'Darbe belgesi yok'

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
genelkurmay-darbe-planlarina-iliskin-bilgi-ve-belge-yok.jpg

Genelkurmay Başkanlığı, İkinci Ergenekon Davası'nın temelini oluşturduğu öne sürülen Sarıkız, Ay Işığı, Eldiven ve Yakamoz isimli darbe planlarına ilişkin mahkemeye gönderdiği yazıda, bu planlara ilişkin ellerinde bilgi ve belge bulunmadığını söyledi.

İkinci Ergenekon davasının tutuklu sanığı yeni Parti Genel Başkanı gazeteci Tuncay Özkan'ın talebi üzerine Genelkurmay Başkanlığı'nca Ergenekon Davası'nın görüldüğü İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen yazıda, 2000-2009 arasında TSK içerisinde askeri darbeye teşebbüs amacıyla bir örgütlenme olup olmadığı ve soruşturma yapılıp yapılmadığı konusunda herhangi bir bilgi olmadığı ifade edildi.
MİT: AÇIK KAYNAKALRIN DIŞINDA BİLGİ YOK

Ergenekon Ana Davası'nın tutuklu sanıklarından Hayrettin Ertekin'in talebi üzerine MİT tarafından İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen yazıda ise, Sarıkız, Ay ışığı, Eldiven ve Yakamoz planlarıyla ilgili olarak, açık kaynaklarda yer alan hususlar dışında teşkilatta bilgiye rastlanılmadığı kaydedildi.

EMNİYET: 2008'E KADAR BİLGİ YOK

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce gönderilen yazıda ise 2002-2007 yılları arasında yapıldığı iddia edilen darbe planlarıyla ilgili olarak, 2008'e kadar herhangi bir bilginin intikal etmediği ifade edildi. 2008'de gelen bilgi ve belgelerin ise soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı'na intikal ettirildiği belirtildi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• genelkurmay-darbe-planlarina-iliskin-bilgi-ve-belge-yok.jpg
    genelkurmay-darbe-planlarina-iliskin-bilgi-ve-belge-yok.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 6,860
belge olsa iftira , şimdi belge yok darbe de yok kabullenin öyle mi ?

zorunuza gitmesin , o pislikler temizlenecek , hem yargıda hemde vicdanlarda ...
bu ülkeyi dinsizlik, cuntacılık kaplayamayacak hiçbir zaman .

ama sindirmesi zor değil mi :goz:

---------------------------------------------------------------------------

muhatap almayayım dedim ama olmayacak kendince debelenmiş bi vatandaş var
öncelikle sen benim yorumumu okudun mu ? ve anladın mı ?

ben bunu sadece ordu için değil tüm kurumlar içinde derim içerdeki pislikler temizlenmeli
onlar kim dersen ;
savunacak kadar tanıyorsan isimlerini de bilirsin
yok tanımıyorsan niye savunursun anlamam ki ?!?

zaten tüm kuruma veya kuruluşa bi atıfı kimse yapamaz (gerçi siz yaparsınız o ayrı :goz:)
atıf içeridekilere yapılır , ve gocunan gocunur :goz:

zorunuza gitmesin , o pislikler temizlenecek , hem yargıda hemde vicdanlarda ...

kim pislik kardeş?subaylar mı? astsubaylar mı? uzman çavuşlar mı?sivil memurlar mı?erler mi?

Konu genelkurmay ve verdiği cevap.....ve sen bu kurumdan birilerine pislik diyorsun?

kim ?varsa bildiğin söyle....kim pislik?
sana soruyorum cevabını bekliyorum merakla?PİSLİK KİM?

iki defa darbe yapmış 4 defa muhtıra vermiş ve onlarca da darbe girişiminde bulunmunmuş askerimizin darbe belhesi yok sözüne elbette inanacağız :!!!!!!!:=)

inanacaksııııınnnnn...sesini keseceksin yargının sonucunu bekleyeceksin....
''irticai oluşumların odağı haline gelmiş parti'' kararı(mahkeme kararı) na ne kadar saygı duymadı ve linç kampanyası başlattıysan, o kadar şiddetle tersi yönde buna da inanacaksın...ok?

inanacaksııııınnnnn...sesini keseceksin yargının sonucunu bekleyeceksin....
''irticai oluşumların odağı haline gelmiş parti'' kararı(mahkeme kararı) na ne kadar saygı duymadı ve linç kampanyası başlattıysan, o kadar şiddetle tersi yönde buna da inanacaksın...ok?

sen önce haddini bil laflarına dikkat et terbiyesizlik yapma. adam gibi yorum yapacaksan yap her lafa sazan gibi atlama.

başkalarının dinli ya da dinsiz olmasıyla ilgilenmek yerine namuslu ya da namussuz olduğuyla ilgilenmeyi öğrenmek daha hayırlı bir davranış olur sanırım. çağdaş dünyada yobazlara yer yok. bunu öğrenemezsek eğer bedelini toplum olarak öderiz. bugün türkiye, ırak ve filistin gibi işgal altında değilse, kadınlarımız yabancı devletlerin askerlerinin tecavüzüne uğramıyorsa bunu türkiye'nin çağdaş kurumlarına borçluyuz. tsk da bunlardan bir tanesidir. bu nedenle bu tip kurumları eleştirirken daha hassas ve bilinçli olmakta fayda var.
tsk da dahil olmak üzere bütün kurumlar şeffaf ve hukuka uygun davranmak zorundadır. ancak şeffaflık, adalet ve yolsuzluk kavramları açısından bakıldığında askeriyenin sorgulanması gereken en son kurumlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum. eğer bir arındırma çalışması başlatılatacaksa bunun başında siyasetçilerin olduğunu bugün bağımsız düşünmeyi becerebilen ilköğretim çocuğu bile bilir. ancak maaalesef bunun mümkün olabilmesi için akışı siyasilerin elindeki büyük bir istismar kapısı olan ırmağın ıslah edilmesi gerekiyor. siyasiler de kendi varlık nedenleri olan bu rant kapısından olmak istemiyorlar. tsk daki çürük elmaları ayıklaması kolay (varsa eğer), önemli olan bu paradoksu çözmek.

sen önce haddini bil laflarına dikkat et terbiyesizlik yapma. adam gibi yorum yapacaksan yap her lafa sazan gibi atlama.
terbiyesizlik yapan sen ve senin gibiler....yeter artık bu ne yaaa......koskoca genelkurmay başkanlığı açıklama yapıyor.....Rum genelkurmayı değil bu kendinize gelin....yok yalanmışşşşşşş......yok nasıl inanacakmışşşşşş.....sıkıntın varsa bireysel dava aç.....burda kimse orduyu aşağılayamaz....benim ordum bu....adam ''PİSLİK''diyor....KİME PİSLİK DİYOR CEVAP BEKLİYORUM.....

İNANAN İNANIR...İNANMAYAN FİKRİNİ KENDİNE SAKLAR YA DA BİREYSEL DAVA AÇAR...

BU NE YAAA BÖYLE....

hala terbiyesizlikte ısrar ediyorsun. sanane neye inanıp neye inanmayacağımı sana mı soracağım.

sazan gibi her lafa atlayacağına adam gibi yorumunu yapıp gidersin yorum yapmasını beceremiyorsan da sesini kesersin. sağa sola çemkirmrzsin

neymiş efndim .İnanacakmışın. İNANMIYORUM YAHU SANA NE

hala terbiyesizlikte ısrar ediyorsun. sanane neye inanıp neye inanmayacağımı sana mı soracağım.

sazan gibi her lafa atlayacağına adam gibi yorumunu yapıp gidersin yorum yapmasını beceremiyorsan da sesini kesersin. sağa sola çemkirmrzsin

neymiş efndim .İnanacakmışın. İNANMIYORUM YAHU SANA NE

senin inanıp inanmaman da bişeyi değiştirmiyor....yani bi hiçsin de.....bazı konularla ilgili misyonun var sanırım, yerine getiriyorsun....saygı duyarım, devam et...

Benim sorunum Türk Silahlı Kuvvetlerinin içinde ''PİSLİK'' olduğunu iddia eden arkadaşla...balıklama dalan da sensin ayrıca....hadi kolay gelsin...

Sahtekar Olan TSK Değil , TSK nın içindeki VATAN HAİNLERİDİR .. BUNU iyi Ayırt Edin .. Bu köpekleri Tsk dan , Devlet düşmanlarını ülkede yok ettiğimiz zaman Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olruuz .. Bizdeki Yürek hiçbir Millette yoktur .. AB Yalvarır işte o zaman Bize..

Kurumlar kişilerden oluşur...beton yığınlarından değil...Bir yerde bir şerefsiz , vatan haini vs ...olduğunu beyan ediyorsanız ismiyle cismiyle yespit edip bireysel saldırıda veya müracaatta bulunmanız gerekir...
''TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ İÇİNDEKİ ŞEREFSİZLER...PİSLİKLER....'' demek; o kurumu aşağılamanın birebir ifadesidir...
Söylemler önemlidir...bazıları kasıtlıdır....dikkatli kullanmak gerekir...artniyetli isek o ayrı....değilsek art niyetli ordu düşmenlerının oyununa gelmeyelim lütfennn..

yoksa birileri çıkar''HÜKÜMETTEKİ ŞEREFSİZLER....'' der
birileri çıkar ''YARGIDAKİ ŞEREFSİZLER........'' der
..........................''EMNİYETTEKİ ŞEREFSİZLER.....'' der

EEE NERDE KALDI DEVLET...?SAYGIN KURUMLARIMIZ....?

peşmergelerden ne farkımız kalır?

lütfen biraz dikkat...AYRICA BU TÜR TÜM KURUMU AŞAĞILAYACAK TARZDA YORUMLARA MÜSAADE EDİLMEMESİNİ TEKLİF EDİYORUM....yoksa tekrar ediyorum, düşmanlarımızın yapamadığını kendi kendimize yapıyoruz ne yazık ki......

