Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

TuğяuL;4714007' Alıntı:
Klavye başında oturup vatan millet sakarya edebiyatı yapanlara deseler ki terör

bitmesin ama gidip siz savaşacaksınız.İnan ki kaçacak delik arasınız.

Sizi gidi klavye milliyetcileri sizi

burda hiç kimse terör bitmesin istemiyor.ama şu olanlara bak tuğrul.34 pkk lı teslim olmuş.pişmanım demişler.serbest bırakılmışlar.bizim en azından benim tepkim buna.benim vicdanım bu yüzden çok rahatsız.şehitlerimiz bunun için mi öldüler.kendilerini öldürenlerin serbest kalması için mi.pkk lıların kahraman gibi karşılanması için mi.benim vicdanım rahatsız.ben bunu kabullenemiyorum.

Başbakanımızla İftihar Ediyoruz ( ! ) Atatürk ve Şehitlerimiz Rahat Uyurlar Artık...

Hepsi serbest!

Adamlar Kahraman Oldu Bu şerefsizleri Kahraman yapanlar utansın .. Ve Bence İçimizdeki Hainleri öldürmemiz Gerekiyor Hm Meclisteki Hemde PKK ya İstihbarat Veren Hainleri

burda hiç kimse terör bitmesin istemiyor.ama şu olanlara bak tuğrul.34 pkk lı teslim olmuş.pişmanım demişler.serbest bırakılmışlar.bizim en azından benim tepkim buna.benim vicdanım bu yüzden çok rahatsız.şehitlerimiz bunun için mi öldüler.kendilerini öldürenlerin serbest kalması için mi.pkk lıların kahraman gibi karşılanması için mi.benim vicdanım rahatsız.ben bunu kabullenemiyorum.

Arkadaşlar Bu serbest bırakılanlar Türk askerini öldürünler Değil .. Adamlar Bilerek öldrmeyenlerden yolluyorlar ..

Arkadaşlar Bu serbest bırakılanlar Türk askerini öldürünler Değil .. Adamlar Bilerek öldrmeyenlerden yolluyorlar ..

Nerden biliyorsun ?
Biri destek veriyor digeri ise kursun sıkıyor

=

VATAN HAINI

Şehirdeki sempatizanlar mitinglerde apo posteri acarken alıcan cocuk esirgeme kurumundan sahipsiz cocukları yetiştiricen verıcen elıne keleşi tarasın alayını sonra içeri alıcan krallar gibi yaşatıcan orda.
Bi kaç kere yaplsn bi daha toplanamazlar

TuğяuL;4714007' Alıntı:
Klavye başında oturup vatan millet sakarya edebiyatı yapanlara deseler ki terör

bitmesin ama gidip siz savaşacaksınız.İnan ki kaçacak delik arasınız.

Sizi gidi klavye milliyetcileri sizi

yıl..2001mayıs 2002 kasım..muş-merkez(nöbet kuleleri kaç defa taşlandı hatırlamıyorum)bingöl-genç ve taşkapı köyü(tam 4 ay cadırda kampetlerde yattım..gerekırse yine yatarım..genç ilçesindeki karakola baskın yapılacak istihbaratını almıştık 1hafta boyunca 7 bilemedin 8 saat uyuduk)bitlis-ahlat(atış talimlerine giderken konvoyumuza ateş acıldı)..yakında resimlerimide eklıycem inanmayanlara..evet klavye başındayım ama vatanımı milletimi senden daha cok seviyorum en azından o 34 tane o.çocugunu serbest bırakanları alkışlamıyor savunmuyorum..ve askerde yaşadıklarımı gerekırse yine yaşarım ama sen ve senin gibi şakşakçılar böyle bi durum karşısında tekkelerinizden cıkmazsınız..M.KEMAL ATATÜRK sizleri gömdü ama belliki yine hortladınız siz varya siz iran gibi ırak gibi afagnistan gibi ulkelere oranın yonetımlerine layıksınız..TEKRAR EDİYORUM O O.... COCUKLARININ SERBEST BIRAKILMASINA İKTİDAR ŞAKŞAKCILIGI YUZUNDEN HİÇ BİR TEPKİ GÖSTERMİYOSUNUZ YA YAZIKLAR OLSUN YEDİGİNİZ EKMEGE DE İÇTİGİNİZ SUYADA..

Alttan kuyu kazanlar bugün günyüzünde kazmaya başladılar.
Bunun adınada kardeşlik projesi deniyor...

yıl..2001mayıs 2002 kasım..muş-merkez(nöbet kuleleri kaç defa taşlandı hatırlamıyorum)bingöl-genç ve taşkapı köyü(tam 4 ay cadırda kampetlerde yattım..gerekırse yine yatarım..genç ilçesindeki karakola baskın yapılacak istihbaratını almıştık 1hafta boyunca 7 bilemedin 8 saat uyuduk)bitlis-ahlat(atış talimlerine giderken konvoyumuza ateş acıldı)..yakında resimlerimide eklıycem inanmayanlara..evet klavye başındayım ama vatanımı milletimi senden daha cok seviyorum en azından o 34 tane o.çocugunu serbest bırakanları alkışlamıyor savunmuyorum..ve askerde yaşadıklarımı gerekırse yine yaşarım ama sen ve senin gibi şakşakçılar böyle bi durum karşısında tekkelerinizden cıkmazsınız..m.kemal atatürk sizleri gömdü ama belliki yine hortladınız siz varya siz iran gibi ırak gibi afagnistan gibi ulkelere oranın yonetımlerine layıksınız..tekrar ediyorum o o.... Cocuklarının serbest bırakılmasına iktidar şakşakcılıgı yuzunden hiç bir tepki göstermiyosunuz ya yazıklar olsun yediginiz ekmege de içtiginiz suyada..

tamam iyi güzel anlatıyorsun da .sonuçta ne oldu. Terörü mü bitrdin. Sonuçta ne oldu onu söyle

Digerleri de 3-5 gune serbest bırakılır.durmak yok sehitlerimizin atamızın kemiklerini sızlatmaya devam

nankör.senin ve bütün milletin rahatı için canını tehlikeye atan birinle sadece nankörler böyle konuşur.

Bu milletin rahatı en çok barışla olur. güpe gündüz 9 kişi şehid olurken senin hava kuvvetleri komutanın antalyada golf oynuyordu.taaa 2 gün sonra haberi oldu.

30 yıl olmuş 3-5 çapulcuyu bitirememişsin sonra kalkıp akıl veriyrosun .aslında bitirmek istemediler desek daha doğru olur

ayrıca nankör sensin.

Bu milletin rahatı en çok barışla olur. güpe gündüz 9 kişi şehid olurken senin hava kuvvetleri komutanın antalyada golf oynuyordu.taaa 2 gün sonra haberi oldu.

30 yıl olmuş 3-5 çapulcuyu bitirememişsin sonra kalkıp akıl veriyrosun .aslında bitirmek istemediler desek daha doğru olur

ayrıca nankör sensin.

hava kuvvetleri komutanı benim değil Türkiye Cumhuriyeti'nin hava kuvvetleri komutanıdır.senin sadece hava kuvvetleri komutanına değil bütün askerlere nefretin var.pkk yla çatışan kişiyle bile böyle konuştuğuna göre.30 yıl olmuş 3-5 çapulcuyu bitirememişsin diyorsun.fener__lee adlı üye canını tehlikeye atarak çatışmış o hainlerle.sen ne yaptın bitirmek için onu söyle.nankörlük yapma.

Teslim oldular da ne oldu...? Pişmanlarmış neye pişmanlar acaba Baklavacıdan baklava mı çaldılar.,...?

temizliklemek gerekir

demokrasi bunlara haram

bu kadar demokrat olunurmu daha düne kadar ellerinde silah askere mermi sık

in şehre kahraman edasıyla mavra yap

bunların hepsini sakaryaya davet ediyorum

burda yapsınlar mitinglerini

hava kuvvetleri komutanı benim değil Türkiye Cumhuriyeti'nin hava kuvvetleri komutanıdır.senin sadece hava kuvvetleri komutanına değil bütün askerlere nefretin var.pkk yla çatışan kişiyle bile böyle konuştuğuna göre.30 yıl olmuş 3-5 çapulcuyu bitirememişsin diyorsun.fener__lee adlı üye canını tehlikeye atarak çatışmış o hainlerle.sen ne yaptın bitirmek için onu söyle.nankörlük yapma.

kardeşim işine git. benim eniştem 13 yıl önce PKK ile girdiği çatışmada şehid oldu. illa söyleteceksniz adamı.şimdi bana hikaye anlatmayın.2 yeğenim geri babasız kaldı.

ahmet türkle yanyan oturanlar ve onlara destek verenler kalkıp bana akıl vermisin.

tekrar söylüyorum koskoca 30 yılda koskoca dünayanın sayılı ordusu neden kazıyamadı kekölerini bunların. pek söylermisin sence bir 30 yıl daha geçse bitme ihtimali var mı

Geri