arkadaşlar benim de ihtiyacım var.
[email protected]
[email protected]
yaa arkadaslar uzun zamandır arıyorum bazen gercekten cok lazım oluyo ama o kadar konu acıldı hepsine yazdım ama hiç davetiye gelmedi alan neden bir alttakine vermiyo bu kadar zormu yaa bu sefer bekliyorum iyi forumlar [email protected]Arkadaşlar depodepo.fr davetiye dağıtıyor...
Her üye en az 1 davetiye hakkına sahip şimdi ben şöle düşündüm. Ben bu konuya ilk mesaj yazan arkadaşa davetiye göndericem. Ama Bana depodepo da kötü işler yapmıcana söz vermeli çünkü o banlanırsa bende giderim.Arkadaş üye olduğu zamn bir altta mesaj yazan üyeye davetiye yollicak bölece 2 hafta bayağı bir üye katılımı olucak.
Lütfen sizde zincirde haksızlık yapmayın nasıl aldıysanız öle alttaki arkadaşa verin.
Bir Teşekkür Yeter.
![]()
Arkadaşlar gönderen arkadaşlar belirtsinlerde kimde sıra onu görelim.
Arkadaşlar msn adresime mail gelmedi dien arkadaşa "[email protected]" gönderdim. O da devam ettirecek sorun arkadaş büyük mail adresini yazarken HOTMAİL yazdığı için çıkmıs lütfen biraz daha dikkatli olalım bayağıda kuyruk olmus
Arkadaşlar Sebebini bilmediğim bir Nedenden Dolayı Davetiyelerde Sorun Oluşmuş Bu yüzden Zincir Durdu. DepoDepo da Davetiye Haklarını Kapattı. Alamayan Arkadaşlar Kussura Bakmasın Alanlarada Hayırlı Olsun.
Gönderildi. 2 davetiye kaldı..Bana bir tane gönderebilirsen çok sevinirim: [email protected]
Şimdiden teşekkür ederim.