Donanım BöLümü Mod. AdayLıgı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßas gaza ßas gaza Visi =)
Çok istiyosun ßelli şu modlugu.
++ verelim de kurtulalım =)

arada sirada nadirde olsa göz attigim bir bölümdür.bendende sana +1 arkadasim simdiden hayirli olsun........

e o zaman + kırmızı dielim..

+1 hayırlısı olsun ;)

ustaların çoğu + vermiş.O zaman bendende +

Boş lafları pek etmeyen biri olarak, birşeyler yazmam gerekirse,

hackhell yetkililerinde, arkadaşlık, dostluk, tavır, özveri ve azim olmasının yanısıra, belli bir bilgi birikimi olması da gerekmektedir. Seni belkide hackhellde hiçkimsenin tanıyamadığından daha iyi tanıyan birisi olarak, ne kadar özverili olduğunun farkındayım. Çalışma aznine hayranım. Ama açıkcası bilgi birikimi konusunda pekte yetkin olduğunu düşünmüyorum. Bunun sen de farkındasın.

Hackhellde, araştırma yaparak ve araştırma sonuçlarını vererek, websiteye katkılarda bulunabilirsin. Bir şekilde de olsa, yeteneğini konuşturarak soru ve sorunlara çözüm arıyabilirsin.
Bulduğun ve araştırdığın yeni teknolojik konularla bölümde önde gelen birisi olduğun ortadadır.
Eklediğin konular hackhell e değerde sağlamaktadır. Ancak ne bir makale yazarak faydalı olabilecek düzeyde, ne de benzer bir yorum getirecek statüde olmadığın kanısındayım. Bölümde açtığın 10 konudan 9'unun sana farklı tarihlerde farklı websitelerde yazılan yazı olduğunu bulup kanıtlayabilirim. hackhell i bu zamana getiren, yetkililerinin yarattığı "eşsiz" konulardır. Bir gerçekten de bahsetmek gerekirse, bunu yapan arkadaşlarda kalmadı diyebiliriz.

Üstte bahsettiklerim, tabiiki yönetici olmanı engelleyecek, yada yönetici olmanı sağlayacak bir unsur değildir.
Vaktinizi aldım, herkese iyi çalışmalar.

Ayrıca,
Umarım isteğin yerine getirilir. +1

+ ZeytinßurnuLu

HaKKıNDa HayırLısı oLSun

hackhell yetkililerinde, arkadaşlık, dostluk, tavır, özveri ve azim olmasının yanısıra, belli bir bilgi birikimi olması da gerekmektedir. Seni belkide hackhellde hiçkimsenin tanıyamadığından daha iyi tanıyan birisi olarak, ne kadar özverili olduğunun farkındayım. Çalışma aznine hayranım. Ama açıkcası bilgi birikimi konusunda pekte yetkin olduğunu düşünmüyorum. Bunun sen de farkındasın.

Bulduğun ve araştırdığın yeni teknolojik konularla bölümde önde gelen birisi olduğun ortadadır.
Eklediğin konular hackhell e değerde sağlamaktadır. Ancak ne bir makale yazarak faydalı olabilecek düzeyde, ne de benzer bir yorum getirecek statüde olmadığın kanısındayım. hackhell i bu zamana getiren, yetkililerinin yarattığı "eşsiz" konulardır. Bir gerçekten de bahsetmek gerekirse, bunu yapan arkadaşlarda kalmadı diyebiliriz.

Üstte bahsettiklerim, tabiiki yönetici olmanı engelleyecek, yada yönetici olmanı sağlayacak bir unsur değildir.
Vaktinizi aldım, herkese iyi çalışmalar.

Ayrıca,
Umarım isteğin yerine getirilir. +1

yazının begenmediğim kısmlarını cıkardım gerisi cok yerinde ve doğru sözler

umarım dediğimizi doğru anlarsın ...

....+1923.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri