dilenci değil sanki merkez bankası

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
dilenci-nine.jpg

Dilencilik yapan 85 yaşındaki yaşlı kadının üzerinden bakın kaç para çıktı?
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, bir ihbar üzerine dilencilik yapan 85 yaşındaki Ayşe Elmas'ı gözaltına aldı. Bolu Geredeli olduğu öğrenilen Elmas'ın üzerinden çıkanlar zabıta ekiplerini bile şok etti. 85'lik dilencinin üzerinden 13 bin YTL para çıktı. Parayı poşet içinde üzerinde saklayan kadının cebinden ayrıca 7 adet burma bilezik, 17 adet sarı lira, bir ata lira, bir çeyrek altın ve bir de mezar tapusu çıktı. Zabıta müdürlüğüne getirilen dilenci kadın yüzünü kapatırken, 'Ne olur beni mahkeye götürmeyin' dedi.

kaynak

yorumsuz...

vaybe maşşalah maşşalah teyzeyebak helle ama yinede ne desem bilemiyorum allah islah etsin

allah belasını versin bunların yaa bunlarnı yüzünden kimin ihtiyacı olduğunu bilemiyosun artık dilenci gördüğümde tekmeliycem

Yuhh.. Bu yüzden Yazın Dükkana Gelenlere Hiç Birşey Vermiyorum..

Bide Genç Genç Geliyolar.. Elin AYağın Tutuyo Git Çalış

Allah Allah ..

way be şuna bak çalmıştr belki :)

Mezar Tapusu

Hepsini anladımda mezar tapusunu anlamadım yoksa öbür tarafada mı yatırım yapıyor :durdurun

yahu millet karnını doyuramıyo...bunlar milleti soyuyo ...tıkıcan dilencileri içeri.....

madem mezarına tapu aldın bu kadar parayı netceenn be teysem yaa..ver birazını şu garibime de sevinsin:))

85 yaşında hala parayı napacak merak ettim ver fakir fukaraya ramazan mubarek günde karınlarını doyursun...

vaybe paraya bak bende yok o kadar:saskin gülermisin ağlarmısın

BuNLaRı GöRDüKTeN SoRa DiLeNCiYe PaRaMı WeRiLiR

Geri