Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

VATAN HainLerinin, KöpekLesmis BeyinLerin, SatiLmis DinciLerin
ÖnLerini KeseLim

UYAN TÜRK GENCI !

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklal ve Cumhuriyet’i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetyin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve Cumhuriyet’ine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler; millet fakrü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen Türk İstiklal ve Cumhuriyeti’ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Gazi Mustafa Kemal

vakit kendimize gelme vaktidir...
akp yüzde 32lik oy oranıyla vatanı satıyor resmen bebek katillerini, askerimize kurşun sıkan itleri af ediyor.
uyan ey akpye oy veren kardeş siyasette kin, nefret biryere kadar vatan elden gitmeden önce birlik olalım!!!
bozalım şu hain planlanlarını...

akp ye oy verene kardeş diyorsun.

Kardeşlik masallarını artık bırakın, kardeş dediklerinizin çoğu sizi kafir dinsiz olarak düşman belliyor, avatarındaki şahısta bu kardeşlik fikri nedeniyle harcandı.

kardeş dedikçe arkaya geçip iki puan alıyorlar, görmüyormusun, anlıyamıyormusun ,ideolojik düşünme gerçekçi düşün biraz realist ol.

zaman kardeşi seçme zamanıdır, herkese kardeş demenin zamanı değil, ideolojiyi bir kenara bırakın, zaman kardeşimiz bildiğimiz kardeş dediğimiz hainleri kahpeleri hödükleri ayırma zamanıdır...

Zaman dostuda düşmanıda belirleme ayırma zamanıdır...

Bence artık askerliğin bile anlamı kalmadı ...

kendi kendiziniz gaza getirmeyiin teerörn bitmesinden neden rahatsız oluyorsunuz

Sizlerin bir teline tüm teröristlerin soyu kurusun..

tek damla gözyaşı dökmedim
sen ölmedin hala yaşıyorsun
ataların gibi
dedelerin gibi
Çanakkale'deki soyun gibi
Kurtuluş Savaşı'ndaki aslan parçaları gibi
Atatürk gibi
tek damla gözyaşı dökmedim aslanım
haytam
yiğidim
senin kanınla mutlu olanlara geçit vermedim
böldüm yüreğimi ama göstermedim
yolun açık olsun oğlum
sen ölmedin
şehitler ölmez...

_______________________ alıntı

kendi kendiziniz gaza getirmeyiin teerörn bitmesinden neden rahatsız oluyorsunuz

teröristin tutuklanıp serbest bırakılmasımı terörün bitmesidir senin kardeşin doğuda askerken şehit olurken yas tutuyorsun neden kin duyuyorsun onlara terörist seni vuruyor tutuklanıyor salınıyor sen terör bitti diyorsun neyden bahsedıyorsun arkadaşım sen ..madem bitti diyorsun askere gitmesin bu ülkedeki gençler...bi mantıgı yok askerlık yapmanın

Allah ın izni ile büyük lider Erdoğan bu sorunu da çözüp bu belayı ülkemizden söküp atacak

Allah ın izni ile büyük lider Erdoğan bu sorunu da çözüp bu belayı ülkemizden söküp atacak

Üstte 1001 Desing Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini yayınlamış. Sen onu birkez daha okusana. O ne ileri görüşlü bir insanmış ki; tayyibin vatanı kimlere peşkeş çekeceğini o günden söylemiş.

tayyip, vatanı tüm dünyada terör örgütü olarak kabul edilen pkk hainlerine peşkeş çekiyor. Bütün köpek soylular bu ülkede kahraman gibi karşılanıyorlar. Zafer çığlıkları atarak tüm güneydoğuyu tek tek dolaşıyorlar. Bunu görebilecek düşünceye sahip olmadığın çok belli ama yinede oku..

Üstte 1001 Desing Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini yayınlamış. Sen onu birkez daha okusana. O ne ileri görüşlü bir insanmı ki; tayyibin vatanı kimlere peşkeş çekeceğini o günden söylemiş.

tayyip, vatanı tüm dünyada terör örgütü olarak kabul edilen pkk hainlerine peşkeş çekiyor. Bütün köpek oylular bu ülkede kahraman gibi karşılanıyorlar. Zafer çığlıkları atarak tüm güneydoğuyu tek tek dolaşıyorlar. Bunu görebilecek düşünceye sahip olmadığın çok belli ama yinede oku..

Tayyip 30 yıldır terörden beslenenlere terörden geçinenlere yeter artık beslendiğiniz deyip türliyenin kaderi olan bu sorunu çözmek için belkide siyasi hayatının en büyük riskini alıyor.

terör üzerinden beslelneler bu yüzden yırtınıyolar aman terörü bitirme bizde biteriz diye

evet söküp atacak ama ülkeyi adamlar ülkeyi sattı işte son olay o kadar şehidimizin kanı yerde kaldı bide dinden kitaptan bahsederler adamı dininden soğutur bunlar o kadar insanın ahını aldılar
yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum

sağdan inen terörist hop kamu ya memur bizim 4 yıllık fakülte okumuş yiğitler 5 kişilik kontenjana 5000-100000 kişi başvurur sıra bekler...oh ne güzel...bide işe alınmaz tam olur...

