Dj Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa Arkadaşlar Bişe Sölicem Yanlış Anlamayın Ama Kendi Msj ına Yazdı Denilcek

Açdıgım 2 Konu İlede Neden ise İlgilenilmedi Sebebini Ögrenmek Sanırımn En Dogal Hakkkım Bana Bunun Açıklamasını Yapacak Birisi Yada Bir Yetkili Varmı Egerki Açıklama Yapılacak Kimse Yoksa Konum KapatıLsın

Şimdi Diyiceksinizki İncelemeye Alınacak Vs Vs Vs Yakşalık 1 Ay Gibi Bir Süre oLdu Ama Halen Askıda Neden Se Bu Konu Yetkili Arkadaşa Sesleniyorum Egerki İlgilenmicekse Bu Konular İle Konumu Kapatın Yada Bilgilendirirseniz Sevinirim

Kolay Gelsin..

Yaa Arkadaşlar Bişe Sölicem Yanlış Anlamayın Ama Kendi Msj ına Yazdı Denilcek

Açdıgım 2 Konu İlede Neden ise İlgilenilmedi Sebebini Ögrenmek Sanırımn En Dogal Hakkkım Bana Bunun Açıklamasını Yapacak Birisi Yada Bir Yetkili Varmı Egerki Açıklama Yapılacak Kimse Yoksa Konum KapatıLsın

Şimdi Diyiceksinizki İncelemeye Alınacak Vs Vs Vs Yakşalık 1 Ay Gibi Bir Süre oLdu Ama Halen Askıda Neden Se Bu Konu Yetkili Arkadaşa Sesleniyorum Egerki İlgilenmicekse Bu Konular İle Konumu Kapatın Yada Bilgilendirirseniz Sevinirim

Kolay Gelsin..

benım konumda yaklasık 2 ay acık kaldı hatta 3 aylık sure zarfından sonra moderator olan arkadaslarımız da var bence sabretmelısın sitem etmek yerıne.

Arkadaşlar Konumu Blocklayın Pls 2. Konum Bu Gene Bir Gelişme Yok Block PLs..

Dolu dolu 3 ay bekledim.. Ben konumu açtıktan sora açanlardan 2 parti moderatör alındı :D biraz sabret..

Bencede biraz sabretmeni öneririm...

ben senı hic denlemedim ama dahada yeni uyeyım + verırsem ayıp olur ben bırsey dıyemem su an ama senı dınlıyecam

İldilenmediğim Bir Bölüm; Fakat Yaptığın Sunumdan Anladığım Kadarıyla Bu İşi Yapacaksın (+) Olumlu.

Başarılar Dilerim .. +

Sana yollanan oyların yüzde 99u olumlu yönde.. Fakat bi süre sonra konumu kapatın diye mesaj atmışsın, sabırsız davranarak.. Sonra konun kapanmamış bi süre daha oy gelmiş.. Bi daha konumu kapatın cevaplanmayacaksa demişsin.. Ortada bi sıkıntı yok stres yok mod başvurusu sonucu bekliyorken bu kadar sabırsızsan, stresli ve yoğun moderatörlük görevinde nasıl sabırlı olacaksın gibi bir soru geliyor ister istemez insanın aklına..

Hackhell de moderatör başvuruları 15, 30, 60 günde cevaplanacak diye bi kaide yok.. Her başvuru hakkında biz bi değerlendirme yapıyoruz. Cevaplanmadığı hala değerlendirildiği anlamına gelir. Hakkındaki düşüncelerimiz netleşmemiş olabilir. Sen bu esnada sabırsız davranırsan bizim netleşmeyen düşüncelerimiz netleşmeye başlar (=

Hackhelle emeği geçen herkesin yöneticil isteme hakkı vardır. Fakat yöneticilik ayrı vasıflar gerektirir. Sabır, kararlılık, hoşgörü, saygı, örnek bir duruş [kastedilen resmiyet değil, samimilik anlamında duruş], dürüstlük, olgunluk vs.. bu vasıfların önde gidenleri.. Ben çok örnek verebilirim binlerce mesajı paylaşımı olup moderatör olamamış arkadaşlar. Sırf yukarda saydığım vasıfları yeterli olmadığı düşünüldüğünden.

Bu tüm başvuranlar için geçerli umarım mesaj alınmıştır (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri