Donanım Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Site yönetimine daha onceden dahildim fakat ailevi ve ozel problemlerden dolayı online oyunlar modlugundan ayrıldım.. Online oyunlardan uzak kalmam beni donanım ve yazılımla ilgilenmeye itti.. Donanım bilgim yeteri kadar vardı fakat bu yıl eksiklerimi de kapattım(Teknik serviste yeteri sure calıstım:) ) Site yönetimi ve üyelerimizin takdiri ile donanım bölümünde moderatorluk yapmak istiyorum.. Son söz üyelerimizin ve değerli yöneticilerimizindir.. iyi forumlar..

seni tekrar aramızda görmekten mutLuLuk duyarım dostum [+]

o bölüme saglam bi mod lazim =) sen olabilirsin dostum benden +1001

:goz:

oo çağlar döndün aramıza ha :p

hadi hayırlısı +1907

ac ım ben ac :D[annadın sen onu :durdurun]

Eski mod'Lar tek tek aday oLmaya ßa$Liyor heraLde =) uzun süre yoktun biraz daha yogunLasmaLisin böLüme.. -1

benden +1 gider

tekRar hoşqeLdyn yafrum.. :)
bu qöRevide en iyi şekiLde yeRine qetiReceqinden ku$kum yoq..

+

lamagro tekrardan hoşgeldin aramıza
yeni bir bölüme başvuruyosun donanım bölümünde biraz daha aktifleşmelisinki en azından üyelerde paylaşımlarını kabullenip sağlıklı bir karar verebilsin şimdilik biraz daha paylaşım diyorum;)

Bölümde PaylaşımLarını ve iLgini su ana kadar görmedim gerekli katkıyı sagladıktan sonra bı daha dusunurum ama su an için
-1

bende eski modlardan bırıyımm nedense herkes bu yorumu yapıyom eskıden neden ayrıldın neden yoktun demekkı nette olamaıyomuş sorunlar vardı bendeden +++++++ cunku bılırım eskıdende boyle yardım severdın paylaşımcıydın

Biraz araştırma yapıldığında görünüyor abi zaten üyelere yardımcı olduğun ama hiç konu açtığını göremedima ma sen yaparsın bendesn sana +

Şuan Hackhell'de Donanım'dan iyi anlayan birisini görmedim ne zaman bir sorunum olsa tam cevap alamadım bırakın tam cevabı yarım bir cevap veren bile olmadı umarım bu açığı kapatırsın +1299 .. Hayırlı oLsun Lamagro..

oyun tamam'da Donanımda yeterli olduğunu sanmıyorum -1

BAşvurun Degerlendirilene kadar DAha fazla Yogunlanırsın oraya...Diye Düşünüyorum

+1

Sakın yanlıs anlama dostum ama konuyu su sozlerımle ozetlıcem :)
"Eskiye Rağbet Olsa Bit Pazarına Nur Yağardı"
Şu an için -1905 biraz kendini gösteirrsen oyumuz + ya donecektir inan bana..

ne diyelim hayırlı uğurlu olsun bu arada ilk sorum bi anankartın P4 işlemci (mesela p4 2.00 ghz) işlemci çalıştırabileceğini uyumlu olduğunu nasıl anlarız hangi özel liğine bakılmalı

erdem40' Alıntı:
ne diyelim hayırlı uğurlu olsun bu arada ilk sorum bi anankartın P4 işlemci (mesela p4 2.00 ghz) işlemci çalıştırabileceğini uyumlu olduğunu nasıl anlarız hangi özel liğine bakılmalı

dostum sende adama test mi yapıyorsun, yazılı yoklama falan... anlamadım ki! :eek:ha

Lamargo inan donanım bölümünde ne kadar paylaşım, yardım vb var blmiyorum. bakmadım açıkçası :melek

neyse... karakter ve kişilik + alır benden...
ama arkadaşlar bölüme biraz daha sarıl demişler. az sabır. zaten bence sen oraya mod olana kadar kesin bölümde de adını duyurursun.

Oyun bölümü olsa sonuna kadar arkandayım. bilirim, çalışkan - yardımsever birisin. neyse... sonuç...

karakter, kişilik +
a.modluk için şimdilik -

bölüme iice bi dal. altından gir - üstünden çık. altından kalkacağına eminim.

bu arada benim pc kasıyor. bikaç bişey sorcam... neyse... sonra sorarım bi ara. konuyu dağıtmayalım be!

Hadi hayırlı oldun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri