Donanım Bölümü Mod. Adaylıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar ;

Önceden Donanım Bölümü'ne Mod adaylıgı acmıstım ama tutarsız davranıslarımdan dolayı Smod ve Admin'inde dogru ve kalıcı tespitleriyle benim acımdan olumsuz sonuclanmıstı.İslerimin bittigi bu dönemde tekrar donanım'a izninizle dönmek istiyorum.Beni bu sitede cogu zaman takılan arkadaslar tanır , yaptıklarım & yapmaya calıstıklarım ve yapamadaklarım da gayet net ortada.Simdi tekrar'dan adaylıgımı ortaya koyuyorum & + /- tüm yorumlarınıza acıgım ve daima'da acık olacagım.Sitede daha yakın oldugum arkadaslar var.Onlardan da ricam lütfen oy verirken hak ediyorsam vermeleri.Eger tam anlamıyla hak etmiyorsam'da hak ettigim oyu vermeleri.Sizleri fazla mesgul etmiyeyim arkadaslar.

İyi Oylamalar Hayırlı Forumlar..​
.

Saygılarımla..​

Bu kacıncı adayLık. . .
Artık senin adayLık KonuLarına yorum yok visi :hhmanD

Donanım bölümde mod yoksa neden olmasın her konuda mod olması bence forumun düzenli ve tertipli olmasını sağlar...
Mod yoksa oyum sana kardeşim...

++1905 artık zamanı geLmiştir ;)
Lamagro'yLa iyi 2Li oLuşturursunuz ;)

Lamagro okey verdikten sonra bizede eyvallah demek düşer

+++++++++

hackhell görev almak isteyenler bölümüne adaylık koysan :hhmanD +1000 basardım

ama donanım'a +999 basıyorum xD

daima arkandaym ..

+ uLash HayırLı olsun Vision .

Tabiki Herzaman +

Donanım Uzmanlığın Ortada

Bolum Modu ( + ) vermıs gercı ama bundan onemlısı visi0n senın zamanın geldı artık calısmaların ve donanım bılgın malum

Her zaman oyum sana

+ 1903 dür =))

Hayırlısı OLsun

seninle kimse ilgilenmiyorki kanka en uygun sen varsın ama elden gelmiyor bişi +++++

Visi Bilgilerine dayanarak oyum +++ başarılı olucaksın o parıltıyı görüyorum sende...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri