infatuate
İstirahatte
uploader teamimizin yegane üyelerinden biri daredevil_off =) tanıyalım bakalım nası biriymiş :saskin
infatuate:
selam dare =)
daredevil_off:
slm yenge..
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
daredevil_off:
iyiyim teşekkürler..yolunda gibi diyebiliriz şimdilik=) sen nasılsın?
infatuate:
bende yeterince iim tşkler =) önce ismini we yaşını öğrenelim ?
daredevil_off:
adım İsmail, 20 yaşındayım..
infatuate:
neler yaparsın ismail ? günlerini nasıl tüketiosun ?
daredevil_off:
hımm..tatil boyunca pc başında geçirdim..adeta koltuğa yapıştım..bugünden itibaren ise yurttayım, yani anlıcaan okul başlıcak hep onunla ilgilenmek zorunda kalıcağım..Extradan bi HH olcak sadece=)
infatuate:
ne okuosun we nerde okuosun =)
daredevil_off:
hımm..Boğaziçi Üniversitesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği'nde 2.sınıfım..
infatuate:
gayet güselmiş =) boğaziçinde güsel kızlar warmış die duydum ben, war mı aslı
daredevil_off:
var da bize yok=)
infatuate:
hmms yalnızsın yani :saskin
daredevil_off:
ee yani..
infatuate:
inanalım bakalım =) seni mutlu eden we fazlasıyla sinirlendiren şeyler nelerdir ?
daredevil_off:
tahammülüm yoktur, böyle durumlarda haklı olduğumu ispatlamayı çok severim=)
infatuate:
=)) hayatının zirwesinde ne war ? olmak istediğin son nokta neresi ?
daredevil_off:
yurt dışına gidip yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde Nanoteknoloji Enstitüsünde araştırma görevlisi olarak çalışmak istiyorum, bi de tabiki güzel bi aile kurmak istiyorum=)
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =)
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
daredevil_off:
aslen Kars'lıyım sadece 2 kere gitme şansım oldu, yoksa doğma büyüme Gebze'liyim, 3 ablam bi de kız kardeşim var..
infatuate:
tek erkek olarak oldukça şımarığım diosun yani =)
daredevil_off:
yok ii terbiye aldım ben
şımarık bi insan deilimdir
infatuate:
yeşil we kırmızının sendeki anlamları nelerdir ?
daredevil_off:
yeşili hiç sevmem, bişey ifade etmez benim için sadece doğanın varlığını hatırlatır..Kırmızı ise tutkuyu ve kararlılığı belirtir..
infatuate:
=) gelelim hh'ye.. anlatırmısın bize biras nasıl tanıştın ?
daredevil_off:
hıımm, yurtta oda arkadaşım hack felan işleri ile gizli gizli uğraşıyordu, ben de ondan gördüm sadece içeriğine bi baktım, sonra sömürücü bi üye olarak uzun bi süre takıldım=)
infatuate:
ehehe =) peki hoşuna giden we sewmediğin şeyler neler sitede ?
daredevil_off:
hoşuma giden HH in bi aile gibi yapısı olması, gitmeyen özelliği gereksiz üyeler ve gruplaşmalar..
infatuate:
peki son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler war mı ?
daredevil_off:
sana Bora abi ile bir ömür boyu mutluluklar dilerim..HH e ise HH in değerini bilin gereksez şeylerle uğraşmayın demek istiyorum..
infatuate:
güsel dileklerin we bu hoş sohbetin için tşk ediorum bende sana, görüşmek üzere =)
daredevil_off:
ben teşekkür ederim yenge, görüşmek üzere..
edit: daredevil'ın liseden kalma bi anısını dinleyelim mi =)
daredevil_off:
lise 2 de il genelinde satraç turnuvası sonucunda benim Hakan isminde bi arkadaşım il 1. olarak Bursa da Türkiye şampiyonasına katılmıştı..Benle Mete diye bi arkadaşım da ailelerimizi kandırarak biz de turnuvaya katılcaaz diyip, otostop çeke çeke Bursa ya gittik..tabi Bursa da bi güzel gezdik tozduk,çok güzel anılarda elde ettik( ! ).. sonrasında döndüğümzde 2mizinde bi sene boyunca 20 gün olan devamsızlık sınırını 2 ye katlamamızla ailelerimiz okula çağrılmıştıı..tabi tahmin edeceğiniz üzere ailelerden bi ton fırça yedik..onun üstüne bi de ilk yazılısına girmediğimiz İngilizce dersinin 2. yazılısını da Bursa ya gittiğimiz için kaçırınca işler çığırından çıkmıştı..zor bela bi hocamızın ikna etmesini bi de Mete hocaya "Nasıl çark ettiniz?" demesi zavallı Mete nin o sne günah keçisi olarak okuldan gönderilmesinde büyük rol oynadı..tabi biz o İngilizce sınavına soruları bilerek girip tüm sınıftan daha yüksek not almıştık... bi de okulun son gününe kadar devamsızlık yüzünden gitmek zorunda kaldık

infatuate:
selam dare =)
daredevil_off:
slm yenge..
