Donanım Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usta, bölüm altında 37mesajın ve açtığın 2 konu var..

pek yeterli görünmüyor şu an için,

ama ben inanıyorum ki bu sayıyı çok daha yükseklere çıkaracaksın yakında..

ayrıca eskilerde her zaman deneyim vardır..

ben de 6ay modluk yaptım, ama sonra işlermden dolayı görevimden ayrıldım..

şimdi geri dönmek istedim, bir tane negatif yorum almadım, allah razı olsun hepsinden..

o yüzden ben her zaman deneyimden yanayım..

en kısa zamanda yönetim'de görüşmek üzere;) (tabi ikimizi de alırlarsa oraya=)

(bence) donanım bölümünde paylaşım olmaz şöyle olmaz; soru sorarsın cevabını alırsın aynı dertten muzdarip birisi varsa okur uygular. az mesajı varsa az konu açmışsa bu demek değildir ki acemidir. ilklerden, hhyi gayet iyi tanır, güvenilir biri olduğunu bildikten sonra ben ondan konu açmasını, sürekli mesaj yazmasını beklemem. bekleyelim görelim, donanım sorunu olanlar sorusunu sorar, cevabını da almışsa gerekli +'yı onlar verir

wild cok guzel aciklamis olayi donanim bolumunde baslik acmak bence gereksiz soru sorulur cevap veririz o bolumde isler boyle yurur..(gercekler wild)

yetersiz olacagimi soyleyenler var suan bir dukkanin(bandirmada)teknik servisligi tamamiyle uzerime stok parca alim satim ve teknik servislik ve suana kadar basariyla kalktim altindan bu isin.. artik bilgisayarciyim yani eger burada sorunlari cozemeyecek gucte olsam neden hackhell gibi buyuk bir firmanin yoneticilik kismina talip olayim cocuk degilim ki heves olsun amacim farkli problemleri gormek onlarada cozum bulmak..

yorumlariniz icin tesekkur ederim hackhell acildigindan beri buradayim devam da edicem sagligim elverdigince..

37 Mesaj 2 konu...
Zahiri oLarak ßöLümLe iLgisi oLmaması engeL değiL...
Eski üye+Donanımcı ßiRinin o ßöLümde KonuLarının SıkLığı o Kadar önemLi değiLçünkü Sonuçta Donanımcı...
Sonuna Kadar destekLiyorum
+1905

Eğer belli bir süre sonra yine bırakmak istemeyeceksen görevi yerine getirebilecek kapasiteye sahipsin :) donanım bölümünün bir yöneticiye ihtiyacı var.

dedim ya reactor sorunlarim halloldu sayilir.. bundan sonra eger sagligimla ilgili problem artmazsa hep yaninizdaym sonuna kadar.. taa ki ne zaman dark_angel'in cocuklari olur siteyi bozarlar.. o zaman bizde kacariz :)

Adın,durustlugun, HH gecmısın yeter dıyorum.

Benden + oy, zaten wıldde acıklamıs

WiLdBoY' Alıntı:
(bence) donanım bölümünde paylaşım olmaz şöyle olmaz; soru sorarsın cevabını alırsın aynı dertten muzdarip birisi varsa okur uygular. az mesajı varsa az konu açmışsa bu demek değildir ki acemidir. ilklerden, hhyi gayet iyi tanır, güvenilir biri olduğunu bildikten sonra ben ondan konu açmasını, sürekli mesaj yazmasını beklemem. bekleyelim görelim, donanım sorunu olanlar sorusunu sorar, cevabını da almışsa gerekli +'yı onlar verir

Lamagro staj da yaptıysa donanım için hazır demektir :p..benden +1 :D..sorunlarda hallolmuş..ohh ne iyi :)

bence +1903 donanım konusndaki bilgileri yeterlidir ben ii tanıyorum hoş geldin diyorum.(başını daha çok ağrıtacağımdan emin ol) ++++1903

saygılar...........

tabiki arkdasım teknik sevisted calısmısn her halde yerine getirirsin başarılar dilerim

seni tanırım lamagro eski modlardandın oyum + olsun

yeterli paylaşım yapacağın için [[[[+1]]]]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri