Newwave
Altın Üye
Uyarı
Arkadaşlar lütfen biraz sakin olarak kullandığımız kelimelere ve seviyemize dikkat edelim !
Arkadaşlar lütfen biraz sakin olarak kullandığımız kelimelere ve seviyemize dikkat edelim !
askerine kursun sıkan teröristlerin "kahraman" gibi karsılanması seni mutlu etmiş bakıyorumda.
terör örgütünü muhatab alıp teröristleri affediyorlar sende alkış tutuyorsun bir de güzel birsey yapmıs gibi burda yazabiliyorsun, vay bee:001_huh:
TuğяuL;4714664' Alıntı:geçenlerde sağını solunu karıştırmış beyni CHP li gönlü MHP li bir arkadaş vardı oda seninle aynı şeyleri söylüyordu. ons verdiğim cevabı aynen sana da veriyorum. Çünkü o verdiğim cevabı duyunca hemen kıvır dı ben MHP liyim deyip kaçtı Bak sende MHP liyim deyip kaçma
Bu ülkede PKK nın uzantısı olan partilerle seçim ittifakları yapıp birleşip meclise sokan senin ziniyetin
Bu ülkede daha düne kadar PKK uzantısı DTP li Osman Baydemirle seçim ittifakı yaypıp Apo posterleri altında omuz omuza miting yapan MUrat Karayalçın senin zihniyetn
Şuan avrupa PKK sorumlusu Zübeyr Aydar la geçmişte aynı sıralarda oturan (Baykal) kişi senin zihniyetin
"Kürtler kendi devletlerini kursunlar" diyerek kürtcülük yaptığı için böücülük den dolayı partisi kapatılan şuan CHP li Kemal Anadol senin zihniyetin
Öcalan bebek katili değildir. Her yerde Türk bayrağı görmekten bıktım diyen Cumhuriyet Gazetesinin yazarı senin zihniyetin
Ülkenin askerine polisine silah sıkan terörsitlerin resimlerini sayfalarında basıp ölüm ilanlarını yayınlayan gazete senin zihniyetin
DTP liler kendi Partilerini kurmadan önce CHP ve SHP den milletvekili seçiliyorlardı. Bu partiler senin zihniyetin
BAK BOŞUNA UĞRAŞMAYIN ÜZERİNZE YAPIŞMIŞ BU BÖLÜCÜ İŞBİRLİĞİ ETİKETİNİ BAŞKASINA YAĞIŞTIRMAYA ÇAILŞMAKLA BU UTANÇTAN KURTULAMAZINIZ
ÇÜNKÜ BU SİZİN CİĞERLERİNİZE İŞLEMİŞ.PARÇANIZ OLMUş.
boşuna adımı verip yaygara koparmaya çalışarak bir şey elde emezsin. Herkes kimin ne olduğunu biliyor[/B][/COLOR]
İşlerine geldiği zaman Milliyetçi, işlerine geldiği zaman Sosyalist
işlerine geldiği zaman faşist, İşlerine geldiği zaman komunist oluyorlar TuğruL
Acı ama gerçek bu malesef =)
Bu Suçdan Hapse Girmeye Razıyım Hacı ....
Pişman mısınız diye soru bile yöneltmeden pişmanlık yasasından yararlandırıldı bu aç köpekler..
Şehit anaları sizin birlik projenize ne diyor? ..