Domain Değiştirdim Portal Değişti(RESİMLİ)

duman_gozlum53

New member
Reaction score
0
ARkadaşlar Ben Domainimi Değiştim Sitedeki Önceden Kurmuş olduğum Portal değişti navbarda bulunan çıkış,yararlı linkler falan hala daha eski domaine yöneliyo onları nasıl ayarlıcam bide bu portalın şeklini nasıl yapcam silip tekrardan yükledim genede aynısı gibi oldu bir çare lütfen!!! Hackhell...

İŞTE RESİM

http://img389.imageshack.us/my.php?image=ads305z3nd.jpg

portal ayarlarından site isimi kımına yenı domainii yaz.

nasil oluyor bende mrek ettim

onu yönetim paneli vb seceneneklerinden site url filan wa rordan yapcan.

Ya sayfada durum çubuğunda sayfada hata yazıyo

bide oraya site adresi yerine portalın adresini mi yazacağım anlamadım ki

bak prowl un verdıgı yerden sıte ad ve adreslerı daha sona da navbar template inde
lınk lerı bul yenı domaın e göre yaz oda olmadı eskısınle calıs.:D

ya Arkadaşlar ben domain değiştirdiğimde o linkler falan hepsi hostu aldığım yerden değiştirildi şimdi sadece portala giriyo ama portal içindeki bi linke tıkladığım zaman Adres bulunamadı diyor

Bide Prowl un dediğini yaptım ama genede olmadı

arkadasim index.php yada portal indexini hangi adla dizine attiysan onun icindeki domainini duzeltmen lasim

_MoonstaR_' Alıntı:
arkadasim index.php yada portal indexini hangi adla dizine attiysan onun icindeki domainini duzeltmen lasim
iii de nasıl düzeltecem biraz bilgi verirmisin lütfen

cmps_index.php ana dizinde indexin bu isimde yada degistirdinmi bilmiyorum her neyse bu dosyayı download et ve icindeki

Kod:
chdir('/home/seninsiten/public_html/forum');
codu düzelt nasil yapilacagini bilimyorsan portal kurulum anlatinmina bi daha goz at ;)

_MoonstaR_' Alıntı:
cmps_index.php ana dizinde indexin bu isimde yada degistirdinmi bilmiyorum her neyse bu dosyayı download et ve icindeki

Kod:
chdir('/home/seninsiten/public_html/forum');
codu düzelt nasil yapilacagini bilimyorsan portal kurulum anlatinmina bi daha goz at ;)

Orası Öyle Olacak Orada Bir Yanlışlık Yok

Geri