date base sorunum yardım

lostsoulangel

New member
Reaction score
0
slm herkeze ilk once kusura bakmayin forma bununla ilgili bir sürü sey var ama hepsine baktim denedim olmuyor olmuyor olmuyor çildrmak üzereyim vbulliten öğrenmek için kollari sivadim su date oluşturmakta takilidim kaldim kac gundur arkadaşimin kullanmadiği kendi ozel sitesinde denemeler yapmaya karar verdim
ve cildiriyom cpanel girmiyor config.php gereken değişiklileri yaptim site attim ama cpaneline halen giremiyorum amacim bu işi cozmek yardim ederseniz sevinirim en azindan kullandiğim site vbulliten için uygunmu onuda bilmek istiyorumoğrenebileceğim bir adres varmi yada reklam yanlış anlaşilmazsa yaşadiğim sorunu gormek isteyen olursa xxx bir bakin sorun hala var adminler kizarmı diye cok duşundum ama nasil gostercem sorunu bilemedim özür:ter:

yardim edebilecek bir arkadaş yokmu :( en aznından kullandiğim stenin vbulletin kurabilirmiyim onu nasil oğrenirim onu bilmek istiyorum boşunamı uğraşiyorum yoksa sorun hep bendemi :)

bide mail adresime soyle bişey dolmuş bir sürü :)
Database error in vBulletin :

mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]:
Access denied for user 'redhack'@'127.0.0.1' (using password: YES)
e:\ftp1\orhandincer.com\includes\class_core.php on line 273

walla dostum aldığın hataya bakılırsa class_core.php de gereksiz düzenlemeler yapmışsın. <? önünde veya ?> sonunda boşluklar varsa sil önce. sonra yine bakarıs.

Geri