Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

SİZCE BU ÜLKEYİ BU ADAMLAR NASIL YÖNETEBİLİR?
Şehitlerimize Kelle,Teröriste sayın diyen takunyacı Tayyip Bey Hazretleri ,,,
O Koltuğa Yapışıp kalmış İnmek Bilmeyen menfaatçi ve ikiyüzlü Baykal ,,,
ve Kendi dediğinin kendide anlamayan, Kağıda Bakmadan Konuşamayan Bahçeli ....
Ah Be Milletim Açıp Gözlerini Nasıl Göremezsin Bu yapılanları?
AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE....

Bu memleket ne zaman temiz bir siyasete adım atıcak merak etmek istiyorum ama ömür yeter mi bilmiyorum...

DÜştüümüz durmua bak... Öncelikle ortada hiç yoktan bir Kürt sorunu ortaya atıldı. Bu ülkede her vatandaş eşit haklara sahiptir. Benimle aynı üniversitede okudular. Benimle aynı hastanede tedavi oldular aynı sektörde çalıştılar bugüne kadar. Kimse Kürt olduğu için suçlamadı yada her hangi bir haktan mahrum edilmediler. Şimdi hiç yoktan bir Kürt sorunu oluşturuldu. Ne yazıkki yine aynı oyunların ve koltuk sevdasının senaryoları oynanıyor. Bir yerde saygısız, batının ve ABD'nın adeta kölesi olmuş kişi, diğer yanda her lafında onu suçlayan fakat onun bu duruma gelmesini sağlayan yegane insan olan, haysiyetsiz muhalefet lideri. Çok yazık.
En acısıda herkesin bir kurtarıcı beklemesi. Atatürk demiştirki, "Eğer yurttaşlarım ilerde yeni bir kurtarıcı lider beklerse, işte o zaman verdiğimiz bütün emeklere yazık olmuş demektir." Ne yazıkki şuan herkes bu durumda.
Saygılar...

Mhp katılıyorum kürtler insan değil gündemi mesgul etmekten baska bir şey değil eziliyorlarmıs arabalrın arksaına bağlayıp cekiyoruz sankii sen daha cık asker şehit et bir de konus adammısınız lan kahpeler bu vatanın ekmeğini yiyip birde ihanet ediyorsunuz sabah köyde akşam dağda devlet birde adama sayıyıor sizi katledeceği yerde

çok yanlış bir açıklama olmuş öyle bir millet de dil de var ama bu kadar büyütülecek bir olay yok devlet istemek toprak istemek gibi bir hakları yok o ayrı bişey ama bunların varlığını kabul etmek gerekir çerkez zaza nasılsa bunlarda aynı farkları olamaz

kürtçe dedikleri şeyi incelesinler içinde kendilerine ait söz tek tükdür .bumu dil ?
kürt dediklerini incelesinler asılları ya ermeni ya arap yada türkdür .bumu millet ?

olmayan şeyleri varmış gibi göstermek isteyen bizi kendi içimizde bölmeye çalısan dıs güçler ve onların planlarının uygulayıcısı akp sayesinde burda görüldüğü üzere yine insanlar birbirine düşüyorlar .

her türlü ispatlanır kürt diye bi milletinde olmadığı ve dilinde olmadığı .isteyen istediği kadar bağırsın böyle bir milletde yok dilde .bunu ben söylemiyorum ben söylesemde kimseyi ikna edemem belki ama bunu ben değil tarih söylüyor belgeler söylüyor .

kürtler aslen türktürler .ben türk değilim diyen türklüğünü inkar edenler ise ya ermenidir yada araptır .yada daha ne olduğunu kendisi dahi bilmeyen bir kırmadır

ben türkçeyle kürtçeyi bir tuttuğumu söylemedim.sadece bir örnek verdim ama senin türkçen biraz zayıf olduğu için anlamamışsın.ayrıca tuvaletçileride hakir görme onlarda insan.tuvaletçiler olmasa ihtiyacını giderirken seyirlik olurdun.

alakasız saçma şeyler öne sürerek örnek verilmez .verdiğin örnekler biraz tutarlı olsun .

seyirlik olmam merak etme tuvaletcininde alternatifi var ama sen benim tavsiyemi dinle bence .bi mesleğin olur en azından .bu işlerden anlamadığın belli bari ona yoğunlaş

