DJ ßölümü mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide Birisi O BoLüme ModLuqunu Koydu Dıye Başka Biri O ModLuk AçıkLanana Kadar Mod AdayLıqını Koyamıyacak Mı ?? BöLe Bi KuraL Mı Var ?? Anca SaLLayıp SaLLayıp Duruyorsunuz..2 Kişinin Aynı BoLume ModLuqunu Koyması Rekabetı Doqurur..We İyi oLan Kazanır,BöLeLikLe HackheLL'e Daha HayırLı oLur..[ + Beşiktaş'k ]

..єЯDєM..;4133995' Alıntı:

HUT da olması Aday Olmasına Engel DegıL.
Ister 6 ay Ister 6 yıL bekleyen konu Olsun bu Adaylıga Engel DegıL

- / + Oy verırken Adaylara Daha Mantıklı Sebepler yazalım

Daha mantıklı sebepler öyle mi? Sen bir moderatorsun değil mi Erdem Bey?

Adam orada 6 ay önce konu açmış sonuçlanmasını bekliyor ama tak diye Hackhell Upload Team'den birisi adaylık koyuyor. Şimdi bana tarafsız bir oy kullandığını iddia edebilecek misin? HUT'ta görev almış bir adam mı daha tanınmıştır yoksa o bölümde dolaşan, bir işler peşinde koşan kişi mi? Burası cocuk meyhanesi değil. Sadace Hackhell Upload Team statüsünü kullanarak bile dünyanın oyunu alabileceğini biliyor ki 6-7 konusu varken aday oluyor. Zaten Upload Team'de yer alanlar oy verse mod olabilecek statüde anlamak istediğinizi ters algılamayın.

Zamanı geldiğinde ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Hadi kolay gelsin.

Adam orada 6 ay önce konu açmış sonuçlanmasını bekliyor ama tak diye Hackhell Upload Team'den birisi adaylık koyuyor. Şimdi bana tarafsız bir oy kullandığını iddia edebilecek misin? HUT'ta görev almış bir adam mı daha tanınmıştır yoksa o bölümde dolaşan, bir işler peşinde koşan kişi mi? Burası cocuk meyhanesi değil. Sadace Hackhell Upload Team statüsünü kullanarak bile dünyanın oyunu alabileceğini biliyor ki 6-7 konusu varken aday oluyor. Zaten Upload Team'de yer alanlar oy verse mod olabilecek statüde anlamak istediğinizi ters algılamayın.

Fazla gitme 2 haftalık ban yedim sende yersin ehehe :)

++ Everybody Dance Now...

Uploader teamdekiler dediğin zaten 7-8 kişiyiz.Hepimiz + versek yöneticiliğe yeter mi bilinmez ama şu bi gerçek; son sözü admin söyler :goz:

Uploader teamdekiler dediğin zaten 7-8 kişiyiz.Hepimiz + versek yöneticiliğe yeter mi bilinmez ama şu bi gerçek; son sözü admin söyler :goz:

Heheh.. Anlatmak istediklerimi farklı yönlere itenler sizlersiniz. Yapılan doğru bir şey değildir. Tarafsız düşünmeniz bunu anlamanıza olanak sağlar. Konuyu sabote etmeye gerek yok. Anlayan ne demek istediğimi çok iyi anlar, anlamayanda işine bakar.

Tanınmışlığın,çalışmaların,uslubun moderatorlüğü yakıştırıyor.
+ 1 dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri