Darwin(evrim teoremi)

the ozy

New member
Reaction score
0
Evrim teoreminin 3 ilkesi vardır.
1.Canlılar tek bit kökenden meydana gelmişlerdir.Bitkiler,hayvanlarve insanlar hepsi aynı canlıdan evrim geçirerek ortaya cıkmışlardır.
2.Dünyadaki herkes kendi için calısmaktadır.Yasamak için birbirleriyle kavga içindedir.yardımlaşma söz konusu olamaz.
3.Canlıların yapıtaşı hücre cansız bir varlıkken evrim geçirerek ortaya cıkmıstır.Evrim teoresine göre cansız birvarlık evrim geçirerek canlı bir varlığa dönüşebilir.
Bunları incelemeye kalkarsak bunların hiçbirinin olamayacagını rahatlıkla görebiliriz.
Eğer evrim teorisi doğruysa herkes kavga içindeyse anne neden cocuğunu canından daha cok korusun?Neden insanlar birbirine ihtiyac duysun?
Bu yüzden istesekde istemesekde burada devreye ilahi adalet giriyor.Alın buyrun allahın varlığına bir delil daha

Evrim teorisi bu kadar kısa 3 maddelik bi teorem diil.

akharia arkadas ben zaten evrim teorisi bu kadar diye bişi demedim 3 ana maddesi vardır dedim

sadece 1 ilkeden allahın varlığını nekadar kolay ispatladın...bence sen özel bir yeteneksin baksana darwinden bile zeki çıktın tebrikler...

bunun zekilikle alakası yok..!5 yaşındaki çocuğuda sorsan bunu anlar ;)(gerçi aralarında zekileride var ama :D:D)

lafım sana the ozy kardeş
bak bi kere o teori o kadar basit değil
uzun çalışmalar sonucunda ortaya atılmış ve çok büyük yankılar uyandırmış bununla birlikte bir çok bilim adamı ya da biologlar tarafından kabul edilen bir teoridir ama Allahın varlığına inanan kimse bu gibi bilimsel yaklaşımkarı rededer senin gibi.
ha bu arada anne tabikide yavrusuna şevkat gösterecektir burada bi savaş olamaz
darwin aynı türün diğerleri arasındaki rekabetten söz etmiştir konuyu çarpıtma

the ozy' Alıntı:
Evrim teoreminin 3 ilkesi vardır.
1.Canlılar tek bit kökenden meydana gelmişlerdir.Bitkiler,hayvanlarve insanlar hepsi aynı canlıdan evrim geçirerek ortaya cıkmışlardır.
2.Dünyadaki herkes kendi için calısmaktadır.Yasamak için birbirleriyle kavga içindedir.yardımlaşma söz konusu olamaz.
3.Canlıların yapıtaşı hücre cansız bir varlıkken evrim geçirerek ortaya cıkmıstır.Evrim teoresine göre cansız birvarlık evrim geçirerek canlı bir varlığa dönüşebilir.
Bunları incelemeye kalkarsak bunların hiçbirinin olamayacagını rahatlıkla görebiliriz.
Eğer evrim teorisi doğruysa herkes kavga içindeyse anne neden cocuğunu canından daha cok korusun?Neden insanlar birbirine ihtiyac duysun?
Bu yüzden istesekde istemesekde burada devreye ilahi adalet giriyor.Alın buyrun allahın varlığına bir delil daha

