Dikkat 12 Numara : Gs Maçında Sahamız Kapanabilir.

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Geçen sezon, son maçta yaşanan saha ve tribün olayları dolayısıyla aldığımız ceza; takımımızın, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynadığı Antalyaspor ve Manisaspor maçlarında 12. Adamın desteğinden mahrum kalmasına neden oldu.
Üzülerek gördük ki; bu sezon da sahamızda oynadığımız Beşiktaş ve deplasmanda oynadığımız Kasımpaşa maçları da kötü tezahürat nedeniyle iki kez PFDK tarafından cezalandırılmamamıza neden oldu.
Eğer iki maçta daha benzer şekilde ceza alırsak bu yeniden sahamızın kapatılmasına takımımızın sahaya 12. Adamın desteği olmadan çıkmasına neden olabilir. Hatta bu ceza, Galatasaray ile oynayacağımız derbi mücadelesine dahi denk gelebilir.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Türkiye'nin ve dünyanın en modern ve medeni stadyumlarından biridir. Stadyumumuz, bu unvanını taraftarımızın takımına fair play ruhu ile verdiği destek sayesinde kazanmıştır.
Stadımızın, bu özelliğini kaybetmemesi ve önümüzdeki maçların seyircisiz oynanması gibi bir ceza ile yeniden karşı karşıya kalmamak adına, taraftarlarımıza büyük bir görev düşmektedir.

İnanıyoruz ki; 12. Adam takımına sahip çıkacak, ona destek verirken her türlü kötü tezahürattan uzak duracak ve takımını asla yalnız bırakmayacaktır.
Bu noktada taraftarlarımıza, kötü tezahürat yapmama konusuna hassasiyet göstermelerini bir kez daha önemle hatırlatmak isteriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Buna Nazaran Gördükllerimi ve Yaşadıklarımı da Konu Altında Paylaşmak İsterim.

Kasımpaşa ve Beşiktaş Maçlarından Ceza Almışız. Üzülerek Söylüyorum Federasyon Ne Zaman Biraz Düzlüğe Girelim, İyi Sonuçlar Alalım Her Yaptığımıza Ceza Kesiyor. Kötü Tezahürat Yüzünden 2 Defa Daha Ceza Alırsak Gs Maçını Seyircisiz Oynayacakmışız. Benim Aklım Kesmiyor Türkiye'de Her Maç Seyircisiz Oynanır Ama Bu Maç Seyircisiz Oynanmaz.

Söylemek İstemiyorum Ama Bursapor Taraftarları Her Maç 5-10 Defa " Yemyeşil İnciler Ananızı......." Tezahüratında Bulunuyor Nedense Federasyon Hiç Bi Şekilde Bursaspor'a Ceza Vermiyor. Bu Adaletse Ben Susuyorum...

Derbinin sayircisiz olması düşünülemez. Bursa tvlerde daha geri planda kaldığı için göz ardı ediliyor bazı şeyler. Her dönem birilerinin borusu öter Süper Lig'de. Görüldüğü üzere geçen senenin arkasından ortada 3 büyük diye bir kavram kalmadı. Şimdi herkese eşit davranılsın denilebilir ama işin daha da kötüsü, hakemler ve federasyon bu kez 3 büyükler aleyhine sert kararlar almaya başladılar. Kantarın topuzunu kaçırmamak lazım. Eşitlikse adam akıllı eşitlik olmalı. Anadolu klüplerinin güçlenmesinden cesaret alarak 3 büyükleri al aşağı etmeye çalışmak, federasyonun otoritesini göstermesi anlamına gelmez. Federasyon bir iş yapacaksa adam akıllı yapmalı. Ligin 9 maçı her hafta Lig Tv'de yayınlanıyorsa, Federasyonun görevi bu maçların hepsini detaylı bir şekilde incelemek olmalıdır, eğer stadlarda küfüre ceza verilecekse.

Saha kapatma, kart cezası gibi cezalarda kesinlikle bir standardın olduğuna inanmıyorum.. 100.yılımızdaydı yanılmıyorsam Ankaraspor deplasmanında küfür edildiği için Sami Yen bir maç seyirciye kapatılmıştı.. O gün bugündür ceza sistemini anlayabilmiş değilim..

Saha kapatma, kart cezası gibi cezalarda kesinlikle bir standardın olduğuna inanmıyorum.. 100.yılımızdaydı yanılmıyorsam Ankaraspor deplasmanında küfür edildiği için Sami Yen bir maç seyirciye kapatılmıştı.. O gün bugündür ceza sistemini anlayabilmiş değilim..

Standart Değilde Mustafa'm Ne Bilim İşte Hep Böle Oluyo. Biz Ne Zaman Düzlüğe Çıkalım Desek bi Şekilde Ağır Cezalara Maruz Kalıyoruz. Adaletli Olsunsun. Ali'nin Dediği Gibi 9 Maç Canlı Yayınlanıyorsa Digiturk'de Burada Fedarasyona Yardımcı Olmalı. Tabi Musa Çözzen Beşiktaşlı Olduğu İçin Beşiktaş Küfürleri ve Hakaretlerinde Sesi Kısıyor. Nedense Bizim Maçlarda Kısılmıyor Ses :) Bu Da Ayrı Bi Mevzu Tabi ki Espriyle Karışık Gerçekler

türkiyeden başka hiç bi ligde seyircisiz diye bi ceza oldugunu hatırlamıyorum ya ne kadar saçma bi uygulama...seyirci futbolun herşeyidir para cezası ver ondan iyi...

Seyircisiz derbi, derbisiz de seyirci olmaz bence :) Seyirci şüphesiz apayrı bi atmosfer katmakta, özellikle Galatasaray - Fb derbileri apayrı bi havada oynanıyor. Seyircisiz bi derbinin heyecanının ve anlamının kalmayacağını düsünüyorum.

yani çok mantıksız ve saçma olur seyircisiz olursa o maç futbolcular dahi şaşıracak böle bi maç ve bizbizeyiz.. öle bişey yapmazlar bu maç normal şekilde oynanır

Geri