Donanım bolumune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Bildiğim Herkezin 1 oy kullanma hakkı vardır..
2. vede 3. kez yazanlar var ..

hellboy726' Alıntı:
Bende öyle biliodum galiba zarfın ustunekı siyah noktya bakmadan yazıolar
thread_dot.gif

hellboy726' Alıntı:

bende öle biliyordum ama abi

teşekkkurler arkadaslar bı sonuca bağlanırsa sewınıcem bıraz tatıl molası werdım yenı geldım :)

Daha önce + - vermedim. şimdi - diyorum çünkü 2 aydır forumda yoksun topiği actın ve gittin seni msnde görmeme rağmen forumdada deildin. ayrıca şu vakit paylaşımlarının az olduğu düşüncesindeyin. ve kısacası ihtiyac halinde kafamda tavsiye edeceğim isim başka. benim kanaatim bu umarım herşey istediğin gibi olur.

Schranz' Alıntı:
Daha önce + - vermedim. şimdi - diyorum çünkü 2 aydır forumda yoksun topiği actın ve gittin seni msnde görmeme rağmen forumdada deildin. ayrıca şu vakit paylaşımlarının az olduğu düşüncesindeyin. ve kısacası ihtiyac halinde kafamda tavsiye edeceğim isim başka. benim kanaatim bu umarım herşey istediğin gibi olur.
msn acıq oluyo ama calısıorum hell de iyi bilir we fazla zamanım olmuo ama snn gorusundur abımsın saygı duyarım

BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM ANLADIĞIM KADARI İLE FatalError GERÇEKTEN PAYLAŞIMI SEVEN BİR ARKADAŞIMIZ BİLGİLİRENİ SAKINMADAN İHTİYACI OLANA VEREN BİR ARDAŞ BU YÜZDEN DE BEN FatalError A +1 DİYOR VE SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM . +1

FORUMUN AMACI PAYLAŞIMDIR VE BU PAYLAŞIMI FatalError HAKIYLA YERİNE GETİRİYOR VE GETİRMEYE DE DEVAM EDECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

ben donanım bölümüne çok az giriyorum ama yorumları okudum FatalError kardeşim hakkediyo gibi geldi foruma katkısıda var anlaşılan bu yüzden destekliyorum+++++++++

FatalError' Alıntı:
msn acıq oluyo ama calısıorum hell de iyi bilir we fazla zamanım olmuo ama snn gorusundur abımsın saygı duyarım

bak bak hemen topu bana atıyor :)
iş yerinde bu aralar yoğunluk var sanırım o yüzden giremiyor olabilir ama birkaç gün içinde olayları yoluna koyup yoğunluğunu arttırıcağından eminim.

hellboy726' Alıntı:
bak bak hemen topu bana atıyor :)
iş yerinde bu aralar yoğunluk var sanırım o yüzden giremiyor olabilir ama birkaç gün içinde olayları yoluna koyup yoğunluğunu arttırıcağından eminim.

qanqı sorma yaa hergun en az 1 cıhaz gelıo elım tamırdekı cıhazlarla doldu az kaldı bıtmek uzere 4 5 tane kaldı :)

demek hellle kankisiniz ben donanım bölmüne modluk başvurusunda ben daha yogun ugraşırken paylaşımlar yaparken ta ozaman için diyorum .. bana -- sana ++ vermişti ...hatırlarsan bu yüzden di demek (kankilikten:)) ama neyse umarım olursun arkadaş ...paylaşımların artı zaten şimdi umarım olursun iyi forumlar.....

Re:

murat335' Alıntı:
demek hellle kankisiniz ben donanım bölmüne modluk başvurusunda ben daha yogun ugraşırken paylaşımlar yaparken ta ozaman için diyorum .. bana -- sana ++ vermişti ...hatırlarsan bu yüzden di demek (kankilikten:)) ama neyse umarım olursun arkadaş ...paylaşımların artı zaten şimdi umarım olursun iyi forumlar.....

Sanırım bu "bir yerde görev alamamanın" verdiği hırstan kaynaklanan bir mesaj olarak düşünüyorum ..soruyorum acaba ben forumda kime ayrıcalık yapmışım ? bu foruma öğretmenim hatta staj gördüğüm yerdeki patronum üye ?
şu anda bile bu mesajı okurken fatal error ile aynı yerden bağlanıyoruz..
yazıyı okudu vede kişilerin bazen nasıl başkalarına karşı hırs edinebileceğinide görmüş olduk...
kimseye ayrıcalık yapmadım vede yapmamda + verdiğim kişinin donanım hakkında bilgisini biliyorum vede bu yüzden destekliyorum , burda sizin bilginiz olmadığı hakkında söz etmiyorum sadece burda başvuru da bulunup gidipte başka sitede (isim vermiyorum) online olduğunuzu görmek beni şaşırttı o kadar.

iyi forumlar dilerim..

hellboy726' Alıntı:

Sanırım bu "bir yerde görev alamamanın" verdiği hırstan kaynaklanan bir mesaj olarak düşünüyorum ..soruyorum acaba ben forumda kime ayrıcalık yapmışım ? bu foruma öğretmenim hatta staj gördüğüm yerdeki patronum üye ?
şu anda bile bu mesajı okurken fatal error ile aynı yerden bağlanıyoruz..
yazıyı okudu vede kişilerin bazen nasıl başkalarına karşı hırs edinebileceğinide görmüş olduk...
kimseye ayrıcalık yapmadım vede yapmamda + verdiğim kişinin donanım hakkında bilgisini biliyorum vede bu yüzden destekliyorum , burda sizin bilginiz olmadığı hakkında söz etmiyorum sadece burda başvuru da bulunup gidipte başka sitede (isim vermiyorum) online olduğunuzu görmek beni şaşırttı o kadar.

iyi forumlar dilerim..
:) ne hırsından bahsediyorsun sen arkadaş bana mod olunca burda paramı veriyorlar ne hırs yapacan arkadaşım ... neyden bahsediyorsun ve üstelik mod olmak için gereken şartlar bilebiliyordur belki arkadaşımız donanımı ama paylaşım yapılmayınca ben biliyorum şöyle kaynak falan var ..diyerek mod olunmuyanacagını sen daha iyi bilirsin ...sanırım o zaman için konuşuyorum şimdi yardımları var ..ve bende isterim arkadaşımızın mod olmasını bide başka sitede online demişin o sözünden hiç bir şey anlamadım ne demek istedinb ben ister inan ister inanma hackhell den başka hiç bir formda üyleligim bilem yok ..istedigin yere bak bulamazsın başka bir isimle bile kayıt olmadım ...... senin varmı onu bilemem zaten cok meşgul birisiyim bunlarlada artık pek ugraşacak vaktim yok özellikle bu yıl ....zaten şimdi olma gibi derdim yok ama girdikçe forma yardım isteyen herkese yardımcı olurum sen merak etme ...sadece güldüm bu sözlerine başaka bişey yapmadım yani ne hırsıysa sanki afedersinde bana paramı sayıyorlar ama yardımı olan kişilere anladıgım konularda yardımcıda olurum sizn aleminizde size başarılar dilerim resmende demişsin zaten arkadaşı kayırdıgını ..........kolay gelsin umarım olur.......

murat335' Alıntı:

:eek:ut: peki bana paramı veriyorlar biz burda para için iş yapmıyoruz ;)
dosluk hatırına arkadaşlık hatırına birilerini birşeyler öğretmek istiyoruz ;)

başkasıyla polemiğe girmek istemiyordum hadi buda burda son mesajım olsun :)

ben adil bir insanım siz daha fazla paylaşım yaptığınızı idda ediyorsunuz burda bunun sayısını hesaplamakla uğraşmam ama hadi size bir cevap olsun yada artık siz ne diye nitelendirirseniz.yüzeysel bir geçiş yapayım ..

Murat335:

http://www.hackhell.com/search.php?searchid=2053570
1 den 25´e kadar. Toplam 39 Sayfa bulundu
Arama işlemi 8,05 sn sürmüştür.

FatalError
http://www.hackhell.com/search.php?searchid=2053577

1 den 25´e kadar. Toplam 40 Sayfa bulundu
Arama işlemi 3,23 sn sürmüştür.

:)

bişey demiyorum mod şu olsun bu olsun diye hakeden kazansın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri