.:CHECHEN
Banned
İlk olarak yeni bir dosya açın, Yanlız dosya grayscale olsun. Üzerine istediğiniz yazıyı yazdıkatan sonra bu text layer ını render edin. Background siyah yazı beyaz olsun.
Biraz blur verelim;
Filters > Blur > Gaussian Blur ( 3 - 4 Arası bir değer olabilir. )
Sonra yazının olduğu layer ile background layerını birleştirin. ( Birbirine linkledikten sonra CTRL+E )
Şimdi asıl efektin oluşacağı adıma geldik. Yanlız kullanıcağımız filtre resmin büyüklüğüne ve blur filtresinin değerlerine karşı çok duyarlı.
Filters > Pixalate > Color Half Tone
Ben yandaki resim için sırasıyla 4 - 0 - 0 - 0 - 0 değerlerini kullandım. Sizin resminiz için bu değerler farklı olabilir. doğru değeri bulana kadar denemekten sıkılmayın.

Biraz blur verelim;
Filters > Blur > Gaussian Blur ( 3 - 4 Arası bir değer olabilir. )
Sonra yazının olduğu layer ile background layerını birleştirin. ( Birbirine linkledikten sonra CTRL+E )

Şimdi asıl efektin oluşacağı adıma geldik. Yanlız kullanıcağımız filtre resmin büyüklüğüne ve blur filtresinin değerlerine karşı çok duyarlı.
Filters > Pixalate > Color Half Tone
Ben yandaki resim için sırasıyla 4 - 0 - 0 - 0 - 0 değerlerini kullandım. Sizin resminiz için bu değerler farklı olabilir. doğru değeri bulana kadar denemekten sıkılmayın.

Alıntıdır.