Kürt açılımı değil TÜRK açılımı lazım...

Tayyip 30 yıldır terörden beslenenlere terörden geçinenlere yeter artık beslendiğiniz deyip türliyenin kaderi olan bu sorunu çözmek için belkide siyasi hayatının en büyük riskini alıyor.

terör üzerinden beslelneler bu yüzden yırtınıyolar aman terörü bitirme bizde biteriz diye

e tamam da arkadaşım başkalarını sevindirirken bu ülke için canını vermiş şehitlerin ailelerin canını bari yakma yargıla koy hapse...seyyar mahkeme kurup serbest bırakma...iş imkanı saglama...

ya bırakın tartışmayı. Takım tutar gibi parti tutan adamla ne konuşuyorsunu. ne anlar o vatan sevgisinden...

TuğяuL;4716078' Alıntı:
sen önce git sağını solunu öğren marksist leninist CHP yandaşı MHP Li

okuyanlar sakın şaşırmasın bu vtandaş aynen bahsettiğim gibi

pkknın dagdan hiç birsey olmamıs gibi inip aramıza karısmasından cok mutlu olan , işi gucu basbakanın sozlerini buraya kopyala-yapıstır yaparak mesaj atmak olan biriyle, hangi seviyede neyi tartısabiliriz ki zaten.

bak yukarda yine hayalperestlik yapmıssın, marksist leninist chp yandası mhp li falan diye bildigin butun siyasetle ilgili kelime dagarcıgını kullanmaya calısmıssın baya guldum saolasın:durdurun

hala soruma cevap vermedin bu arada, dagdan inen katiller arasında akraban falan mı var da bu kadar sevindin demiştim. cevap var mı?

bir de herhalde ben simdi senden kacmıs oluyorum senin hayal dunyana gore.

cunku sen bana marksist leninist chp yanlısı mhp li diye , ilkokul cocuklarının yeni ogrendigi kelimeleri icinde kullandıkları anlamsız boş(ki senin kurdugun cumleden cok daha anlamlıdır hepsi) cumleler gibi bir cumle kurdun. bu ilkokul 1.sınıf cumlesi yuzunden senin hayal dünyanda su anda ben kacıyorum, tahmin edebiliyorum :001_rolleyes:

her seferinde soyluyorum, konuscak mantıklı bir seyin yoksa bosuna mesaj atıp kendini komik duruma düşürme diye ama nafile.

x:naber abi?
tugrul:marksist,milliyetci,leninist,fasist,hümanist,pesimist,akvaryum,kuş,böcek,lastik,camlak comlek patladııı, camlak comlek patladıı
x:abi kendine gel!
tugrul:celik aynaaa,celik aynaaa
x:tamam abi sonra goruselim olur mu?
tugrul:eek:num arkam sagım solum sobee,saklanmayan ebeee
x:tamam hoscakal.

eli kanlı teröristlerin dagdan "kahramanlar" gibi inip , karnaval havasında karsılanmaları seni neden mutlu ediyor?

bu adamlar icin savcıların hakimlerin ayaklarına gidip sınıra hemen bir mahkeme kurup, 2 tane gostermelik soru sorup, bu eli kanlı pkklı teröristleri serbest bırakmasını normal mi buluyorsun?

o teröristlerin içinde akraban ya da yakın bir tanıdıgın mı var?

terörü akp bitircek ondan korkuyorsunuz diye bos bos konusuyorsun.terör dagdaki teröristi affetmekle mi biter?

senin terör biitiyor dedigin gunde pkk havanla saldırdı 1 askerimiz yaralandı buna verecek bir cevabın var mı?

sana gelip bir sehit annesi dese ki: benim oglumu sehit eden katillere sen hiç bir ceza vermeden nasıl ve ne hakla affedip, kahraman gibi karnaval havalarında karsılanmalarına izin verirsin? bu soruya ne cevap verirsin?

madem bu olaya bu kadar sevindin ve bu olayı savunuyorsun, o zaman üstteki sorulara cevap ver 3 kelime dagarcıgınla ilkokul cumleleri kuracagına.

ama yok malesef cevap yok=)sonra da biz kactık oluyoruz hayal dunyanda :durdurun

ya bırakın tartışmayı. Takım tutar gibi parti tutan adamla ne konuşuyorsunu. ne anlar o vatan sevgisinden...

hem o hemde kafa basmıyor bunların biyerden sonra format atmak lazım yok yok formata gerek yok direk imha etmek lazım boşa nefes alıyor kafadan bacaklılar:durdurun

Asıl Kurtuluş Savaşındaki "asıl şehitlerin" kemikleri sızlıyor bu kardeşlik sorunu neden vardır diye?

Geri