Ders & Ödev & Tez Bölümü Asistant Mod İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nasıl bir uslubdur? o şifre eline geçmeyecek gibi? Hut u sahiplenmek bir yana başka yollardan insanları tehdit etmek? lütfen iğrenilmeyecek sözler sarfedelim, yaşınıza uygun saygılı cümleler deneyin artık(!)

Arkadaşın Hut'a sadece 30 gün sonra uploadlarim silinmesin diye girdim diye belirtmesi çok uygun, ayakta alkışlanacak birşey galiba... Katkı yapmayacaksa niye girdi peki...

Яħ.;2285167' Alıntı:
Arkadaşın Hut'a sadece 30 gün sonra uploadlarim silinmesin diye girdim diye belirtmesi çok uygun, ayakta alkışlanacak birşey galiba... Katkı yapmayacaksa niye girdi peki...

"Hackhell" için yapmış olduğu uploadlar, genellikle çok rağbet gören şeyler olmadığı için, ( paylaşımın kalitesinden dolayı değil, ilgi alanlarının farklılıklarından ) indirilmeyen dosyalar siliniyor. Arkadaş hackhell'e katkı sağlıyor ve bununla birlikte daha güzel bir düşünceyle bu faydanın sürekli olması için ayrı bir istekte bulunuyor: Sonucunda da uploader takımına girmesini uygun bulup, kabul ediyoruz. Buraya kadar herşeyi anladıysan eğer, yazdıklarının ne kadar yanlış olduğunu farketmişsindir :goz:

+ ' dan başka ne diebilirim ki :sigara:

"Hackhell" için yapmış olduğu uploadlar, genellikle çok rağbet gören şeyler olmadığı için, ( paylaşımın kalitesinden dolayı değil, ilgi alanlarının farklılıklarından ) indirilmeyen dosyalar siliniyor. Arkadaş hackhell'e katkı sağlıyor ve bununla birlikte daha güzel bir düşünceyle bu faydanın sürekli olması için ayrı bir istekte bulunuyor: Sonucunda da uploader takımına girmesini uygun bulup, kabul ediyoruz. Buraya kadar herşeyi anladıysan eğer, yazdıklarının ne kadar yanlış olduğunu farketmişsindir :goz:

Hüseyin abi
önemli olan yararlı yararsız paylaşım olmaması değil...
Başvururken o sözleri söylemesindeki amaç neydi...
"HUTA sadece uploadlarımın 1 ay içinde silinmesini önlemek için girdiğimi bilmelerini isterim. "
Bu laf
Yani paylaşmak, fayda sağlamak için değil sadece kendi yaptıgım uploadlar kalsin silinmesin anlamina gelmiyor mu? ya da ben mi yanlış anlıyorum?

Herkese iyi forumLar...

Not: Eğer Yanlış anladıysam Texas'tan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim...

Bende görüşümü belirtmek istedim..
Eğerki HUT a geçip upload ettiklerini kendisi için kullanmışsa yanlış etmiş fakat "uploadlarım silinmesin die girdim" cümlesinden sadece bu anlaşılmasa gerek..Forum için upload ettikleri yokmu ?
Ekrem + verdiyse vardır bi bildiği =) bende oyumu + vereyim hayırlı olsun diyeyim..

+1 yaKısır ..

Yetki İsterken, ben şunları yaptım, bölümde şu kadar konu açtım, şu kadar katkım oldu gibi gereksiz uğraşlardan kaçınılması taraftarıyım.
Eğer Bir emek sarfedildi ise bu kimsenin gözünden kaçmaz ve mutlaka karşılığını arlısın.

Pek fazla tanımıyorum seni, lâkin oyum artı'dır. Hayırlısı Olsun.

Benden de Tam Destek +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri