dizüstü bilgisayar lütfen yardım edin :oha

letalica

New member
Reaction score
0
ya arkadaslar dizüstü bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bilgim yok ayrıca çeşitde çok fazla lütfen bana yardımcı olun
ben fazla oyun oynamam ama oynamak işstediğim zamanda sorun yaşamak istemiyorum ama fiyat limitimde sınırlı ben bikaç model buldum ama ekran kartlarında ki açıklamar falan çok kafamı karıştırıyor ben bir model buldeum ekran kartında yazan bişey çok garip geldi özellikler aşşağıda
Ürün Kodu : AS5735Z-322G25
İşlemci : T3200 2.0 667Mhz.
Bellek : 2GB
Modem : 56K
Mouse : Touchpad
Klavye : Türkçe Q
Harddisk : 250 GB SATA 5400 rpm
ODD Ürünü : 8X DVD-Super Multi çift katmanlı sürücü
Ekran Kartı : Intel® GMA 4500M max. 1695 MB grafik belleği
Ekran Tipi : 15.6" WXGA 1366 x 768 piksel çözünürlük
Monitör Çıkışı : Var
Wireless : Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/Draft-N
Bluetooth : Var
Ses Kartı : Onboard
İşletim Sistemi : Orijinal Windows Vista® Home Basic
Batarya : 6-cell Li-ion batarya
Ağırlık : 3 kg ~
Çanta : Yok
Cache : 1 MB
Card Reader : 5-in-1 kart okuyucu (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD)
Garanti : 2 Yıl
Web Kamera : 0.3 MP Crystal Eye Webcam

ŞİMDİ BU BİLGİSAYARIN EKRAN KARTI 512MB EKRAN KARTI GEREKTİREN BİR OYUNU KALDIRIR MI VE BU BİLGİSAYAR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR
BU ARADA PAYLAŞIMLI PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI NE DEMEK BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN ABANA TAVSİYENİZ VARSA BU BİLGİSAYAR YERİNE LÜTFEN YARDIMCI OLUN

NVidia Chipsete sahip paylaşımlı bir ekran kartı..
64 MB paylaşımsız.1796 mb a kadar sistem desteği sunuyor
Yani raminden yiyor...
Oynama olasılığın düşük kaliteli oyunlar bazında ama haulin.spiderman oynarsın...
Gta4,rail simulator,crisis warhead,call of duty 4 belki ama 5 asla oynamaz...
Benim görüşüm...

acerdan uzak dur derim aldıgına pişman olursun alcaktan toshiba hp vs al

Yazın Biriktirdiğim Paralarımla 1200 Lira Param Var Bana Tavsiyede Bulunur Musunuz O Zman

Satellite P300D-10V (3 GB) TOSHIBA buna bak derim fiyat olarak istanbulbilisim'de 1.781 TL civarı bana gore uygun ayrıca ozellik olarakda guzel ayrıa her oyunu oynarsın

Benimde Aklımda O Civarda Bişey Vardı Ama Bir Miktar Para Bir Yerden Alacaktım Ama O Da Yatınca Bu Durumda Kaldım

arkadaslar merhaba bu benım alanım cunku ben oyunmanyagıyım ve dız ustu bılgısayarların hepsınde 3d oyun oynadım ve test ettım ekran kartlarını o yuzden tavsıyemı dınlyın oncelıkle son kullanıcıyım bunları ıyılıgınız ıcın soyluyorum eger notbokta ıyı cozunurlukte oyun oynayacaksanız en ıysı toshıbadır cunku sogutma not boklarda cok onemlı ama tosgıbanın bazı modellerı ornegın

toshıba a300 1gn 2003 atı ekran kartıyla golgelenme yasarsın ama sana guzelce oynatır ısınmaz,,
fıatı tenosa 2491 ytl taksıtlı hdd hedıye edıyor
ıkıncısı tosgıba cosmıo f50 10 g modelı 2700 cıvarında 3 yıl garantılı bu makınada ekran kartı ınvıdıa 9700 gts ddr3 bu makıanda mukemmel sekılde senın oyun ısteklerıne cevap verır
ben asus aldım cd romlarında sorun cıkıyor
acer modelı aldım arkadasın dedıgı gıbı arıza lı cıhaz ısınıca kondansatorlerı nemlenıyor yanı oynayamassın
lenovo max 250 mb ekran kartlı onlardada hdd kafa yapabılıyor zaten 512 olamnıda 2500 uzerınde gerk yok
sony max 128 ınvıdıa sı ar anlatmama gerek yok kazık arkadaslar yanlıs anlamayın bu makınaların hepsınden aldım sornlarını gordum
neyse kardes toshıba reklamı yaptık ama monster yada dıger makınaları ben tavsıye etmem ben oyun oynuyorum sureklı sımdıde 5500 yt COSMIO X300 14X ALCAM BU MAKINALARI HESNINI KULLANDIM SADECE TOSHIBAYI ALDIMDAN BERI TEKNIK SERVISE GOTURMEDIM ADAM 3 YIL GARANTI VERIYOR MAKINASINA CIDDI ANLAMDA BEN SON KULLANICI OLARAK MEMNUN KALDIM SANA BU MODELLERI TAVSIYE EDERIM AMA BUTCE SENIN A300 1GN OLABILIR F50 10 G PIYASADA KALMADI BAYILERDE ZATEN ARASINDA SADECE EKRAN KARTI FARKI VAR ODA ISINI GORUR EGER UCUZA MAKINA ALRSAN SNRA PISMAN OLURSUNONADIGIM OYUNLAR
AREA 51 BLACK SITE
CRYSIS 1-2 YUKSEK AYARLARDA OYNATIYOR AREA 51 GRAFIKLERI COK AGIRDIR NEYSE SOLICEKLERIM BU KADAR YANI 2500 YTL GIBI BIR BUTCE AYIRIRSAN MENUNKALIRSIN DERIM [email protected]

Geri