Değiştrildi Yazmıyor?.. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RiSiLaC

New member
Reaction score
0
2 Gündür mesajlarımı değiştiriyorum ama, ''Bu mesaj ****** tarafından ****** tarihte değiştirildi.'' yazmıyor mesajlarımın altında :saskin . Sadece bende oluyordur die düşündüm ama bugün bu mesajda metehan063 arkadaşımızdada aynı sorun olduğunu öğrendim. Bu özellik iyiydi, yöneticilerin bilgisi dahilinde mi bu değişiklik yapıldı, yoksa bi hata mı var?..

Harbiden yazıyor artık :D Ulan tesadüfe bak ya.

--Bi ürünü tamirciye götürürsün çalışmıyor die de orada deneyince çalışırya aynen öyle oldu haa..

Eee.. diğer mesajlarımda nie yazmadı ki?..

Ne şimdi bu ? yazsa ne oLur yazmasa ne oLur ?

Ne şimdi bu ? yazsa ne oLur yazmasa ne oLur ?

Örneğin; Ödüllü masaüstü yarışması var, kişilerin ilk eklediği masaüstü resmini değiştirmemesi gerekiyor, herkezin masaüstü resmini aklımdamı tutacam?.. Mesajının altında ''Bu mesaj ***** tarafından ***** tarihinde değiştirilmiştir'' yazan yarışmacı eleniyor. Pek önemsenmeyen bi detay olsada bu özellik bu gibi konularda oldukça faydalı, bir kaç gün böyle olunca dikkatimi çekti bende yöneticiler tarafından yapılan bi şey mi yoksa bi hata mı var diye yazdım, ama aksilik ya işte bu seferde yazdı :D

Üstteki mesajda da değişiklik yapmışsın ve yaptığın değişikliğin
senin tarafından yapıldığı ve saati yazıyor. Problem çözüldüğüne göre kapatıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri