Dilmen: ''Yorumculuğu Bırakırım Demedim''

admiral

New member
Reaction score
0

Acun Ilıcalı ile birlikte Aziz Yıldırım'ı evinde ziyaret eden Rıdvan Dilmen, Yıldırım'ın yanında ailesi, kardeşleri ve Aykut Kocaman'ın bulunduğunu söyleyerek ' Geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Fazla yormadık ve evden ayrıldık. ' dedi.

“TOPUK YAYLASINA GİDECEK”

Aziz Yıldırım'ın kendisine 3-4 gün evinde dinleneceğini daha sonra da Fenerbahçe'nin başına geçeceğini söylediğini kaydeden Dilmen 'Bir hafta sonra Topuk Yaylası'na gidip takımla birlikte olacağım. ' dedi.

“ELİNİ ÖPTÜRMEDİ, YANAKLARIMDAN ÖPTÜ”

Aziz Yıldırım'la vedalaşırken elini öpmek istediğini ancak Yıldırım'ın buna müsaade etmediğini söyleyen Dilmen ' Beni yanaklarımdan öptü. Geçmiş olsun dileyip evden ayrıldım ' ifadelerini kullandı.

“TAHLİYE OLDUKLARINA SEVİNDİM”

Aziz Yıldırım'ın 1 yıllık tutukluluk sürecini de değerlendiren Dilmen 'Hepsi benim dostlarım ve yargı aşaması devam ediyor ama tahliye olduklarına sevindim. ' diye konuştu.

“BEN ŞİKE GÖRMEDİM”

Dilmen 'Fenerbahçe şike yaptıysa ben yorumculuğu bırakırım diye bir yorum yapmadım. Türkiye'de şike olayları çok konuşulur ama ben o sezonda bir şike olayı görmedim. ' ifadelerini kullandı.​

Geri