
Ayrıca nerde kaldı her fırsatta ortaya atılan aslında islam en insancıl en barışcıl dindir ama insanlar onu olumsuz kullanıyo teziniz.
ayrıca sorduğun için söylüyorum müslüman değilim.
Bir insanın karikatürünün cizilmesi hakaret olarak nitelendirilemez.
O insan inanalara göre kutsaldır ve bu tür şeyleri yasaklamıstır o zaman ona inananlar çizmez veya çizilenlerle ilgilenmez böylecede inandığı şekilde günaha da girmiş olmaz.
siz nasıl kendi peygamberinize saygı bekliyosanız inanmayanlarda saygı bekleyeceklerdir.
Ayrıca nerde kaldı her fırsatta ortaya atılan aslında islam en insancıl en barışcıl dindir ama insanlar onu olumsuz kullanıyo teziniz.
ayrıca sorduğun için söylüyorum müslüman değilim.
Bak ArkaDaşım Bu Linki http://w9.gazetevatan.com/Turkler_ne_yapti_dedin/232263/1/Manset
Oku AnLarsın.
beyler burası siyaset meydanımı yoksa bir paylaşım sitesimi yazıklar olsun sezi ya bırakın bu işleri bu şunu yapmış şu şunu yapmış sen bu konuda ne yapıyorsun onu söyle yok akp liler yok akp yandaşları basın nerde senin durduğun çizgiye bakılırsa danimarkanın çizgisiyel aynı sen eğer elinden geliyorsa bunları sitelerine hackle veya sende onların aleyhinde yaz kendi çapında birşeyler yapmaya çalış bırak danimarka ağzıyla çorba içmeyi ben size yakıştıramıyorum siz bu vatan evladı değilmisiniz başınız kim istesende istemesende tayip senin başbakanın sen böyle ileri geri konuşursan danimarka seni atanın mezarına gelir neyese dilim varmıyor söylemeye yazık sizlere hepiniz başbakan ve yandaş medyasına saldırıyorsunuz ben bunların taraftarı değilim ama ne olursa olsun eğer demorat sanız seçilene sayğı senin zihniyetindeki adam başbakan olsaydı bu durumlar yaşansaydı sen ne yapardın sen daha kötüsünü yapardın çünkü sen peygamberine başbakanına sahip çıkmıyorsun biz bu vatan üzerinde bir bütünüz arkadaşlar birlik ve beraberlik içinde olmazsak bizi parçalarlar hiç bir zaman bölünmeyelim saygılar yazımda yanlış ve hata yaptıysam özür