Maddelerin hakkındaki yorumlarım
1.Evet dorudur.
2.hayır kendi için değil populasyonu için nasıl bir duyum aldın anlamadım onun dorusu şudur. Canlılar kendi populasyonunu türün devamlılığını sağlamak için yamyamdır bununda en büyük örneği insan dır . Hangi canlı kendi türünü yoketmek için hayatını sürdürmektedir anlıyamadım doğrusu :)
3. Canlıların yapıtaşı dediğin hücre yapıtaşıdır evet kısmen haklısın ve şurası varki hücre canlıdır örnek tek hücreli organizmalar canlı değil o zaman sana göre :)
Anne çocuğunu koruması olayı olayı duygusal sömürü ve din sömürüsü haline sokuorsun.
Tekrar dediğim gibi hangi canlı kendi türünü yoketmeye çalışmış gerçekten ilginç :)
canlı nın her zaman tek hayat sal formu türünün devamlılığını sağlamaktır. fakat sen yamyamlığı tür içi göstermişsin hııı eğer pangea dönemindeki 3 ay yağmur ve 9 ay kurak geçen dönemde jurassic döneminin en yırtıcı dinosoru olacak olan türler için konuşuosan bu konuyu doru onlar 9 ay boyunca hiç su olmadığı için tür içi yamyamlık yaygındı veya gene o dönemde ilk memeli olan bi türün yavrularından hepsini besleyemediği için bir kaç tanesini ebeveynlerin yiyip diğer kardeşlerine besin olmasımı diyorsun canlılar da tek bir güdü vardır türün devamlılığıdır.
hücre konusuna tekrar gelmek isterim esas olay DNA dır ve moleküler evrim olarak kanıtlanan akrabalık derecelerinde sistematikte değişmiştir ve kanun olmuştur. örneğin insan dna sının ve archea ların %99 kısmı birbirinin aynıdır sadece %1 lik kısım değişiktir buda zaten bizim fiziksel özelliklerimizdir. Yani olayın özeti diceksinizki archea larmı o micron boyundaki canlıyla örneğin bir filin DNA sının %99 aynımı evet işte belirttiğim gibi %1 ne kadar önemlidir ve DNA boyutları veya sayısı önemli değildir önemli olan genetik şifredir. Bizlerde intron sayıları daha fazladır yani şifrelenmemiş bölgeler ve bunlar %lik lere katılmazlar.
Arkadaşlar lütfen biraz araştırın bir Biyolog olarak kendiniz sorgulayın okuyun gözlem yapın ve değerlendirin her şeye ewet yapılmıştır deyipte nereye varmaya çalışıosunuz sizleri böyle şeylerle sömürüyorlar din sömürüsü yapıorlar hangi bilim adamı bir bilimsel yazısında allah kitap saymıştır bunları bilimin içine sokan her zaman bu sömürücülerdir.
Bilimsel olarak herkese kaynak olabilirim ama bana gelipte din muhabbeti yapmayın ve bu ve bunun gibi bilimsel konu başlıklarına dinsel öğeler sokmayın Ben 4 sene üniversitede biyolog olarak ve 2 sene moleküler genetik üzerinde yüksek yaptım ve biri gelipte bir konferansta veya bireysel olarak bir platformda hadi bea bırak bunları sen dindizmisin demedi bu ne saçma ne aptalca bi düşünce akımıdır ve nedense özellikle harun yahya gibi zamanında sapkınlıklarını herkesin bildiği ve din sömürgecisi olarak o zamn tanınan insan şimdi bilim adamı oldu çıktı.
Türkiye şimdiye kadar ne kazandı . araştırmacı olun soruşturun. teşekkürler. herkese sonsuz saygılar.:hhman:

....teori olarak....doğruluk payını göz ardı etmemek lazım...bilim gerçeğini kabul etmek lazım bikere....bilkimsel bi açıklamada,bu takdiri ilahidir demek yanlıştır...aslında bilimin amacı bi tanrının varlığını inkar etmek değildir...bunu böle algılamak yanlıştır bikere...bilim insanlık için vardır...daha iyiye götürmek,daha verimli olabilmek için sürekli kendi içinde değişime uğrar...darwin teoremide yanlış olabilir,,eksik kusurlu olabilir...ama en azından bi çalışmadır...sanmıyorumki insanları kötü yöne çekmek için hazırlanmış olan bi komplo olsun....

.......bi yaratanın varlığına inanmak isteyen inanır,istemeyen inanmaz..herkezin kendi fikridir...ben
m şahsi fikrim ise...darwin teorisinde,ilk diye bişey yok...ilk canlının nerden geldiğine dair kesin bi kanıt yok....ve...bunca kompleks canlılar,bikaç tesadüfi gerçeklikle açıklanamaz....

...ama saygıda bulunmak lazım...en azından zaman harcanmış bi çalışma...meralk uyandıran bi konu....

...bilimle siyaseti,,yada din olgusunu aynı kefeye koymamakta fayda var...

evrim teorisi sacmaligin dik alasıdır siz neyi savunuyorsunuz yaw.

