Deliler Birliği

hmm nerden baslasam:)
bende aynazedelerdenım oturup aynayla cok konusurm ve sankı yansıma benmısm de gercek olan oymus gıbı gelır hep onu taklıt etmeye calısırım doğal olrak ole hareketsız kalırız
hareketleri bi sebep için yapmam önce hareketi yapar sonra ona sebep uydururumama cou zaman mantılı seyler cıkıo yha nese
hmm onumde yuruyen ınsanları gecmek ıcın ıyıce hızlanır sonra yetısmelerı ıcın yavaslarım
fix -çizgilere basmadan yurumeye calısırım:)yürürümde
insanları hayvanların sımalarına benzetmeye calısırım - ne alakaysa:)
heyecanla cumleye baslar ınsanların ılgısını cekınce salak bı sekılde bıtırırım:
ole bılmem hanı benım ıcın normal seyler ama solıınce abes gelıo kulaa

alındım mı:):)?

ya benim bu üyeliğim artık benim değil arkadaslar isterseniz burdan devam edelim deliler birliğine alımlar devam ediyo:)

vay be ne deliler varmış :)
Ben de bazen bir elimle yaptığımı diğer elimle de yaparım.Hak Geçmesin H€Sabı:
Bir elimle kafamı kaşırım.Sonra diğer elimle de yapasım gelir.Yaparım sonra kendime inat sol elimle 2 defa yaparım sağ elimle yapmam sinir olurum :durdurun
alıntı:eek:le bılmem hanı benım ıcın normal seyler ama solıınce abes gelıo kulağa

ben bir yere dogru yururken sanki birisi takip ediyormus gibi gelir oysa osesler benim ayak seslerimden baska degildir. ben klosete tualetten sonra kalkarken burnumu takmamdir ve o darbeyle kanamasidir. ben herseferinde calisacam diye yola cikip malzemeleri hazirlayip daha sonra unutup baska ise gecendir , ben benle kavga ederken bna acimasizca dalmamdir, ben larsidakini uzmemek icin kendimi tutup duygularimi taşa cevirip aglamayandir

Geri