Arkadaşım bu PKK'lıların dağdan inmeleri elbette mutluluk verici. İçlerinde Benim akrabam yok Tuğrul'unda olduğunu sanmıyorum. Ama Bu olayı neden bu kadar üzücü olarak niteliyorsunuz bunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Bu teslim olma haberi Elazığ-Bingöl karayolunda şehit edilen 33 mehmetçik haberinden daha mı üzücü.?
mutluluk verici falan degil, sebebini de acıklıyım.
dagdan elini kolunu sallayarak iniyor.
ayaklarına kadar Türkice Cumhuriyetinin hakimi ,savcısı gidiyor. keyifleri bozulmasın diye sınıra gostermelik mahkeme kuruluyor.
gostermelik 2 soru soruluyor.
konvoylar esliginde kahraman gibi karsılanıyorlar.
meydanlarda konusma yapıyorlar.
ve hiç ceza almadan...
sence normal mi bu?
adamlar sorgulanmadı bile arkadasım?
o kadar daga cıkmıs pkkya katılmıs.yıllarca dagda kalmıs.
askere kursun sıkmış, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmesi için çabalamış.
ve "kahraman" gibi karsılanıyor..
normal mi gercekten? icine sindirebiliyor musun bunu?
ceza almadılar diyorum, duyuyormusun acaba? terörist ceza almadı? bir sey ifade ediyor mu?
terör biticek diye korkuyorsunuz diyorsunuz daha dün havan topuyla saldırdılar 1 asker yaralandı. buna ne diyorsun? :001_huh:
terörün bitmesini herkes istiyor ancak teröristlerin "kahraman" gibi karsılandıgı , ceza almadıkları ve dogru duzgun sorgulanmadıkları bir ortamı aklı basında,bu vatanı seven hiç kimse icine sindiremez. zaten bu dediginiz olayın terörü bitirecegi falan da yok daha olayın ertesi gunu saldırdılar ve askerimiz yaralandı :glare:
ha bir de mesajında bazı kişiler hakkında bir sey soylemişsin ama onlar kendileri cevap vermekten kose bucak kacıp sonra bize camur atarlar kactınız diye=)
onlara sorulan sorular cevapsız kalır, 3 kelimelik dagarcıklarıyla seviyelerine yakısan cumleler kurarlar.hiç bir soruya cevap veremeyip "benim herseye vercek cevabım var" diye alakasız bir sey soylerler. hiç bir soruya cevap vermeden tüm sorulara cevap verdim diye hayal ederler üstüne birde yüzsüz gibi sizi suclarlar.kısacası hayal dünyalarında mutludurlar ve pkkyı alkıslarlar cunku onların fiyatı 2 paket makarna 3 kilo kömürdür.