Dengir Bey Nakavt

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
212e1i9.jpg

'Dengir Bey Nakavt'

İşte basına düşen çarpıcı değerlendirmeler

Dün Meclis'te yaşanan düello, bugünkü gazete manşetlerine de taşındı...

DÜELLODA HALK KARARINI VERDİ!!!

Düelloda kim kazandı kim kaybetti konusunda çok sayıda haber sitesi anket düzenledi...

Hürriyet'in anketine katılan katılımcıların yüzde 58'i Kılıçdaroğlu'nu haklı bulurken, Habertürk'de bu oran yüzde 70'e çıktı.. Vatan da ise oran yüzde 82'yi buldu... Kanald haberin yapmış olduğu ankette ise yüzde Kılıçdaroğlu'na olan destek yüzde 78 oldu..

En ilginç anket ise Zaman'ın internet sitesinde oldu. Hükümete yakınlığıyla bilinen Zaman'ın okuyucularının Fırat'a verdiği destek yüzde 53'de kalırken yüzde 47'sinin CHP'li Kılıçdaroğlu'na destek vermesi olsukça şaşırtıcıydı

En ilginç manşeti Güneş gazetesi 'Dengir Bey nakavt diye atarken, en çarpıcı değerlendirme ise Akşam gazetesinden geldi.

Kılıç Yarası(Akşam)
Fırat'ın sürekli savunmada kaldığına değinen gazete ayrıca Fırat'ıun hayali ihracat ve uyuşturucu ticaretiyle ilgili belgelere de yanıt veremediğini belirtti.

Zaman ve Sabah gazetesi tartışmanın sonucundan çok, üsluna dikkat çekerken, Star gazetesinin belki de Fırat'ı açıkça destekleyen tek gazete olması da mnemli bir ayrıntıydı. Hürriyet'in yaptığı ve 132 bin kişinin katıldığı ankette, Kılıçdaroğlu'nun yüzde 58 oranında haklı bulunmasının manşete çıkması da ayrıca oldukça çarpıcıydı

İşte diğer manşetler

Türkiye Not Verdi (Hürriyet)
Çok şey öğrendik (Milliyet)
İşte Özlenen Üslup ve Tablo(Sabah)
Seviyeli tartıştılar Meclis'in itibari zedelenmedi(Zaman)
İki yeni suçlama(Vatan)
Kılıçdaroğlu Terletti(Tercüman)
Belge Savaşı (Bugün)
Fırat Yanıt Veremedi(Cumhuriyet)
Dosya Fiyaskosu(Star)
Dengir Bey Nakavt (Güneş)

Kaynak

Kılıçdaroğlu bunları tek tek gömecek gibi :D

korkarak
yaşanmaz sevda
bitecekse biter ecel gelmişse kapıya
duman bu
bacayı kapa
boşuna...!

ecel gelmişse başa kılıçdaroğlu şahane :D

Bu daha başlangıç buzdağının görünen kısmı ilerki günlerde çok ciddi belgelerde gün yüzüne çıkacak

bakın buraya yazıyorum sonuç değişmez yine herkez akp ye verir oyunu bunlarda unutulup gider.burası türkiye dememe gerek varmı ...

gerçekten bunların ipini kılıçdaroğlu çekecek gibi görünüyo.ama inşallah ararsın dediği gibi olmaz sonunda

yazık ya gerçekten bakın arkadaşlar başlık atan gazatelerin görüşü zaten belli ayrıca zaman'da da olması istisna değil normal bir şey ama insanların kuru gürültüye karnı tok elbette ki iyiye doğruya güzele oy vereceklerdir. kimse yanlış anlamasın ben ak parti'ye verin falan demiyorum elimden geldiğince objektifimdir ama illa ki diyen çıkacaktır bu adam ak partili odan böyle konuşuyor diye ama ben söyleyeyeyim şimdiden eğer doğru olan ak partiyse ve oy vermek gerkiyorsa elbette de verilmeli

Yaşanılan yosuzluk olayları gün yüzüne çıktıkça insanların fikirleride değişmeye başladı
Adalet ve kalkınma partisi laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmayı başardıktan sonra şimdide
yolsuzluğun odağı haline gelmeye başladı yapılan son anketlerde göstermektedirdi akp ciddi kan kaybına uğramıştır.

Geri