Mhpli misyonu gereği öyle konuşmuş ama Almanyada yaşayan kürtlere değilde güneydoğudaki kürtlere söyleseydi aynı kürtçe türküyü herkes anlardı. Mhp her zaman diyorum çağın gerisinde kalmıştır. Kürt halkı diye bir halk vardır ama yüzyıllardır Türk insanıyla beraber yaşamışdır. Bunu bölmeye ve hatta Türk-Kürt ayrımı yapmaya kimsenin hakkı yoktur.

senin tarihin zayıf bence once bi git tarih kitabı al oku ondan sonra burda yorum yap....
asıl çağın gerisinde kalan sizlersin bide ülkücülere faşihst dersiniz aslında siz bizden daha faşosundur....baksasana almanya kürtü derken bile içindeki faşoluğunu yansıtıyorsun...

kürtçe dedikleri şeyi incelesinler içinde kendilerine ait söz tek tükdür .bumu dil ?
kürt dediklerini incelesinler asılları ya ermeni ya arap yada türkdür .bumu millet ?

olmayan şeyleri varmış gibi göstermek isteyen bizi kendi içimizde bölmeye çalısan dıs güçler ve onların planlarının uygulayıcısı akp sayesinde burda görüldüğü üzere yine insanlar birbirine düşüyorlar .

her türlü ispatlanır kürt diye bi milletinde olmadığı ve dilinde olmadığı .isteyen istediği kadar bağırsın böyle bir milletde yok dilde .bunu ben söylemiyorum ben söylesemde kimseyi ikna edemem belki ama bunu ben değil tarih söylüyor belgeler söylüyor .

kürtler aslen türktürler .ben türk değilim diyen türklüğünü inkar edenler ise ya ermenidir yada araptır .yada daha ne olduğunu kendisi dahi bilmeyen bir kırmadır

Yanlış kardeşim Kürtler de bir etnik köken ve Kürtçe de bir dildir. Bu şekilde düşünerek te bizzat sen ülkeyi bölmeye çalışıyorsun

Ta Osmanlı dönemlerinde ve ondan öncede kürtler vardı.
Osmanlı Devleti'nde kürtler rumlar ermeniler araplar bir sürü etnik köken ve dil vardı.
Ve günümüzde de hala var.Nasıl yok diyebilirsin böle bir ırk dil ?
Günümüzde sadece has kendi ırklarından oluşan bir ülke yoktur.Olmasıda mümkün değil zaten.
Bak Fransa'ya İngiltere'ye.Hatta şöyledir ki Hindistan'a 1000'den fazla dil konuşuluyor bundan haberin var mı ?

Biraz bilinçli ve tutucu yorum yapmak lazım bence.

senin tarihin zayıf bence once bi git tarih kitabı al oku ondan sonra burda yorum yap....
asıl çağın gerisinde kalan sizlersin bide ülkücülere faşihst dersiniz aslında siz bizden daha faşosundur....baksasana almanya kürtü derken bile içindeki faşoluğunu yansıtıyorsun...

Hakaretlerle biryere varamazsın Ben kürt değilim aslım Karadenizli. Bu ülkede ülkücülüğün anlamı Mafyadır kardeşim. Ona buna zarar veren insanlar ülkücüyüm diye ortaya çıkıyor. Ülkücülük kelimesini vatanı sevdiği için kullanmıyo Korkutmak için yani.

Kürtler bir etnik köken Kürtçe de bir etnik dildir. Senin gibi karacahiller de böyle düşündüğü için güneydoğudaki vatandaşlarımızıda adam yerine koymadığınız için durumlar böyle oluyo

tek bir yorum yazıyorum bu hepsine bedel olur diye düşünüyorum. Kürten evliya olsa bahçene sokma demiş atalarımız. Ama biz koynumuza sokmuşuz bu adamları. bu ülkenin tüm imkanlarından yararlanırlar eylemlerde polise taş atar kendi yaralanırsa demokrasi nerde bu faşistler bizi öldürüyo der polise birşey olursa yaşasın diye nara atar. istanbulda insanların içinde bulunduğu otobüsleri ateşe vermek sizin kadar şerefli mi topluluğa yakışır ancak. TÜRKÇEYE VE TÜRKLERE LAF ETMEK SİZİN GİBİ ADAMLARIN NESİNE ULAN AKILLI OLUN DA YAŞAYIN YOKSA HERGÜNÜZÜ SİZE HARAM ETMEK TÜRK MİLLETİNE FARZ OLUR. KÜRTLERİN YAPTIĞI MİLLİYETÇİLİĞİN YÜZDE BİRİNİ TÜRKLER YAPSA BUGÜN TÜRKİYEDE YAŞAYAN BİR TEK KÜRT KALMAMIŞTII HABERİNİZ OLAAA.

'Bozkurtların nefesi ensende olacak'

Bahçeli'den Erdoğan'a: Bozkurtların korkacağını zannediyorsan yanılıyorsun. Bozkurtların nefesi ensende olacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Türkiye'nin çok ağır sonuçları olacak bir etnik farklılaşma, ayrışma, çatışmave bölünmeyle karşı karşıya bırakıldığını" ileri sürerek, "1991 yılında,İstanbul İl Başkanı iken Kürt sorunu içerisinde bölünmeye doğru Türkiye'yi sürükleyebilecek bir araştırmayı yapan veya yaptıran Sayın Başbakan, 7 yıl sonra Türkiye'yi 1991 yılındaki anlayış doğrultusunda bir bölüştürmeye çabagöstermektedir" dedi.

Bahçeli, partisinin Ankara 9. Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmada,partisinin 9. Büyük Kurultayın 8 Kasım 2009 tarihinde yapılacağını hatırlattı.Şu ana kadar 54 il ve 812 ilçede kongrelerin tamamlanmış olduğunu,gelecek hafta devam edeceklerle de en geç 19 Ekime kadar partinin kongresürecenin tamamlanmış olacağını belirten Bahçeli, geriye kalan sürede de büyükkurultay çalışmaların devam edeceğini bildirdi.Bahçeli, 2009 yılının MHP için çok anlamlı bir yıl olduğunu ifade eden,8-9 Şubat 1969 yılında Adana'da gerçekleştirilen Cumhuriyetçi Köylü MilletPartisi'nin Olağanüstü Kongresi sonrasında, bu partinin MHP'ye dönüştürüldüğünü,bu yıl "Türk siyasi tarihindeki bu önemli dönüşümün" 40. yıl dönümümü 8-9 Şubat2009 tarihinde kutladıklarını anımsattı.

2009 yılının 2. önemli gelişmesinin 29 Mart yerel seçimleri olduğunuifade eden Bahçeli, bu seçimlerin, Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği bir"ara istasyon" olacağının herkes tarafından algılandığını ve MHP'nin de buanlayışla seçimlere hazırlandığını belirtti. 2004 yerel seçimlerinde, Ankara'da 3ilçe, 3 belde kazanan partisinin, bu seçimlerde belediye sayısını 7 ilçeyeçıkarttığını, Türkiye genelinde de 2004 yerel seçimlerinde 3 il 69 ilçe 176 beldeolmak üzere 248 belediyesi kazandıklarını anımsatan Bahçeli, " 2009'daki da tümolumsuzluklara, içten ve dıştan başlatılan ihanetlere rağmen, MHP'nin başarısınıgölgelemek için başarısızlık üzerine bir başkalarına yandaşlık yapmak isteyenzavallılara rağmen MHP, 1 büyükşehir, 9 il, 127 ilçe, 349 belde de, beldeteşkilatı olmak suretiyle yerel yönetimini iktidarına sahip olmuştur" dedi. Bahçeli, 2009 yılının partisi için üçüncü önemli olayının ise 8 KasımdaAnkara'da yapılacak büyük kurultay olduğunu ifade etti.Gündeme ilişkin konulara da değinen Bahçeli, Türkiye'de birçok olayınmedya aracılığıyla tüm vatandaşlara ulaştığını, MHP mensuplarının da gelişenolayları yakından izlediğini söyledi."Türkiye'nin nereden nereye gittiğinin görüldüğünü, bilindiğini,algılandığını, anlaşıldığını" belirten Bahçeli, "Allah'a şükür ki millihassasiyetler konusunda tek dik duruşu sergileyen MHP, bir kez daha milletimizingönlünde önemli bir yer işgal edebilecek bir seviyeye ulaşmaktadır" dedi.AK Parti hükümetinin 6 yıl 10 ay 19 gündür ülkeyi yönettiğini anımsatanBahçeli, bu süre içerisinde 58, 59, ve 60. hükümetlerin kurulduğunu kaydetti.Bahçeli, "Ancak bu süreç içinde bir karanlık bölge var.

