Dokuz Eylül Üniveristesi kampüsleri

XaQue

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben bu sene tercih yapacak bir öğrenciyim ama izmirde okuyanların bana yardımcı olmasını istiyorum ben şimdi Dokuz eylül endüstri mühendisliği ve elektrik-elektronik mühendisliği arasında kaldım bu 2 mühendislik farklı kampüslerdeymiş sanırsam endüstri bornovada elektronik tınastepede ben istanbullu olduğum için fazla bilgi sahibi değilim ilk izlenimlerim bornovanın tınastepeden daha iyi olduğu fakat eğitim olarak bölüm olarak yaşama olanağı olarak yurt olarak nereyi tercih etmemi önerirseniz .

Bildiğiniz herşeyi yazarsanız çok sevinirim çünkü sonuçta bi hayatı geçireceğim üniversite yanlış bi karar vermek istemem yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Ben değilde dokuz eylülde çok samimi bir arkadaşım okuyor.Dediğine göre aldığı üniversite harcını sonuna dek hak eden bir eğitim veriyorlarmış. ;)

bucada yeni yapılan bi yurt var dokuz eylülün kendisine ait olan ama nasıldır bilemiyorum ... yaşadıım şehirde okuduğum için

ben dokuz eylul metalurjide okuorum..soyle kı elektrik elektronik tınaztepede endustri ise bornova da idi.fakat bu seneden itibaren makına haric diğer bornovadaki bolumler tınaza gelecek ogrendiğimiz kadarıyla senin haberin olsun gene de cunku binalri yaptılar ve bolumleri oraya toplamaya calısıolar

eğerki bornovada kalırsa bölüm ege üniversitesi içinde bir yurt var orada kalabilirsin derse yürüyerek gidersin ve yaşam olarak bornova bucanın biraz daha üzerinde.yanlız tınaztepede ise bölümle, bucada iki devlet yurdu var hoca ahmet yesevi ve dokuz eylül eğitim yurdu ikisindede mecbur otobüse binersin ama 412 diye ücretsiz bir otobüs var ama çok kalabalık oluyor ya da normal paralı (bu arada izmirde öğrenci fiyatlar otobüs 58 krş metro vapur 48 krş) olarak kampüsün önüne kadar gidip oradan ücretsiz kampüs otobüsünü binersin yanlız bir de inciraltında bir yurt var oraya düşersen kaza bela bucaya nerden baksan 45dk-1saat ve bornovaya ise çift araç

ama duyduum kadariyla en guzel yurtta inciraltindaki yurt yani denize sıfır ama iste tek sıkıntılı yanı yol arkadasında dedigi gibi

Tınaztepe'den nefret ediyorum diyerek şimdiden morallerini bozmayayım ama dağın başı cidden. Arkadaşın dediği gibi 412 otobüsü var ona binersin , ücretsiz ama çok doludur. Öğrenci olmayanlar bile biniyor. Ama okumak için herşey katlanılır.:goz: Sana şimdiden "deu"lu olacağın için hayırlı olsun demek istiyorum.Umarım çok çabuk alışırsın. İzmir güzel ve rahat bir şehirdir.

evet ben de seneye Tınaztepe'deyim.. :)
dağbaşıymış kurtLar faLan kapıyormuş öğrenciLeri öyLe diyorLar.. :D

canım bak ben sana söyliyim tınaztepe o kadar kötü bi yer değildir izmir de kötü bi yer yok zaten dağ havası kötü mü ya ben tınazda okudum dokuz eylül harika bi üniv. fen-edebiyat fakültesindeydim orası dağ başı olsa da şehir içinde bi yer olmadığı için arkadaşlık ilişkileri süper oluyor. hem ulaşımı zor değil bütün otobüsler ordan geçer otobüs fiyatları uygundur. sorun yaşamazsın buca da da güzel yurtlar var zaten bornovadaki bölümü taşıyacaklar. ben dokuz eylülü bitirdim bak krtlar kapmadı hayattayım :) :) :)

canım bak ben sana söyliyim tınaztepe o kadar kötü bi yer değildir izmir de kötü bi yer yok zaten dağ havası kötü mü ya ben tınazda okudum dokuz eylül harika bi üniv. fen-edebiyat fakültesindeydim orası dağ başı olsa da şehir içinde bi yer olmadığı için arkadaşlık ilişkileri süper oluyor. hem ulaşımı zor değil bütün otobüsler ordan geçer otobüs fiyatları uygundur. sorun yaşamazsın buca da da güzel yurtlar var zaten bornovadaki bölümü taşıyacaklar. ben dokuz eylülü bitirdim bak krtlar kapmadı hayattayım :) :) :)

hahaha çok teşekkür ettim,içime su serptin ben de Tınaz'dan dönemem herhaLde diye düşünüyordum.. Hadi bakaLım hayırLısı,biz de Deu'Lu oLcaz okuLLarı doLdurcaz.. :hhcool

buca da güzel tınaztepede güzel deü de güzel gelin gelin :D

ege gıda müh okuyorum 7 yıldır :D bucada oturuyorum

neden 9 eylül diye alamıyorum kendimi hehehe cok dagınık bi üniversite deilmi bizim okulda bile bölümleri var ama Ege ise öle değil süper bir kampüsümüz var Gel ege yaz Arkadaş :) hayat Ege de güzel k.park büyük park bornova forum felan süper yerler . Bucada güzeldir ama genede sen bilirsinn :D Keşke egeye gitseydim diye iç geçirmezsin inşallah hakkında en iyisi neyse o olsun Arkadas :) .. Egede yurt var arkadasim eger eve felan çıkmayı düsünmüyosan 7.30 damı dersin var 7.25 te cık derse girersin okadar yakın okula ve büyük bi yurt girebilirsin neyse bukadar bilgi yeter herhalde :D ha bide Ege nin kızları daha güzel :D:D

bende herşeyden önce izmire geliceksin...bence çok güzel bi şehir..istanbuldan sonra pek iç açıcı gelmeyebilir ama zamanla alışırsın...bence türkiyenin amsterdam ı :D

deu ya gelince; ben deu iibf işletme bölümündeyim 3 yıldır burdayım ve memnunum...tınaztepe adı üstünde biraz tepede kalıo ama bence güzel..

için rahat olsun ilk zamanlar biraz zorluk çekersin(nereye gitsen çekeceğin gibi)ama daha sonra ii ki gelmişim diyeceksin eminim...

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler zaten 2 tercih yaptım topu topu bi Ege Bilgisayar Mühendisliği 2 Dokuz Eylül Endüstri mühendisliği Büyük ihtimal deü tutçak keşke egede endüstri olsaydı da oraya gitseydim ....

Geri