Depodepo.fr Üyelik Açık

Konuyu Beğendiniz mi ?

• Kullanılan toplam oy
    36
tibey neden zinciri devam ettirmiyorsun aslında bir daha ki seferi 50 msj altındaki üyelere davet göndermeyeceğim bu bana ders olsun ..

tibey neden zinciri devam ettirmiyorsun aslında bir daha ki seferi 50 msj altındaki üyelere davet göndermeyeceğim bu bana ders olsun ..
memetbey kardes birilerine kizip bizi yakma, söyledigin limite hemen ulasamam. bu nedenle davetiye gönderirlerse zinciri devam ettirecegimi söylemekten baska, elimden birsey gelmeyecegini belirtmek istiyorum. ( [email protected] )

Arkadaşlar lütfen Allah rızası için banada gönderin bi tane 2.5 aydır depodepo bekliyorum

adresim: [email protected]

Şimdiden teşekkürler..

elimde depodepo davetiyesi var citirim.net davetiyesi ile değiş tokuş yapılır..

kardeş iyi güzelde gelmeyen davetin neyini devam ettireceğim ki bana gelmedi bende bekleyip duruyorum ilgine tşkrler ama gelmedi haberin olsun gelse neden bunu engelleyeyim ki

kardeş iyi güzelde gelmeyen davetin neyini devam ettireceğim ki bana gelmedi bende bekleyip duruyorum ilgine tşkrler ama gelmedi haberin olsun gelse neden bunu engelleyeyim ki

BU TÜR EMAİLLER GEREKSİZ KISMINDA BULUNUR. ORAYA BAK
3f16d61e053f5759a633544ceac5998d2a378879 [email protected] (01 Nisan 2009, 11:47:00) BAK GÖNDERMİŞMİYİM AKTİVASYON KODUNU KULLAN. O KADAR BEKLEYEN ARKADAŞLAR VAR..

torrentturka.net
leechturk.com
torrentim.com
divx38.boardu.org
bitturk.net
uye alımları açık arkadaşlar ne kadar devam eder bilmiyorum ama su anda açık.
yani illa depodepo.fr olacak diye bir şey yok olursa iyi olmassa inanın bunlar da çok kaliteli ozellikle bitturk ve leechturk bence super
bir de hdtor.com un ki açık olması lazım ama bu sitenin filmleri hep blueray hd felan yani 4 5 gb dan başlıyor 110 gb kadar buyuklukte yani 1024 le pek gozum kesmedi benim daha doğrusu zaten banlandım bu siteden :)
iyi paylaşımlar şimdiden arkadaşlar

bana da gönderirseniz sevinirim [email protected]
eğer davetiye gelirse benden sonraki arkadaşa gönderebilirim sorun olmaz...

Geri