Bu bölge hala aydınlatılmamıştır. AKP'nin ampulü bu bölgenin aydınlatılmasına kafigelmemektedir. Ancak, 9 ışıklar neresi karanlıksa orayı aydınlatacaktır" diyekonuştu.AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "tek adamlığasoyunarak" dün yaptığı kongresinde kendi siyasi hayatını anlattığını ileri sürenBahçeli, şu iddialarda bulundu:"İstanbul'da, bir şiiri okuması vesilesiyle almış olduğu cezayı,siyasetinin temeli, kendisinin mağduriyeti olarak kabul edip acındıra acındıraanlatıyor. İstanbul'dan cezaevine gidişini anlatıyor. Belki de duygulu bir seslekendisinin dinleyenleri de aynen ağlattığı analar gibi AKP'lileri de ağlatmayaçalışıyor. Partinin kuruluş ve ilk genel başkan seçildiği süreyle, Siirt'temilletvekili seçilip 59. hükümeti kuran ve Başbakan olan Sayın Recep TayyipErdoğan bu 116 günü, karanlıkta bırakıyor, acımasızca, ahlaksızca ve alçakça MHP'ye saldırıyor. Zannediyor ki görkemli salonla yüksek paralarla düzenlemiş olduğu birsalonda teknolojinin imkanları ve yandaşlarının çığırtkanlığıyla MHP'yesaldırırken bozkurtların korkacağını sineceğini, inine çekileceğini zannediyor.Yanılıyorsun Sayın Başbakan, bozkurtların nefesi ensende olacak."Türkiye'nin çok kritik bir dönemden geçtiğini ifade eden Bahçeli,sözlerini şöyle sürdürdü:"Türkiye çok ağır sonuçları olacak bir etnik farklılaşma, ayrışma,çatışma ve bölünmeyle karşı karşıyla bırakılmıştır. Özellikle 1991 yılında,İstanbul il başkanı iken Kürt sorunu içerisinde bölünmeye doğru Türkiye'yisürükleyebilecek bir araştırmayı yapar veya yaptıran sayın Başbakan 7 yıl sonraTürkiye'yi 1991 yılındaki anlayış doğrultusunda bir bölüştürmeye çabagöstermektedir.

7 yıl içerisinde hep bu günlerin hazırlığı yapmış ama medya gücüyandaşları ve parasal destekler, milleti aldatmaya ve kandırmaya çalışmıştır. Busebepten dolayı bugünkü AKP'nin açılımını artık milletimizin doğru okumasıgerekir. Bu açılım ile Adalet ve Kalkınma Partisi, 'Aldatma ve Kandırma Partisi'haline dönüşmüştür. Bunu hissettikleri gün, kendi teşkilatına ve medyaaracılığıyla da bütün siyasi kurumlara ve yandaş köşe yazarlarına verilentalimatlarla AKP yerine AK Parti denilmesini ve böylelikle aldatma ve kandırmanınüstünü örtme gayreti içerisine girmiştir.Sayın Başbakan siz AK değilsiniz. Sizin, Adalet ve kalkınmayla daalakanız kalmamıştır. Siz artık aldatan, kandıran, yalan saldırılarlarakiplerinizi yok etmeye çalışan haksız rekabet içerisinde yaşayan birsiyasetçisiniz.AK olmanız için aklanmanız lazım, aklanmanız için Mecliste bulunan vegelecekte gelecek olan dosyalarla, sizin, parti arkadaşlarınızın, akrabalarınızınve yandaşlarınızın hepsi de yargı önünde hesap sorulabilmesi içindokunulmazlığının kaldırılması sözünü yerine getirmeniz lazımdır."

KAYNAK: 'Bozkurtların nefesi ensende olacak'

Şeytandan Allah'a sığınırım....
Ya bu kavga niye Osmanlı dönemimde tüm alem bir arada hristiyan,musevi,müslüman,kürt kapı komşusuydu...Mhp yi sevebilirsiniz amma kimse Türklerden Kürtü,Kürtlerden Türkü ayıramaz..Tüm kürtler Aleviler sünniler bizim canımız ciğerimiz Aslanlarımızdır inşaAllah
Bu şeytani bir oyundur buna gelmeyin bakın dedi dersiniz ama buraya yazıyorum ba-şa-ra-ma-ya-cak-lar...
Allah bir ayette derki:"Biz sizi kavimler halinde yarattık ki birbirinizde kaynaşıp kardeş olasınız diye" buyurmuştur....
1. ve 2. Çanakkalede hep beraberdik Osmanlıda aynı yolda yürüdük...

Biz PKK,Masonluk,Deccal yani Şeytani güçlere karşıyız....
Bir ayet "Müminler ancak kardeştirler"
Size Kürt kardeşlerimizi kötü gösteren güçler şimdi acizlikten böyle yapıyorlar.Başka çareleri kalmadı

Bu Türk Milletine Osmanlıya Atatürk'e İslama Kardeşliğe Sevgiye yapılmış Büyük bir oyundur.En büyük Darbedir....
Kimse afedersiniz bir yerini yırtsa ne bu topraktan bir parça nede bir evladını alamaz.Onlar ancak bu vatan için Şehid olurlar...
İşte buda son sözümdür....
Selametle....

ülke yönetmeye talip bir kişinin ağzından böyle saçma böyle basit ve böyle kuru milliyetçi ifadeler çıkması çok garip.sizlerde hep ben türküm diyorsunuz peki türkçenin kökeni nedir haberin varmı diye sormazlarmı insana.türkçede arapçadan,farsçadan,fransızcadan kelimeler yokmu türkçemizde diye sormazlarmı adama.ozaman türk halkı diye birşeydemi yok diyeceksin.profösörlüğü kaç paraya aldığını merak ettim.fiyatı uygunsa bizde prof olalım.

Arkadaşım Türkçe'nin kökenini nereden geldiğini 1000lerce yıllık bir dil olduğunu anlamamışsan o senin sorunun. Ayrıca şunu unutma dünya dillerine Türkçe'nin de kattığı 100lerce kelime var.

Ayrıca kürtçeye gelince dil olduğunu ben de düşünmüyorum. Dil dediğin toplumu bir arada tutar. Daha kendi dediklerini kendileri anlamıyor nasıl sil diye bir iddiada bulunulur şaşırtıcı bir şey.

Kürt Dediğiniz Ermeni Arap Kırması Bir Melez Irktır Atatürk Zamanındada Kürt Soysuzlar İsyan Çıkarmıştı Ozamanlar Atam Bunların Hepsini Ülkeden Atıp Soyunu Kurutacaktı Ama Yaptırtmadılar Kanına Girdiler Şerefsizler

arkadaşlar aklınızı başınıza toplayıın o yok bu yok diye diye ülkeyi germeyin ülkeyi geriye götürmeyin sen bu gün kürt yoktur desen bende türk yoktur derim kardeşim ne bu kavga ne bu gerilim ortamı artık çarşıya çıkmaktan arkadaşlarımla buluşmaktan korkar hale geldiik aklınızı başınıza alın biz kürdüz diye neler çektiğimizi bir biz biliriz madem kürt diye bişey yok dağa çıkanlar niye kürt adamın canını sıkmayın ve kendi içinizde çelişmeyim boşuna ünlü filozof dememiş milliyetçilik ortaçağ köpeklerinin sığındığı dar bir kapıdır .bu kadar yazıyorum umarım allah cc bir gün sizlerin akıl ve fikrini ıslah ederde çok kötü şeyler görmeden bu canım ülke daha iyi yerlere gelir.bir gün bile tarafsız olaylara baksaydınız ne nedir anlardınınz.

Kürt Dediğiniz Ermeni Arap Kırması Bir Melez Irktır Atatürk Zamanındada Kürt Soysuzlar İsyan Çıkarmıştı Ozamanlar Atam Bunların Hepsini Ülkeden Atıp Soyunu Kurutacaktı Ama Yaptırtmadılar Kanına Girdiler Şerefsizler

demek öyle melez ben soyumu senden iyi biliyorum ama bunu senin anlayacak kadar sığ bir kafan olduğu için anlayamazsın bilmediğin bir şey hakkında yorum yapma.

Geri