delikanlılığın kalbi bu sitede atıyo:)

ases

Altın Üye
Reaction score
0
fikirtepede oturan mahallenin gençleri bir site yapmış delikanlılığın taktikleri ve mahallede olabilecek herşey bu sitede bakmadan geçmeyin derim özelliklede fotolar kısmına:) bazı yazılar +18 haberiniz olsun!!

http://www.geocities.com/fikirtepelee/main.htm

yıllardır tiryakisi olduğum bir site :)
paylaşım için teşekkürler(benim nie aklıma gelmedi :S)
+18 e açsaydın keşke :D

FLeTCh®' Alıntı:
yıllardır tiryakisi olduğum bir site :)
paylaşım için teşekkürler(benim nie aklıma gelmedi :S)
+18 e açsaydın keşke :D

ya uygunsuz bir foto göremediğimden dolayı buraya açtım ama yinede ters düşerse +18 e taşınması daha ii olur..

+18 lik bişi yok bende göremedim

ayrıca linkte sağlam..

olm kırmış bunlar kafayı.

Delikanli adam giyinmeyi de bilmeli...Öyle bol pantolonla delikanlilik yapilmaz.Miroglu olmaya calisin.Onlar KIRO degil DELiKANLI
Ve Yandaki resmimde de görüyorsunuz , oldukça delikanli bir sekilde bakmisim. SiZ DE BÖYLE BAKIN!!!

bu ne demek abi ya...yorum morum yok.gülerim ben sadece...

puahahahahaha abi adamlar calışmışlar ya yakında bağımsızlığınıda ilan eder bu fikirtepe:)

heehhe haberler bölümü manyak yaaa he bide erdovan abi(müdür yapcaklarmış:)))

uehueehu bu sıte mı bea manyak acık war bu sıtede (ıss)

davsla bile iniyo walla .. birkaç defa indirdim hatta govde gosterisinde yayınladım bile ama en fazlası 40 ile 55 saniye arası surdu :D

(saka yapmıyorum :eek: indirin 3-5 kişi db oldugu gibi gidio :cool:)

neymiş adamlar yaww... biz boşuna yaşamışız bunca zamandır. adamlar hayatın anlamını çözeli çoook olmuş

beyler ya heryerde aratıyom çok mühim bi mesela manitayla görüşçzzzzz ama bu fikirtepeyi hiiç bilmoom oda bilmoo bi işimiz var orda bi yarım saatliine çıkıcm mahalleye orda belirgin nereler var bilen varmıdır orda buluşalıım kısla :D yardım ederseniz sevincm stres sahibi olduum

Üç beş çocoğun hazırladığı bi site oyun oynamış bunlar al misketi ver topu falan yaniii.....

metalcilerle kötü anıları var galiba :)

asker arkadaşım vardı fikir tepeli foseptikçi:D ordan sağlam adam çıkarsa haber verin:D

Geri