XShoOt
Banned
- Reaction score
- 0
Pek O ßoLume ßakmıyOrum ama.payLa$ımLarın War +1967 diyOrum.
Bende öyle biliodum galiba zarfın ustunekı siyah noktya bakmadan yazıolarhellboy726' Alıntı:Benim Bildiğim Herkezin 1 oy kullanma hakkı vardır..
2. vede 3. kez yazanlar var ..
hellboy726' Alıntı:Benim Bildiğim Herkezin 1 oy kullanma hakkı vardır..
2. vede 3. kez yazanlar var ..
msn acıq oluyo ama calısıorum hell de iyi bilir we fazla zamanım olmuo ama snn gorusundur abımsın saygı duyarımSchranz' Alıntı:Daha önce + - vermedim. şimdi - diyorum çünkü 2 aydır forumda yoksun topiği actın ve gittin seni msnde görmeme rağmen forumdada deildin. ayrıca şu vakit paylaşımlarının az olduğu düşüncesindeyin. ve kısacası ihtiyac halinde kafamda tavsiye edeceğim isim başka. benim kanaatim bu umarım herşey istediğin gibi olur.
FatalError' Alıntı:msn acıq oluyo ama calısıorum hell de iyi bilir we fazla zamanım olmuo ama snn gorusundur abımsın saygı duyarım
hellboy726' Alıntı:bak bak hemen topu bana atıyor
iş yerinde bu aralar yoğunluk var sanırım o yüzden giremiyor olabilir ama birkaç gün içinde olayları yoluna koyup yoğunluğunu arttırıcağından eminim.
murat335' Alıntı:demek hellle kankisiniz ben donanım bölmüne modluk başvurusunda ben daha yogun ugraşırken paylaşımlar yaparken ta ozaman için diyorum .. bana -- sana ++ vermişti ...hatırlarsan bu yüzden di demek (kankilikten) ama neyse umarım olursun arkadaş ...paylaşımların artı zaten şimdi umarım olursun iyi forumlar.....
hellboy726' Alıntı:
Sanırım bu "bir yerde görev alamamanın" verdiği hırstan kaynaklanan bir mesaj olarak düşünüyorum ..soruyorum acaba ben forumda kime ayrıcalık yapmışım ? bu foruma öğretmenim hatta staj gördüğüm yerdeki patronum üye ?
şu anda bile bu mesajı okurken fatal error ile aynı yerden bağlanıyoruz..
yazıyı okudu vede kişilerin bazen nasıl başkalarına karşı hırs edinebileceğinide görmüş olduk...
kimseye ayrıcalık yapmadım vede yapmamda + verdiğim kişinin donanım hakkında bilgisini biliyorum vede bu yüzden destekliyorum , burda sizin bilginiz olmadığı hakkında söz etmiyorum sadece burda başvuru da bulunup gidipte başka sitede (isim vermiyorum) online olduğunuzu görmek beni şaşırttı o kadar.
iyi forumlar dilerim..
murat335' Alıntı: