Deep Freeze Şifresini kırıyoruz buyrun

red_devil_624

New member
Reaction score
0
Deep Freeze Password Crack
Biliyosunuzki çoğu Net Cafe’ler Deep Freeze kullanıyor...
Açıklama:
Deep Freeze şifresini kırmak için, daha doğrusu yeni bir şifre üretmek için:
1." http://chnnmdpfrz.sitemynet.com/dfadmin5.rar " dan gerekli programı indiriyoruz ve "\Faronics\Deep Freeze Enterprise " klasorunun içine atıyoruz.
2. Daha sonra Deep Freeze password (giriş) penceresini shift+ctrl+alt+F6 ile açıyoruz.

3."Otp Token" ın karşısındaki sayı ve harfleri kopyalıyoruz.(örn.: OTP Token: 0036K700)

4. İndirdiğimiz "DFAdmin5" ı açıyoruz ve "One Time passwords" sekmesine tıklıyoruz.

5."Token" kısmına kopyaladığımız yazıyı yapıştırıyoruz ve"Generate OTP" ye tıklıyoruz.

6. İşte "OTP Password" yazan yerde yeni şifreniz.

verdiğin link çalışsaydı bu dediklerin denemeye değerdi :D

slm kardes ikinci linkte hala çözemedigim not found die bir hata veriyo başak pc de denedim artık benmi yapamadım bilmiyorum ama buna çok ihtiyacım var ilgilenirsen sevinirim saygılarımla

slm kardes ikinci linkte hala çözemedigim not found die bir hata veriyo başak pc de denedim artık benmi yapamadım bilmiyorum ama buna çok ihtiyacım var ilgilenirsen sevinirim saygılarımla

Konunun tarihine bakarsan büyük ihtimal senin denediğin pc'deki deepfreeze yenidir şifreyi değiştirmek için kullandığın program o yüzden tanımıyordur.

Konunun açılışının üzerinden 4 yıl geçmiş. Yeni versiyonlarda çalışmaması çok normal.

Geri