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
daredevil_off:
iyiyim teşekkürler..yolunda gibi diyebiliriz şimdilik=) sen nasılsın?
infatuate:
bende yeterince iim tşkler =) önce ismini we yaşını öğrenelim ?
daredevil_off:
adım İsmail, 20 yaşındayım..
infatuate:
neler yaparsın ismail ? günlerini nasıl tüketiosun ?
daredevil_off:
hımm..tatil boyunca pc başında geçirdim..adeta koltuğa yapıştım..bugünden itibaren ise yurttayım, yani anlıcaan okul başlıcak hep onunla ilgilenmek zorunda kalıcağım..Extradan bi HH olcak sadece=)
infatuate:
ne okuosun we nerde okuosun =)
daredevil_off:
hımm..Boğaziçi Üniversitesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği'nde 2.sınıfım..
infatuate:
gayet güselmiş =) boğaziçinde güsel kızlar warmış die duydum ben, war mı aslı
daredevil_off:
var da bize yok=)
infatuate:
hmms yalnızsın yani :saskin
daredevil_off:
ee yani..
infatuate:
inanalım bakalım =) seni mutlu eden we fazlasıyla sinirlendiren şeyler nelerdir ?
daredevil_off:
tahammülüm yoktur, böyle durumlarda haklı olduğumu ispatlamayı çok severim=)
infatuate:
=)) hayatının zirwesinde ne war ? olmak istediğin son nokta neresi ?
daredevil_off:
yurt dışına gidip yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde Nanoteknoloji Enstitüsünde araştırma görevlisi olarak çalışmak istiyorum, bi de tabiki güzel bi aile kurmak istiyorum=)
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =)
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
daredevil_off:
aslen Kars'lıyım sadece 2 kere gitme şansım oldu, yoksa doğma büyüme Gebze'liyim, 3 ablam bi de kız kardeşim var..
infatuate:
tek erkek olarak oldukça şımarığım diosun yani =)
daredevil_off:
yok ii terbiye aldım ben
infatuate:
yeşil we kırmızının sendeki anlamları nelerdir ?
daredevil_off:
yeşili hiç sevmem, bişey ifade etmez benim için sadece doğanın varlığını hatırlatır..Kırmızı ise tutkuyu ve kararlılığı belirtir..
infatuate:
=) gelelim hh'ye.. anlatırmısın bize biras nasıl tanıştın ?
daredevil_off:
hıımm, yurtta oda arkadaşım hack felan işleri ile gizli gizli uğraşıyordu, ben de ondan gördüm sadece içeriğine bi baktım, sonra sömürücü bi üye olarak uzun bi süre takıldım=)
infatuate:
ehehe =) peki hoşuna giden we sewmediğin şeyler neler sitede ?
daredevil_off:
hoşuma giden HH in bi aile gibi yapısı olması, gitmeyen özelliği gereksiz üyeler ve gruplaşmalar..
infatuate:
peki son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler war mı ?
daredevil_off:
sana Bora abi ile bir ömür boyu mutluluklar dilerim..HH e ise HH in değerini bilin gereksez şeylerle uğraşmayın demek istiyorum..
infatuate:
güsel dileklerin we bu hoş sohbetin için tşk ediorum bende sana, görüşmek üzere =)
daredevil_off:
ben teşekkür ederim yenge, görüşmek üzere..
edit: daredevil'ın liseden kalma bi anısını dinleyelim mi =)
daredevil_off:
lise 2 de il genelinde satraç turnuvası sonucunda benim Hakan isminde bi arkadaşım il 1. olarak Bursa da Türkiye şampiyonasına katılmıştı..Benle Mete diye bi arkadaşım da ailelerimizi kandırarak biz de turnuvaya katılcaaz diyip, otostop çeke çeke Bursa ya gittik..tabi Bursa da bi güzel gezdik tozduk,çok güzel anılarda elde ettik( ! ).. sonrasında döndüğümzde 2mizinde bi sene boyunca 20 gün olan devamsızlık sınırını 2 ye katlamamızla ailelerimiz okula çağrılmıştıı..tabi tahmin edeceğiniz üzere ailelerden bi ton fırça yedik..onun üstüne bi de ilk yazılısına girmediğimiz İngilizce dersinin 2. yazılısını da Bursa ya gittiğimiz için kaçırınca işler çığırından çıkmıştı..zor bela bi hocamızın ikna etmesini bi de Mete hocaya "Nasıl çark ettiniz?" demesi zavallı Mete nin o sne günah keçisi olarak okuldan gönderilmesinde büyük rol oynadı..tabi biz o İngilizce sınavına soruları bilerek girip tüm sınıftan daha yüksek not almıştık... bi de okulun son gününe kadar devamsızlık yüzünden gitmek zorunda kaldık
the end :clap