Darwin(evrim teoremi)

nerede olduğum seni ilgilendirmez siyah kuyruğunuza bastım heralde yine acıyla cevap vermişsin bilimle uzaktan yakından alakan olmadığı kesinleşti verdiğin kaynakçanın hepsi boş hepsi yalan iftira haber... hatta bu haber alıntı, yazman gerekir aşağıya...
çünkü şeriat yanlısı evrimyalanımı ne öyle bi siteden copy paste etmişsin araştırma duyuların araştırma şevkin googledan 2kilit sözcük girip bulduğun sana en mantıklı şeyi copy paste yapmak sanırım...
sana tavsiyem madem bu şekilde yapıosun arştrmalarını "Tiktaalik rosea " bu 2 kelimeyide arat bakalım neler çıkacak karşına hoş sen araştırır onada bi kulp bulursun eminim ya neyse bu kadar yazmam bile fazla umarım susarsın vede ben cvp yazmak zorunda kalmam bu konu kapansın istemem herkes "medeni"bir şekilde üsluplarına dikkat ederek tartışsın yani senin tam tersin davransınlar.. bir dahada bana efendi falan die hitap etme saygılı ol

aman ne bilimsel yaklasım ...darwinin kendisi bile teorinin zorlukları kısmında komplex yapıların detaylarını o zamankı sevıyeyle ınceleyıp ulan bu nasıl oluyo yaa dıyerek ıtıraf etmıstır.kaldıkı hucre ıcın jolemsı bır sey demıstı herhalde o zamanlar elektron mıkroskobu olsaydı sakalını uzatıp hacca gıderdi:)

iyi herşeyi allaha havale edelim bitsin gitsin

böyle bir sacmalaga olmadıgı bilmem kac kere ispatlanmıs hatta kendisi bile sasırmıstır bu yalanına birde buna inan insanların cıkması ne acaip ...

kısacası evrim teorisi saçma hem satece bir teori kurallaşmamış bu teori doğru değil

öncelikle herkese selam
bence darwinin teorileri dünyanın gelmiş geçmiş en saçma teorisidir.neden:
1)insan cennetten inme bir varlıktır.Allah bunu bize Kuranı Kerimde açıkça ifade ediyor.Hee eger bir kişi Allahı ve Kuranı inkar ediyorsa onu bir çok delil suna bilirim.Mesale maddenin yapı taşı hücre, hücrenin yapı taşı ise proteindir.eger mevcut tabiatta dış bir güçün müdehalesi olmazsa(kastedilen ilahi güçtür) proteinin kendi kendine oluşması 10 üssü 300 dür yani 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de 1 ihtimaldir ki bunu ben söylemiyorum bilim söylüyor.Bunun bilimde ki anlamı ise imkansızdır.
2.discover belgesellerini izleyenler belki görmüştür ben yavrusunu korumak uğruna tisahın önüne geçerek bir tavuğun timsaha meydan okuduğunu gördüm.2.ye bu kadar kafi herhalde.
3.eger cansız bir varlık canlı bir varlığa dönüşebilirse o zaman taşa can versinlerde görelim.Canlı bir insanla ceset arasında ne fark var ki hem cesette cansız değildi bir zamanlar ölüyü diriltsinler de hiç öldürmesinler o zaman.
Son olarakta eger darwin bilimin olmadığı 150-200 yıl önce değilde şimdi bu teorileri sunsaydı tüm bilim adamları kahkahadan yerlerde sürünürdü herhalde.

Adı üstünde teori. Bu teoriye inananlar için yukarda bir sürü açıklama var. Hala inanmak istiyorlarsa bana ne...........

ya iananan veya inanmayan farketmez sadece belirli bi tarafın kaynaklarından faydalanıp ona göre kendi görüşlerini şekillendiriolar bu yanlış karşı tarafın ne söyledigini bilmeden kendim bişeler diosam boşa diorumdur çünkü oda beni dinlemez bende onu dinlemem onun için bu kou hakkında burda bilgi vercek kimselerin bence her iki tarafın görüşlerini bilmesi gerekirki kendi görüşü oluşsun eminmki burada tek taraflı bilgiye sahip çok insan vardır ve herkes bazı şeyleri tam anlayamdıgı için bu böle sürer gider onun için okumak ve iice düşünmek lazım yani çogunluga uyup onların arksaından gidip yoktur demek cahilce olur yine aynı şekilde vardır demekte cahilce olur ben saçma olduguna inansamda bu kouyu araştırsamda daha bilgi vercek akdar ii deilim bence ve sizde iice ögrenmelisiniz ...

adı üstünde evrim teorisi. yani bu bir teori, bir kanun değil fakat bazıları evrim teorisini kanunmuş gibi savunuyor.

saol emeğe saygı teşekkürler

İlk olarak terminoloji konusunda anlaşmamız lazım.

