Derbederin Kırmızı Koltukta..!

avatarındakini hala çözemedim?:saskin

buarada tek kopuk benim :hadiordan

avatardaki üzerinde oynama yapılmış güzel bir lale resmi kırmızıydı aslında bu hale geldi :goz:
evet tek kopuk sensin :melek

Adam zaten derbeder daha neyi sorcaksınzı derdine yaren olabilsek yeter..Eyvallah

eyvallah sağol

Ne zaman "Derbederin" oldun dai ?

ben diyeyim 1991 sen de 2004 o arada bir yerde ;) orası karmakarışık ama tam olarak 2004 diyelim

yeterince tanıyorum kardeşimi...
sorum yok.. kolay gelsin Serdar.. gecelerin güzel olsun...

sağol dai senin de =)

Güzel Lalem:D Benimle Evlenir misin?

Yüzük hazır kanka :goz:

oww dai Sen ve Kırmızı KoLTuk HayırLı oLSun ßakaLim :hhmanD

ßende HaKKında hemen hemen cogu seyi ßiLiyorum. ßiLmedigim tek şey var Hani DinLedigimiz SarkiciLarin en Çok sevdigimiz SarkiLari oLur ya MüsLüm ßaßa'NıN En Çok sevdigin Şarkisi Hangisidir?

ßende ßir MüsLüm Fanatigi oLarak en Çok sevdigim Şarkisi 91 senesindeki konserinden Acimasiz DünyaDIR. Günde en Az 10 defa dinLerim dinLemezsem Uyuyamam ki :hhmanD

Benim sorum diğer arkadaşların sorduğu sorulardan daha kaliteli bir soru olacak:

İki kişi daha bulup okey oynayalım mı? :melek

Güzel Lalem:D Benimle Evlenir misin?

Yüzük hazır kanka :goz:

kanka :saskin ne içtiysen ondan çeyrek iç hayal görüyorsun ama yanlış hayal :) hayallerini ben süsleyemem :durdurun

ayy bayılıorum şimdi :hhmanD

hayır önce ben

oww dai Sen ve Kırmızı KoLTuk HayırLı oLSun ßakaLim :hhmanD

ßende HaKKında hemen hemen cogu seyi ßiLiyorum. ßiLmedigim tek şey var Hani DinLedigimiz SarkiciLarin en Çok sevdigimiz SarkiLari oLur ya MüsLüm ßaßa'NıN En Çok sevdigin Şarkisi Hangisidir?

ßende ßir MüsLüm Fanatigi oLarak en Çok sevdigim Şarkisi 91 senesindeki konserinden Acimasiz DünyaDIR. Günde en Az 10 defa dinLerim dinLemezsem Uyuyamam ki :hhmanD

ooo dai acımasız dünya şarkıdır aman vermez :goz: düşünürken vesaire demek ki ... liste uzar gider ;)

Benim sorum diğer arkadaşların sorduğu sorulardan daha kaliteli bir soru olacak:

İki kişi daha bulup okey oynayalım mı? :melek

olur tabi ki abi :melek

bir daha msnde kanka seni seviyorum deme

Sana bir sorum yok derbederin sadece sevdiğine kavuşmanı dilerim uykusuz kardeşim : )

naper :sigara:

oralarda hava soğukmu :sigara:

peki burdan daha soğukmu :saskin

canım sıkılıyor =((

Geri