dogum günün kutlu olsun canım

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
6jd3wx5.jpg

bundan tam 19 yıl önce aslında dünyama..aynı havayı paylaşmışız habersizce..hani bilim adamları sonsuz evrende bir gezegen bulurya..anca 19 yıl sonra bulmuşum bende en parlak yıldızı..ve ilginç yanı sanılanın aksine bu sıcak parlak yıldızda hayat oldugunu..ve bunun en güzel yaşam oldugunu..bilirsin hep dertleşirim yıldızlarla..en ii arkadaşlarım derim hep..belki onlar gönderdi seni bana..al dediler alda sus..derdini dinlemekten sıkıldık..al en degerli yıldızı aramızdan onla dertleş onla mutlu ol..onlar gönderdi bu kara dişlek sevimli şeyi başıma..ama belkide dertleştigim deniz seni görmekten sıkıldım al sana bi kara inci dedi bana..valla kimin gönderdigi çokda umrumda deil =)..benimsinya unuttum hepsini kurtuldular benden...biliyorum bunu şiir olması lazımdı..kafiyeler redifler ama romantik bi aşkın yok canım =(...hem düz yazıda edebiyatın bi dalı degilmi ya =)

seni çok seviyorum aşkım iiki dogdun iiki benimsin...:aşk

heeee unutmadan :durdurun

[VIDEO]EDlxLj2vviw[/VIDEO]

nice mutlu yıllara:D

meLeĞim benim yaa..GerÇekTen iiki doĞmuşum iiki seninim....
her yeni ya$ımda seninLe oLurum inşaLLah :aşk:aşk:aşk

eLLerine saĞLık a$kımmm :*​

İyiki doğmuşsun =) çok ormantik olmuş =)
fakat video'da reklam var

doğum günün kutlu olsun [me|2wi$]. sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle.

Allah ikinizin de mutluluğunu daim etsin.

Nice Mutlu Yıllara

ağlayasım qeldi :(

bu kadar qüzel olmak zorunda mısınız :(

Allah sizi hiç bozmasın ömür boyu bu şekilde mutlu ve beraber kalın...

iyiki doğmuşsun merwe nice nice yıllara...

ne kardeşim burası özel günler tebrikler yerimi :p

senin romantikliğine ne dieyim ben :D

şaka bi yana doğum günün kutlu olsun merve cim =)

bu odun kişiyi [ fare :D] de bu hale koydun ya inan tebrik ediorum seni :D

hep böle kalın =)

6x5ytki.gif

mutlu yıllar merviş​

82vch2c.gif

6nql94x.gif
6q1esus.gif

fare kardeşimle çok mutlu yıllara​

burası romantizim bölümü değilmi düz yazıda olsa gayet romantik di ben duygulandım valla
fare senin yüreğine sağlık ,merve (nickin çok zor canım) seninde doğumgünün kutlu olsun
Allah ayırmasın inşallah

mervişim tatlım iiyiki doğmuşsun şirinim benim Allah bozmasın mutluluğunuzu güzelliğinizi
kardeşim sende romantik diilim die geçinirsin bu kadar senedir edebiyat okuorum böylesini görmedim nice nice edebiyatçılara taş çıkarmışsın sembolik yazar seniii :vur

Dogum Günün KutLu oLŞun Meywiş

$ewqiLinLe Nice MutLu Yıllay Geciymen DiLeğiyLe

Ne ModeLdi öLe ßırakmı$sın Artık :hhmanD

Geri