DOMAİN+HOST istiyorum ???

Cyber-Warıor

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Benim 30 Ytl Param Var Yillik Bu Fiyata Bana Host+domain Verecek Varmi...

(bu Piyasadan Pek Fazla Anlamiorumda Fiyatin Dusuklugu Yada Yuqseklii Hakkinda Yorum Yaparsaniz Sevinirim)

Domain fiyatlari 9 ytl ile 15 ytl arasinda degisiyor.. kaLan paraya da host sagLiyacak birisi mutLak oLur.. yani z0rLanmadan yardimci oLacaklar cikar..

umarim forum kurmayi dusunmuyorsundur :eek:

Partizan' Alıntı:
Domain fiyatlari 9 ytl ile 15 ytl arasinda degisiyor.. kaLan paraya da host sagLiyacak birisi mutLak oLur.. yani z0rLanmadan yardimci oLacaklar cikar..

+100000

Çöpçatanlık sitesi aç (Tawsiye) :eek:

Partizan' Alıntı:

nie bab artık her sıtede forum var tabiii hackhellin yerı ayrı :)

bana pm at sanrım bu fıyata saglayabılırım

500 gb aylık trafik+12 gb alan+bedava domain+1000 e-mail+100 subdomain+5 domain park+24 saat maximum 15 dakikada destek=60 dolar yıllık.ne dersin?(server yabancı)

Scream_38' Alıntı:
500 gb aylık trafik+12 gb alan+bedava domain+1000 e-mail+100 subdomain+5 domain park+24 saat maximum 15 dakikada destek=60 dolar yıllık.ne dersin?(server yabancı)

bence bu fiyata imkansız fatura kesıyormusun ticari sicil kaydın fln mevcutmu?

hiçbirşey imkansız degildir.neden imkansız olsun?fatura falan kesmiyorum,server yabancı yazıyor..bu gercek isteyen arkadaslara saglayabilirim.bana ozelden mesaj atsınlar.

Bu fıyatlardan 12 gb host vermen banada pek guvenılır gelmedı (ucretı yıllık ıstemen bunda baş etken) fıyatları aylık verırsen emınım cogu kısı almayı dusunecektır senden

Geri