diyelim ki bir gunlugune aptalsınız ! bundan faydalanıp ne yapardınız?

uygs19

New member
Reaction score
0
cok zor soru oldu ya....

ama eglenmek lazım demi

ben kızları operdim :) nasılsa bişi demezlerdi demi

Tüm dünya insanları Bir günlüğüne aptal olsa ne yapardınız desen daha güzel olurdu.:)

__ela__' Alıntı:
ne güzel işte bi gün yarını düşünmeden yaşardım daha ne olsun....herşeyden bi haber gam yok tasa yok dert yok 24 saatı doya doya yaşardım...
Arkadaşıma hak veriyorum..!Dert ve tasalardan kaybolmuş bi,r gün olurdu...!Ve en mutlu günüm olurdu..:eek:ha :clap :victory

wala ben bı gunlugune aptal olsam pepsı max ıcen herkesı dudagından operdım:D:D:Dfor example aysun kayacı:D:D

ben bizim marketci hatunu görünce hergün aptal oluyorum ama hiç böle seyler yapmıyorum :)))

hmmm bütün kokoş hatunları rezil ederdim :D çok komik oluyolar öle durumlarda :D

ne oluyoduk canım bu başlığı kim açtı neden açtı zoru neydi bu kişinin haha aptal mı arıyo acaba onlardan baya çok var

ole önüne gelen her kızı öpmeye kalkarsan ilk seni vurur sonrada deli raporu alır yırtardım;)

Arkadaslar mantikli düsünelim biraz bir günlügüne aptal oldugunuz zaman simdi yapmak istediklerinizi düsünecek kadar zekaniz olmayacak yani diger aptallar ne yapiyosa sizde onlarin yaptiklarinin aynisini yapacaksiniz.

bilinçaltımda biriken baya bişeyler var onlar su yüzüne çıkardı ama ben sonraki güne çıkabilirmiydim onu bilmiyorum.

cehalet mutluluktur arkadaşlar. aptal olsaydık ne gam ne tasa olurdu. "bir günlüğüne aptal olsam sevgilime evlenme teklif ederdim" :) :)

uyurdum aptalların en çok yaptığı şey ne de olsa

bı gunlugune aptal olsam ewden dısarı cıkmasdım cunku aptal ınsanlar benı bayar kan cıkar aptal ınsan karsıma gecse.. :D

Geri