Diziler & Reklamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapabileceğim Diyorsan +1

hakkında hayrlısı ne ise o olsun pose su anda benmde oyun nötr gecen süre zarfında - ve ya + yönünde bi karar verecegim...

edit:düşündüm daşındım datlı datlı gaşındım ve oyumun + yönde olduguna karar verdım biraz daha gonu actın mı senden ii si yok:D

bu işin üstesinden rahatça kalkabileceğini düşünüyorum deniz (+)

BazıLarının aynı aLıntıyı 52413504350435 kere yapması sıkıcı oLdu artık =)
Üstesinden geLirim diyorsan +1 pose :hhmanD

+ 19223....

HEr ne Kadar Bölümle ilgiliyim diyorsan ki diyemessin Emek verilmeyen bi yere Mod olamassın Alın Terin Olmalı ve Benim Modlugumda bana HUT cok bahsetmiştiniz.SOnuna kadar - Mod olmak d
şünebilecegim son kişisin.

Yaş ve tecrübe eksikliğinden dolayı su anda [-]. İlerki zamanlara kadar pişmen lazım:goz:

Birde sunu söylemek istiyorum gecmiş için:

Söz agızdan cıkmadan önce sahibinin esiridir,
Ama söz agızdan cıktından sonra sahibi sözünün esiridir

HayırLısı olsun!!!:goz:

Yaş ve tecrübe eksikliğinden dolayı su anda [-]. İlerki zamanlara kadar pişmen lazım:goz:

Birde sunu söylemek istiyorum gecmiş için:

Söz agızdan cıkmadan önce sahibinin esiridir,
Ama söz agızdan cıktından sonra sahibi sözünün esiridir

HayırLısı olsun!!!:goz:

Tecrübeyi anladıkta şu yaş meselesini bırakın ya şimdi biraz küçük diye oraya modluk yapamaz mı bal gibide yapar..

keşke önce bölüm için bişeyler yapıp ondan sonra başvuruda bulunsaydın pose,

oyum -' dir

edit: oyum + olmuştur, bölüm içerisinde yeterince aktif olduun aşikar..

Siteyle genel anlamda ilgilisin ve devamli bi uyesin, calısmaların var katkın var ama bu zamana kadar bi takım olumsuzluklarda yasandı gibi cevreyle..
Son zamanlarda ise bu olumsuzluklar olumlu yonde ilerliyor.

Katkın olucagından suphem yok calısma yonunden.Zaman zaman sakin olmakta ve bazı seyleri akısına bırakmakta fayda olucaktır..
En azından a.mod olarak bi sans verilmesinden yanayım + 0.8 =)

вℓα¢кωαя;2750553' Alıntı:
Tecrübeyi anladıkta şu yaş meselesini bırakın ya şimdi biraz küçük diye oraya modluk yapamaz mı bal gibide yapar..

Yaş=Tecrübe:goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri