Donanım BöLümü Mod. AdayLıgı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donanım bolümünün ıhtıyacı oldugunu dusunuyorum ++++1903

bolumun moda ihtiyaci var hevesliydin senle gorusmemizde de soylemistik.. ama yorumlari okudukca farkettim heves yetmiyor.. donanim hakkinda kalip bi bilgiye sahip olman lazim bunu basarabilecegine inaniyorsan problem yok ama kolayda bir is degil..

ha bu arada eger 2 mod lazimsa ilgilenebilirim bende visionla birlikte ama :)

hala sonuçlanmadımı bu yaaa???

Bilmeden her konuda profesörlük yapmayın ;)

Bir üyenin mod seçilmesi smodların bakmasıyla olmuor, smodların mod yazma gibi 1 yetkisi yok, smodlar da toplanarak oy kullanıyorlar ;) Ne diyim ki sana :eek:ha

ben diyim size baskarlarınınki 2 haftada sonuclandı Lovens gibi ama seninki hala sonuclanmadı ne diyim yani smod ların ilgisizliği 1700 kişi bakıyo 1 smod bakamıyo xD

ArkadaşLar Gereksiz post Atmayın Bu Aday arkadaşa saygısızlıkdır oyunuzu verip ÇıkaLım lütfen AdayLıkda beLirLi bir süre yoktur Ayrıca smodLar değiL Admin iLgileniyor konuyLa Gerektiğinde AdayLık sonuçLanacakdır...

İlginizden dolayı tesekkür ediyorum ama ortamı germeye gerek yok sanırım ?Biraz daha sakin en yakın zamanda bakıcaklardır..:goz:

oooo bu kadar kasmanıza gerek yok daa sonuclanmasına en az 1 hafta var...
sabırla bekleyın...

Not:Etrafı Kirletmemek İçin Bi Ara Silinecektir...

yönetimin aldıgı karar dogrultusunda şuan için yapmış oldugun başvuru reddedilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri