CounTRy
Gülen Manyak
- Reaction score
- 0
Kalemini güzel kullanan bir adam daha...
Açılım, failatün failünmüş meğer
Hikmet-i riyaziye’deki “teğet” teorisiyle tanınan ve “Hem laik, hem Müslüman olunmaz, ikisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar” diyen, fenn-i fürusiyyet nazariyatı müderrisimiz kimdir?
a, Ahmet Kaya
b, Hacı Bayram Veli
c, Âşık Veysel
d, Hiçbiri
*
Nazi Almanya’sını hatırlayalım; milyonlarca insan tutuklandı, işkence gördü, gaz odalarında can verdi; işte bu dönemde papaz Martin Niemoller’in yaşadıkları ibret vericidir. Papaz anılarında yaşadıklarını şöyle anlatıyor: Naziler ilk geldiğinde önce Yahudileri temizlediler, ben sesimi çıkarmadım. Ne de olsa Yahudi değildim. Sonra sıra Komünistlere geldi. Onları temizlediler ben yine bana ne dedim nihayetinde Komünistte değildim. Sonra Sosyalistler gitti. Bana ne canım ben Sosyalist miydim ses çıkarayım? Derken Sosyal Demokratlara el attılar. Ben yine tepki göstermedim olana bitene zira Sosyal Demokratta değildim. Sıra bana geldiğinde ise ortada ses çıkaracak hiç kimse kalmamıştı. Ve papazda gaz odasına gönderildi.
Durmak yok
hayran kaldım devamını bekliyorum hocam izninle alıntı yapıcam
sen şuna Enter ı çok güzel kullanıyor desene
:durdurun
sadece enter'ı kullansa yazarın köşesinde hiçbir şey olmaz.bomboş bir köşe yazısı olur.bakıyorum da bu yazarın bütün yazılarında bu yorumu yazıyorsun.yazının içeriğini eleştireceğine yazarı eleştiriyorsun.işin kolayına kaçıyorsun.
ghost031'e
bir dahaki sefere anlağını genişletip gelirsen sevinirim.
savunma yapma, sadece anlamaya çalış bana yeter.
Ak Partili vatandaşların yüzde 80’i demokratik açılımı desteklerken, yüzde 20’si karşı olduğunu ya da fikri olmadığını söylüyor.
CHP’li olduğunu söyleyen vatandaşların yüzde 45’i açılımı destekliyor. Bu oran MHP’li olduğunu söyleyenlerde ise yüzde 25-30 aralığında değişiyor. MHP’li vatandaşların büyük bölümü açılıma karşı çıkıyor.
Şu iki satır sana birşeyler anlatmaya yeterli değil mi..? Anketi yapan adam kendi yorumunuda katmamış. Ben X Partiliyim ve açılım hakkındaki görüşüm şu demiş. Bundan daha anlaşılır bir anket olamaz diyorum sen de çıkıp beni anlamıyorsun diye sızlanıyorsun.
Ben seni anladım . Sen anketten istemediğin bir sonuç çıkınca karşıdakini anlamamışlıkla suçlayan bir gruba dahilsin. Bu grubun psikolojideki karşılığı nedir..? :durdurun