deep freez

mçelik

New member
Reaction score
0
arkadaşlar deep freez programını bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Deep freeze i pasif duruma getirdikten sonra kurulumun olduğu dosyanın içine gir.İnstall seçeneği unistall a dönüşmüş olacaktır.Kolay gelsin...

Deep freeze i pasif duruma getirdikten sonra kurulumun olduğu dosyanın içine gir.İnstall seçeneği unistall a dönüşmüş olacaktır.Kolay gelsin...
arkadaşım tamamda deep frezz nasıl pasif duruma getiriliyor onu suylesen

Ctrl+alt+sift+ F6 ya bas çıkan pencerede şifreni gir ve boot boot thawed şeçeneğini tıklayıp pc yi yeniden başlat.Pasif hale gelmiş olacaktır.Aktifleştirmek için iseaynı yol ile ilerleyip boot frozen'ı işaretlemelisin.Anlayamadığım bu işlemleri yapmadan deep freeze nasıl kurdun?

iyi de deep freze yüklerken şifre istemiyo nasıl olcak ??

slm

benim bir sorunum var acaba biri yardımcı olabilirmi? bende deepfreez programı var daha yeni gördüm hep aktif halindeydi sabah açtığımda deepfreez programi aktif halde değil ama sifreyide giriyorum aktif hale geçmiyor sizce nedendir? bilig alabilirmiyim acaba.

benim bir sorunum var acaba biri yardımcı olabilirmi? bende deepfreez programı var daha yeni gördüm hep aktif halindeydi sabah açtığımda deepfreez programi aktif halde değil ama sifreyide giriyorum aktif hale geçmiyor sizce nedendir? bilig alabilirmiyim acaba.

Cracksiz Olabilir Crack Olmayınca Korumayı Kaldırdığını Biliyorum.

Geri