Bilim adamı diye gösterilen evrim filminin aktörleri, ateistizm karanlığına saplanmış, zavallı fikir yoksunlarıdır. Evrim denilen dogmatik düşünce ise, bilimle alakası olmayan, tamamen farazi yaklaşımlar içeren bir senaryodan ibarettir.

Dünyanın bilinen en büyük bilimcileri bu düşünceyi reddediyor.( Albert Einstein, Isaac Newton, Galilei, Cuvier(taşıl bilmin en büyük otoritesi), Max Planck(modern fiziğin babası), Kopernik, Kepler, Leonardo da Vinci(büyük gök bilimci),…….daha binlercesi) siz hala söylene durun…

İnsanlığa gelmiş geçmiş en büyük zararı veren bu düşüncedir. Dünyanın başına komünizm, faşizm gibi milyonlarca insanın katledilmesine neden olan akımları musallat eden yine bu düşüncedir.

Bu teori yıllarca birilerine malzeme olmuştur, bunun en büyük örneği ise evrim teorisinin kabul görmesi için uzun bir süre malum ülkede yoldaş(!) liderler kalıtım biliminin yaygınlaşmasını önledi, neden, çünkü kalıtım evrimin bütün saçmalıklarına DUR diyor!!!

Koaservat kendi kendine oluştu deniyor, laboratuvarda kanıtlandı diyor, laboratuvarda sadece aminoasit oluşturulabildi dünyanın ilk koşullarına benzeyen ortamda, peki bu aminoasitlerin düzgün bir protein şeklinde birleşebilmesi için ne gerekli idi, kalıtımsal bilgi!!! bu bilgi nasıl oluştu? cevap yok!!! protein nasıl sentezlendi de düzgün canlılar oluştu? cevap yok!!! Daha binlerce cevapsız soru...Valla ben bu saçmalığa bütün dünyanın bilim adamları inansa inanmam... sırf "Tanrı yoktur" anlayışını kabul ettriebilmek için bilim denilen yüce uğraşı da katleden herkese lanet olsun!!!

kalamis' Alıntı:
Bilim adamı diye gösterilen evrim filminin aktörleri, ateistizm karanlığına saplanmış, zavallı fikir yoksunlarıdır. Evrim denilen dogmatik düşünce ise, bilimle alakası olmayan, tamamen farazi yaklaşımlar içeren bir senaryodan ibarettir.

Dünyanın bilinen en büyük bilimcileri bu düşünceyi reddediyor.( Albert Einstein, Isaac Newton, Galilei, Cuvier(taşıl bilmin en büyük otoritesi), Max Planck(modern fiziğin babası), Kopernik, Kepler, Leonardo da Vinci(büyük gök bilimci),…….daha binlercesi) siz hala söylene durun…

İnsanlığa gelmiş geçmiş en büyük zararı veren bu düşüncedir. Dünyanın başına komünizm, faşizm gibi milyonlarca insanın katledilmesine neden olan akımları musallat eden yine bu düşüncedir.

Bu teori yıllarca birilerine malzeme olmuştur, bunun en büyük örneği ise evrim teorisinin kabul görmesi için uzun bir süre malum ülkede yoldaş(!) liderler kalıtım biliminin yaygınlaşmasını önledi, neden, çünkü kalıtım evrimin bütün saçmalıklarına DUR diyor!!!

Koaservat kendi kendine oluştu deniyor, laboratuvarda kanıtlandı diyor, laboratuvarda sadece aminoasit oluşturulabildi dünyanın ilk koşullarına benzeyen ortamda, peki bu aminoasitlerin düzgün bir protein şeklinde birleşebilmesi için ne gerekli idi, kalıtımsal bilgi!!! bu bilgi nasıl oluştu? cevap yok!!! protein nasıl sentezlendi de düzgün canlılar oluştu? cevap yok!!! Daha binlerce cevapsız soru...Valla ben bu saçmalığa bütün dünyanın bilim adamları inansa inanmam... sırf "Tanrı yoktur" anlayışını kabul ettriebilmek için bilim denilen yüce uğraşı da katleden herkese lanet olsun!!!
sen 5 sene önceki olguları hal savunuyosun son örneğinle verdiğin bilim adamlarının da bulunduğu çağ ortada herkes her bilim adamı o çağda savunacak diye bi kaide yoktur zaten. doğru dünya yuvarlak diyen adamı asın gitsin düz mantık bu hale getiriyo zaten sizlere neyi anlatsak her zaman saldırı olayına giriyonuz burda tartışma olayının dozunu ayarlamayı bilmiyoruz zaten hiç bi zamanda öğrenemedik. konuşa konuşa bişileri kanıtlamak yerine tepine tepine konuşuyoz ne diyim daha tek dediğim araştırın güncel kalın ve saygılı olun.... yoksa bizden bi *** olmaz.

Buu kadar saşma bii teorem için tartışmak bii o kadar saçma olurduu.....

DayWalkerr' Alıntı:
Buu kadar saşma bii teorem için tartışmak bii o kadar saçma olurduu.....
zeki_ce' Alıntı:
Soru : Darwinde kimmiş yaw...???????
Cevap :Allahın yarattığı bir kulll..:):)

bu arkadaşlarımız gibi kesip atmaktan başka bilimsel sorgu suallerle yanıt verirseniz daha açıklayıcı olur diğer arkadaşlar için .... şurda fikirlerimizi bilim çerçevesi altında hiç bir yanılgı ve başka bir konu sokmadan bilimsel evrimi tartışmak için yazarsak daha verimli olur. saygılar.

Soru : Darwinde kimmiş yaw...???????
Cevap :Allahın yarattığı bir kulll..:):)

StillBirth' Alıntı:
bu arkadaşlarımız gibi kesip atmaktan başka bilimsel sorgu suallerle yanıt verirseniz daha açıklayıcı olur diğer arkadaşlar için .... şurda fikirlerimizi bilim çerçevesi altında hiç bir yanılgı ve başka bir konu sokmadan bilimsel evrimi tartışmak için yazarsak daha verimli olur. saygılar.
Dostum İnanmadığım Hatta Kusura bakma saçma bulduğun bu Görüşe Nasıl bi cavap yazayım ki..Bunun antitezlerini zaten bizim aydınlarımız Söylüyor...
Teşekkür ederim..

zeki_ce' Alıntı:
Dostum İnanmadığım Hatta Kusura bakma saçma bulduğun bu Görüşe Nasıl bi cavap yazayım ki..Bunun antitezlerini zaten bizim aydınlarımız Söylüyor...
Teşekkür ederim..

aydınlarımızın bu sözleri ve yaptıkları bilimsel araştırmaları burada paylaşırmısın bir biyolog olarak bu platformda düşüncelerimizi ve yapılanları paylaşmak isterim her zaman sadece bilimsel olgulara dayanarak tabii ki ...

StillBirth' Alıntı:
aydınlarımızın bu sözleri ve yaptıkları bilimsel araştırmaları burada paylaşırmısın bir biyolog olarak bu platformda düşüncelerimizi ve yapılanları paylaşmak isterim her zaman sadece bilimsel olgulara dayanarak tabii ki ...

Arkadaşım yanlış anlama ama ben evrim teorisiyle ilgili bir iki araştırma yapmışlığım var...Ancak buu evrim denen sistem daha en baştaa bir çok konuda kendii kendine komik çelişkilere düşüyoo...Yanii bii tertışma olursa ben kendii düşüncemi paylaşırım ancak böle bii tartışma ortamıyla başkalarını kırmak istemem...

Ancak açık ve net söylemeliyim kii evrim tamammen saçmalıktan ibarettir...Bilimsel bii açıklama dahil hiç bir açıklama bulamadığım için saçma diyorum zaten...:D

Mantıklı yanlarını sen söle bilelim...(Bilsem ne olcak saa...:D)

arkadaslar ben sahsım adına evrim konusunda bir fikir uretemem cunku bu konuda bir arastırma yapma fırsatım olmadı sadece okudugum bazı yazılar buna inanmamı zor kılıyor.asagıda verdigim linki okursanız sizin icin ek bir kaynak olur ayrıca duzenlenmiş olan bu yazılarda bazı bilim adamlarının sozleride var ve bunların kaynaklarını gostermişler,tabi dogrumu diye arastırmadım ingilizcem pek ii degil ama sizler bakıp birseyler yapabilirsiniz.

buyrun:20 soruda evrim teorisinin cokusu

buda evrimciler icin bir site:evrim arsivi

Bir deney tüpüne H,O,N ve C elementlerini koyup 4.000.000 yıl beklerseniz evrimi gözlemleyebilirsiniz.

Geri