Diziler & Reklamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mod Başwurumda Küçük Tartışmalar Olmasa Keşke... :melek

Beni desteklemeyen desteklemeyen herkese teşekkürler

Sonuçta Bu Bi Başwuru

Kötü de İyi De Eleştiri Alabilirim..:melek

Bu arada konusu olmayan diyenlere ya imzama yada Diziler & Reklamlar Bölümüne Davet Ederim:goz:

Bence erken , ama yabana atılmayacak bir çalışma azmin var başarabilirsin gibime geliyor ama erken açılmış bir adaylk diyorum..

- ya da + vermeyeceğim..

Diğer ba$wuruLarında sıkLıkLa tekrar ettiğin ßir sözün wardı...Dark AngeL'ın "bir$ey vermeden bir$eyLer aLamazsınız..." dü$üncesini savunmaktaydın.payLa$ımın war mı yok mu ßakamadım ancak az oLduğu söyLeniyor.Sen çeLi$kide kaLıyorsun ßu konuda ancak ßen oLumLu ßakıyorum...
HayırLısı oLsun

+ Destekliyorum
Hayırlısı olsun...

Çalışma azminin aynı şekilde dewam etmesi dileğiyle...
Bir şans werilmesinden yanayım [ + ] 1905 ...

+102

Biraz daha sakin olmalısın, çok asabi ve agresif olabiliosun bazen =)

Tmm Arkadaşımızın Fazla Konusu Yok Belki Bazı Kesimlerce Olgun Olarakta Nitelendirilmiyor Ama Özellikle O Bölümde Güzel Çalışmaları Var Ve O Bölümün Geliştirilmesi Düzenlenmesi Gerektiği Kanısındayım Bence Bu Azmiyle Bunu Başarabilir +1905 Hayırlısı Olsun...

+1907

tanıyorum usta seni, kaliteli paylaşımlarında var.. hak ediyorsun :)

yakışır ama uploaderlığı bırakmıyacan :D +

babacan herşeye rağmen dizleri baya bir aşmışsın

bence +1299

Mod Başwurumda Küçük Tartışmalar Olmasa Keşke... :melek

Beni desteklemeyen desteklemeyen herkese teşekkürler

Sonuçta Bu Bi Başwuru

Kötü de İyi De Eleştiri Alabilirim..:melek

Bu arada konusu olmayan diyenlere ya imzama yada Diziler & Reklamlar Bölümüne Davet Ederim:goz:

Zuhahaha ModBaşvurumda küçük tartışmalar olmasamı Böyle sana göre anlamlı olan şeyleri yazma bence ..Ha bu arada jack Gerekeni söylemiş.Yaş meselesi degilde Tecrübe Meselesi İnsanlara Aynanın iç yüzünü göstersen ne olurdu acaba:melek:melek:melek:melek:melek:melek

Bu arada Prop Kardesim Bi önceki sayfayada yazdıgın sözü okur musun? - yada + vermeyecegim diyosun be kardesim şimdide oy kullanıyosun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri