DDoss SAldırısı ( İsKorPitx )

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
ArkadaŞLar CyBerhaber de cıkan İskorpitx Desifre oldu haberınden Soınra İskoRpitx

hem SiteYE Ddoss Atak SaLdırısı yapıyor...VE Siteyi yayından Düşürüyor...

Sitenin serverine baqlı ne kadar site varSa İŞLem dısı oluyor...

İZLEyeLim...

http://www.mavi1.org/videolar/ddos.htm

Helal olsun adama yavv neler yaptı o şekılde 12 dk içinde Bir sürü Pkk siteleri var onların probagandalarını yapan bunları iletsek kendisine engellermi acaba

adam tek kelime ile mükemmel dalında 1 numara bence

varol sen,nurol sen, klavyen dert görmesin.bizlerde milli değerlerimiz konusunda elimizden geleni yapmalı, en azından karıca misali tarafımızı belli etmeliyiz........
tekrar elleine sağlık """"İsKorPitx""""

Vayy Mütişmiş İskorpitx ' CD Satıyo Sitesinde Yazıyo 150 TL ye satıyomuş
Bütün Videoları Felan Varmış Almak Lazımda 150 TL işte Öğrenci Adamız bi CD ye Okadar Para Nasıl Vercez :)

Bu Arkadaş Bide Hostu Sağlam Olan Sitelere Saldırsın Ozaman Helal Olsun Denir Dandik Adı Sanı Bilinmeyen Hosta Barınan Web Stielerine Saldırıyor Arkadaşa Saygısızlık Olsun Diye Söylemiyorum Ama Yanlış Bence Eğer Hack Hapıcaksan Amacın Olmalı Kafana Göre Yaparsan Saçmalık Bence.

isko gene coluk cocugun yaptigi sitelere :D buldugu exploit ile saldirmiş :)) iskodur ne yapsa yerdir

Aslında mesaj sayımı 61de bırakıcaktım :D ama yazayım dedim bu isko denen arkadaş acaba neye istinaden hackliyor siteleri amaç ne acaba isminimi duyurmak çok merak edilecek bi konu ?

arkadaşlar böyle şeyleri yapmak hukuki açıdan tehlikeli değilmi? sunucunun sahibi mahkemeye veremezmi? hacker kardeşimiz hemen yakalanamazmı? birisinin msn ini gizli sorudan çalan birinin mahkeme hikayesini okudum bi forum sitesinde adam ağzıyla yazmış

ddos ne zamandır hack oldu ısko ındex ı bas oyle anlat 3 yasında bebede ddos atar.... bu vıdeo ısko ayıt degıl bence

lamerlere laf sokana bak yaw yuhhhhhhhh ( senın yaptıgın ne acaba )

bazıları lamerlik demiş ama bu sadece basit bir yöntem..gerçek yöntemlerini açıklayacak hali yok..önemli olan bilgi birikimi..

ddos ne zamandır hack oldu ısko ındex ı bas oyle anlat 3 yasında bebede ddos atar.... bu vıdeo ısko ayıt degıl bence

lamerlere laf sokana bak yaw yuhhhhhhhh ( senın yaptıgın ne acaba )

Bu işi madem iyi biliyorsun bi ddos da sen at ve paylaş o zaman.
Onun kaydı olsun yada olmasın sonuçta belli bir kasıt yok, kendisi ile ilgili kötü haber yapanlar nasibini alıyorlar.

1. bu vıdeo bence ısko ya ayıt degıl
2. 100 bınlerce sıte hackleyen adam bunları koymaz
3. WaTcHFuL sana bışey demıyorum sende kafanca haklısın ama turkıyenın en buyuk hackerı bunu yaparmı ??? bana ddos at demıssın ben lamer degilim

birincisi evet kendisi iskorpitx yani.

ikincisi bi gram kodlama bilmez bu adamlar hazirdan yerler..

ucuncusu pek bi artist gordum acaba kendine ait bir exploiti varmidir? :D

süperrrrrrr vayy vayy vayy :D

birincisi evet kendisi iskorpitx yani.

ikincisi bi gram kodlama bilmez bu adamlar hazirdan yerler..

ucuncusu pek bi artist gordum acaba kendine ait bir exploiti varmidir? :D

evet adam exploit yazıyor ama parayla satıyor http://mavi1.org
burada çektiği bazı videolar var

cd 1 de yazdığı expoloitlerden var
ve programlar videolar ....
cd 2 yeni çıktı 2009 için çünkü 2009 expoloiti piyasada yok adam 30.000
40.000 lik serverları hackliyor siz ne diyonuz ddosla da bir sürü site durdur du ve programlar işe yaramaz
çünkü en güçlüsü bu expoloit

Geri