Askerlik yaptık...Burda biçok kişi de yapmıştır sanırım...Doğuda yapanlar bilir...Şu an kendinizi gece operasyona çıkacak bir Tsk mensubu olarak görün...akşam akşam kafa dinlemek için nettesiniz ve hackhell desiniz...(unutmayın gece operasyona çıkacaksınız)...

Allah aşkına şu yukarıdaki yorumları okudukça(bağlı olduğunuz kuruma laf atılmış....PİSLİKLER OLDUĞU SÖYLENMİŞ...) ne düşünürsünüz?

MORALİNİZ...MOTİVASYONUNUZ....NE OLUR YA SORUYORUM...

YAPMAYIN....BİZİM ORDUMUZU BELÇİKA ORDUSUYLA FALAN KIYASLAYANLAR VAR TVLERDE GÖRÜYORUZ....BEYLER O ORDULAR, KEYİFLERİ GICIRINDA, CAN KAYBI RİSKLERİ SIFIRA YAKIN...BİNALARINDA OTURUYORLAR....BİZİM ORDUMUZ ÖYLE Mİ....Bİ OBJEKTİF OLARAK KIYASLAYIN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARAK...

Bİ DE ŞU NEFES FİLMİNİ İZLEMEDİYSENİZ İZLEYİN(REKLAM OLMASIN AMA...ÖZÜR DİLERİM..)EVET FİLMDİR AMA YA %3 Ü BİLE DOĞRUYSA...?NE DERSİNİZ?

Kimsenin Şanlı Türk Ordusuna laf ettiği yok , ama ordunun başında bazı yaramaz adamların olduğu da gerçek , Tüm orduya nur-u pak diyemezsin , sınır da pkk ile kaçakçılık yapan subaylar var

ve shephard küstahlığının sınırı yok haddini aşma , adam gibi yorum yaz askerlik yapmıssın ama asker olamamıssın

operasyon yapacak adam anasıyla çaktırmadan vedalasır nette sürtmez ...

bir komutan devlet hazinesiyle kendine golf sahası yaptırıyorsa bu beni sinirlendirir...
subay olacak gençlerin aylık bursları ödenmez niye biliyor musun o parayla eğlence balo parti düzenlenir gene aileleri karsılar ...

bu zihniyet bana aykırı ...
bu adil değil

ben senden bi sazanlık bekliyodum ama bu sefer hayret senden önce başkası yorum yapmış başkalarının sazan olarak görüyon peki sen nesin

---------------------------------------------------------------------------

muhatap almayayım dedim ama olmayacak kendince debelenmiş bi vatandaş var
öncelikle sen benim yorumumu okudun mu ? ve anladın mı ?

ben bunu sadece ordu için değil tüm kurumlar içinde derim içerdeki pislikler temizlenmeli
onlar kim dersen ;
savunacak kadar tanıyorsan isimlerini de bilirsin
yok tanımıyorsan niye savunursun anlamam ki ?!?

zaten tüm kuruma veya kuruluşa bi atıfı kimse yapamaz (gerçi siz yaparsınız o ayrı :goz:)
atıf içeridekilere yapılır , ve gocunan gocunur :goz:
bu ne çemkirmek....bu ne çirkeflik...bu ne pişkinlik anlamıyorum ya....düzeltmeden önceki yazını tekrar oku, sen tsk dan başka hiçbir kuruma dil uzatmamışsın...sadece tesk dan bahsediyorsun, sonra da 9/8 lik roman havasındasın...kıvır babam kıvır...

benim düşüncemi bana satma....BEN ULU ÖNDER ATATÜRK VE TSK HAYRANIYIM...CUMHURİYETE AŞIĞIM....SENİN GİBİ ORDAN BURDAN, İÇİNDEKİ PİSLİKLER, DIŞINDAKİ BİLMEME NELER SAFSATALARI YAPMIYORUM...

SEN NE DİYORSUN AÇIK KONUŞ...PİSLİK KİM??NEYİ KASTEDİYORSUN...

TSK NIN İÇİNDEKİ PİSLİK DEMEK İŞİ ÇÖZMEZ...

TARİKATIN İÇİNDE KAÇ TANE TEMİZ VAR SEN BANA ONU SÖYLE O ZAMAN............

Geri