darb-ı mesel şiirlerim...

FEYLESOF38

New member
Reaction score
0
Dün gece yine yalnızdım
Sokağa çıktım
Ve kendime bir çiçek aldım
Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda
Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm
Ama her gece gibi
Dün gece de yalnızdım
Ve kendime bir çiçek aldım
Bir saat geri alınmış saatler
Ben geri almadım
Ve bir saat daha yalnız kalmadım
Bir masaya oturdum
İki çay ısmarladım
Ben içtim
sen soğuttun
sana söyleyeceğim her şeyi yuttum
çok dert etmedim
çünkü yoktun
dün gece yine yalnızdım
rahat ağladım
yokluğundan gizlemedim gözyaşlarımı
ve lambaları hiç karartmadım
dün gece
her gece gibi yalnızdım
sokağa çıktım
ve kendime bir çiçek aldım
sen sandım
Koklamadım

-----------------------

BugÜn Yİne YaĞmur YaĞdi Buralara.yİne GÖnlÜme HÜzÜn DÜŞtÜ.kokunu Duydum.gÖzlerİn Geldİ Aklima Denİz Mİsalİ.hasretlere BoĞuldum.bİr Kat Daha Özledİm Vuslati.

İÇİm Dalga Dalga Hasret Dolu.bana O Bulut Bulut BakiŞini Özledİm.dudaklarindan DÖkÜlen O Bİr İft SÖze Hasret Kaldim.daha Da Önemlİsİ,o İÇİmİ Tİtreten Sesİnİ Özledİm.adimi SÖyledİĞİn,bana SeslendİĞİn O Tatli Ses...

Sen Gİttİn Ya Buralardan;ne Denİzİn MavİlİĞİ Kaldi Ne De GÖzlerİmİn YeŞİllİĞİ...sen Gİderken Buralar Da Gİttİ Senİnle.yapamadilar Sensİz.gİderken Benİ Unuttular.arkalarindan Feryad Ettİm,ama Benİ Duymadilar.yalniz Kaldim.artik Ne Sen Varsin Ne De Ben.ben,bende Bİttİm,kalmadim,tÜkendİm.ben Senle Bİttİm

Sen Gİdİnce Ben De Bİttİm

BugÜn Yİne YaĞmur YaĞdi Buralara.yİne GÖnlÜme HÜzÜn DÜŞtÜ.kokunu Duydum.gÖzlerİn Geldİ Aklima Denİz Mİsalİ.hasretlere BoĞuldum.bİr Kat Daha Özledİm Vuslati.

İÇİm Dalga Dalga Hasret Dolu.bana O Bulut Bulut BakiŞini Özledİm.dudaklarindan DÖkÜlen O Bİr İft SÖze Hasret Kaldim.daha Da Önemlİsİ,o İÇİmİ Tİtreten Sesİnİ Özledİm.adimi SÖyledİĞİn,bana SeslendİĞİn O Tatli Ses...

Sen Gİttİn Ya Buralardan;ne Denİzİn MavİlİĞİ Kaldi Ne De GÖzlerİmİn YeŞİllİĞİ...sen Gİderken Buralar Da Gİttİ Senİnle.yapamadilar Sensİz.gİderken Benİ Unuttular.arkalarindan Feryad Ettİm,ama Benİ Duymadilar.yalniz Kaldim.artik Ne Sen Varsin Ne De Ben.ben,bende Bİttİm,kalmadim,tÜkendİm.ben Senle Bİttİm

Sen Gİdİnce Ben De Bİttİm

güzelmiş hoca eline yürene saglık

alıntı olup olmadığınıda eklerseniz seviniriz =)

elinize sağlık

ilk şiirin verildiğinibiliyorum.arattım bulamaıdm.demek kibi şekilde çöpe gönderilmiş..

neyse gönlüne sağlık.. paylaşımlarının devamını isteriz :goz:

ÖzlemİŞİm Bana Bulut Bulut BakiŞini O BakiŞlar İÇİn İnan Nelerİmİ Vermezdİm.dÜle Kolay 3 Ay 90 KÜsÜr GÜn.o BakiŞlara O Kokuya Hasret Biraktilar.ama Bİz Her Şeye İnat Sabrettİk.ÇÜnkÜ Her Şeyİn Tek Sahİbİ Bİzİmleydİ.tek Tesellİmİz De O'ydu Zaten.
Sen Yokken ,ne Denİzİn CoŞmasi Ne De Martilarin ÇiĞliklari Anlamliydi.her Şey Sessİz Ve Sakİndİ.gÜneŞ Bİle DoĞmuyordu Bana GÖre.karanlik GÜndÜzÜ De Esİr AlmiŞti Sankİ Geceler YetmİyormuŞ Gİbİ...sÖylenen Şarkilar Bana ÖlÜm MarŞlarini ÇaĞriŞtiriyordu.ÇÜnkÜ SensİzlİĞİn ÖlÜmden Farki Yoktu.
Sen Yokken,hayallerİmİz De Sahİpsİz KalmiŞti.tek BaŞima Sahİp Çikamiyordum.tam Hayallerİmİze KavuŞtuĞum Anda Bİr Şey,nedİr Bİlmİyorum,biÇak Gİbİ Kesİp GeÇİyordu Her Yanimi.ama Şu Sol Tarafima Dokunmuyordu.ÇÜnkÜ O BİlmedİĞİm Şey,benİm Senİ Ne Kadar Çok SevdİĞİmİ Bİlİyordu.belkİ Her Yerİmİ Yaraliyordu Ama YÜreĞİme Dokunmuyordu.
Sen Yokken,ben Hep Gece 3'te Uyaniyordum.senİnle KonuŞtuĞum Pencerenİn ÖnÜne GeÇİyordum.nedendİr Bİlmİyorum Ama,benİ Gece Bİr Şey Uyandiriyordu."o Uyanikken Sen Nasil Uyuyorsun"dİyordu.utaniyordum,utandiriyordu Benİ O Şey.
Sen Yokken,ben Beraber DolaŞtiĞimiz Sokaklari Tek BaŞima DolaŞtim.onlar Da Mahzundu.ÇÜnkÜ Yanimda Sen Yoktun.ÇÜnkÜ Bİr Yarim Yoktu.ÇÜnkÜ Eksİk KalmiŞtim.ve Gİt Gİde Eksİlİyordum.ama EksİldİĞİmde YÜreĞİmde Bİr Şey Daha Da ÇoĞaliyordu Sankİ.sankİ Kopan ParÇalarim YÜreĞİmde Bİrİkİyordu.
Sen Yokken,ben SensİzlİĞİ YaŞadim En Şİddetlİsİnden.ve Şİmdİ İse Hayati Senlİ YaŞamaya ÇaliŞiyorum.kİmİ Zaman Zorlaniyorum Ama Sabredİyorum.senden Gelen Sevgİ Bana Dayanma GÜcÜ Verİyor.

Feylesof38...

Geri