Evrim teorisi bir teori ya da teorem değildir.

Eğer biraz bilim felsefesi ve bilimsel yöntem okumuş iseniz teori denen kavramın doğrulanabilir ve yanlışlanabilir hipotezler için kullanılması gerektiğini bilirsiniz.

Ancak evrim teorisi yanlışlanabilir bir önerme içermemektedir.

Öyleyse bir teori değildir.

Bir teoremde olamaz çünkü teorem hipotezi doğru olan p ise q şeklindeki ifadelerdir ki evrim teorisi doğru olduğu kesin olan hipotezlere sahipte değildir.

Eğer mutlaka bir bilimsel isim koymak istiyorsanız kestirim diyebilirsiniz. Yani olsa olsa matematikte de benzerleri bulunduğu gibi bir kestirim olabilir. Goldbach kestirimi gibi.

İlk olarak terminoloji konusunda anlaşmamız lazım.

Evrim teorisi bir teori ya da teorem değildir.

Eğer biraz bilim felsefesi ve bilimsel yöntem okumuş iseniz teori denen kavramın doğrulanabilir ve yanlışlanabilir hipotezler için kullanılması gerektiğini bilirsiniz.

Ancak evrim teorisi yanlışlanabilir bir önerme içermemektedir.

Öyleyse bir teori değildir.

Bir teoremde olamaz çünkü teorem hipotezi doğru olan p ise q şeklindeki ifadelerdir ki evrim teorisi doğru olduğu kesin olan hipotezlere sahipte değildir.

Eğer mutlaka bir bilimsel isim koymak istiyorsanız kestirim diyebilirsiniz. Yani olsa olsa matematikte de benzerleri bulunduğu gibi bir kestirim olabilir. Goldbach kestirimi gibi.

Teşekkürler bu problemi çözer.

Adı bile olmayan bişey üzerinde tartışmayı bırakırız.

Evrim Bana Görede Saçma Sapan Bi Teori Eğer Evrimde Temel Husus En Güçlü Ve En Kuvvetli Olmaksa Neden Bir Aslan Hem Uçup Hem Yüzemiyor Yada Neden Her Varlığın Ayrı özellikleri Var. Demekki Hepsinin Ayrı Görevleri Var. Her şey Sanki Insan Hizmet Için Koşturuyor. Ağaç Elma Veriyor Biz Yiyoruz. Ağaç Için Evrimin Ana Prensibi Tohum Vermek Olmalı Ama Bakıyorsunuz Dalları Kırılırcasına Meyva Veriyor.yada Bir Tavuk Yumurta Veriyor Sadece üremesi Gerekirken Verse.sadece Civciv çıkarsa Ugraşmasa.inek Için Ana Prensib Yavrusunu Beslemekse Neden O Kadar Süt Veriyo Sadece Yavrusu Için Verse.ya Aslında Herşey Basit Biraz Düşünürsek Bunların Bize Verilen Ikramlar Oldugunu Anlarız. Sadece Tarafsız Bakabilsek Yeterli

Saçmalama kardeşim ya, bilimden konuşurken Allah keşfedilir mi? Bizim de Allah inancımız var ama hiçbirimizin bilip bilmeden konuşmaya hakkı yoktur. Sizin saçma dediğiniz konuyu biz ders olarak görüyoruz. Siz hiç arkeaları ya da ilk oluşanbakteri gruplarını, onların genetik yapılarını incelediniz mi? süngerler hakkında ne biliyorsunuz ya da primatlar hakkında?

arkadaşlar dayanamayıp bende yazmak istedim işin aslı evrim teorisi ile ilgili bir bilgim yok fazlasıyla ama şunu iyi biliyorum vede sizleri(evrim teorsini savunan)kişileri sen atayitsin şusun busun demek istemiyorum yanlış anlamasınlar ama herşeyin yaradanı kainatı yaradan allah olduğunu söylemek isterim vede bize gönderilen kutsal kitabımız kuran-ı kerim de herşeyi anlatmakta türkçe melaini anlamlarını okuyun derim evrim teorisini nasıl birden bire yerden yere vurduğunu görürsünüz

herşeyi yaradan yüce rabimizdir

ben de biyoloğum ama evrim teorisi'nin bilim tarihinin en büyük yalanı olduğunu düşünüyorum evet kainatı Allah yaratmıştır ve de yaratmaya devam etmektedir. saygılarımla

Geri