metalic
New member
- Reaction score
- 0
hayırlısı
+1919
+1919
คђєηq;4638201' Alıntı:Simdi yorum yapıcam ama kesin fırca yicem tekrardan pmLerLe ama ßence o bölüme 2 mod fazLa 1 kisinin altından kalka biliceqi bir boLum... Yani ben derbederine dayı forum oyunlarına adaylık koyimi desem oda seni yanımda qormek isterim koy dese bende olurum bu her bolum icin gecerli ama bnm oranın modu olmama qerek varmı ? ki dj bolumunu benm qorduqum kadarıyla joy ii qoturuyor... Asırı uye akısının oLduqu bir boLum de deqL bildiqim kadarıyla ...
[-]
dip not : arkadaslar lutfen oy kullanmadan sadece arastırın...
İyi Hoş Demişinde Arkadaşım Şöyle Birşey Var İhtiyaç oLmasa Zaten o Bana Herkezden Önce Sorduğunda Hayır Birdal Gerek Yok Diye Bilirdim Ben İnternet Cafe işletiyorum ve Bazen Dükana Bile Gelmediğim Ola Biliyor Ve Bir Kişinin Daha oLması O boşluğu DoLdurmasını Düşündüm + Olarak Birdal kardeşim De Müzik Konusunda Bilgili ve GüzeL Aynı Zamanda Sağlam Paylaşımlar Yapıyor Demek İstediğim Arkadaşım BirdaL A Olursa Dahada Güzel Olacak Ben Buna Eminim Arkadaşımında Belirt Diği gibi - Yada + olarak Belirtseydin Daha iyi Olurdu Gerek Olup oLmadığına Bırakında Biz Karar Verelim Teşekkürler Görüşlerin için..
+1907 Başarırsın sen Özgür abi![]()