Donanım Fiyat Listesi (Toptan Fiyatlar)

hemenyardim

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla burada bir çok arkadaş bilgisayar almak veya upgrade yapmak istiyor. Bunun için uyum ve fiyat soruyorlar. Size yardımcı olmak için bugün itibariyle tüm bilgisayar donanımlarının gerçek fiyat listesini veriyorum.:victory Tüm fiyatlara %18 KDV eklenecektir. Para birimi yanlarında yazmaktadır. Dolar ve Euro olanlar YTL ye çevrilmelidir. Bilgisayar piyasası kötü. Herkes tutturduğu fiyata satıyor. Fiyatlardan haberiniz olsun.:biggrin Bilinçli bir şekilde alış-veriş yapın. Para kolay kazanılmıyor. Teşekkürlerinizi bekliyorum. :clap:clap

Arkadaşlar fiyat listesi güncellenmiştir. 01.09.2008 tarihinden itibaren geçerlidir.1800 üzerinde ürünün fiyatı vardır.

http://rapidshare.com/files/141547186/01092008_fiyat_listesi.xls.html

ellerine saglık bence pc alacakllarun kesin bakması lazım

Arkadasım Koydum Zaten Ben Bu Konuyu... :saskin !! Bi ara$tırma yapıpda konularını acarsan sevinirim :)

Arkadasım Koydum Zaten Ben Bu Konuyu... :saskin !! Bi ara$tırma yapıpda konularını acarsan sevinirim :)

Ben sizin açtığınız sayfada gerekli cevabı verdim. Bu sayfadaki fiyat listesi tüm Hackhell ailesine çok faydalı olacaktır kimsenin kuşkusu olmasın.

1-Siz'Li biz'li konusuyorsun bu nasıL bir aiLe.. !!
2-Tamam Konuma verdigin cevaba her zaman saygım var.

Arkadaşlar fiyat listesi düzenli olarak güncellenecektir.

eyvallah dostm harika bir iş çıkrmşsın. Çok yararlı olacak herkes içinnnnn.

Sağolun bu güncel bilgiler benim için olduğu kadar bir çoğumuz içinde önemli çok teşekkürler dostlar...

Haftalık güncellemeler çok sık mı olur? Sizce güncellenme süresi ne kadar olmalıdır. Belirtirseniz sevinirim.

Haftalık güncellemeler çok sık mı olur? Sizce güncellenme süresi ne kadar olmalıdır. Belirtirseniz sevinirim.

$ ve £ iniş çıkışlarını göz önüne alırsak eğer haftada bir güncellemen yeterli olacaktır kanısındayım. tşkler güzel bir paylaşım. sürekli güncelleme ve uyum araştırması güncellemeleri sıklıkla devam edebilirse sabitlik olur.

$ ve £ iniş çıkışlarını göz önüne alırsak eğer haftada bir güncellemen yeterli olacaktır kanısındayım. tşkler güzel bir paylaşım. sürekli güncelleme ve uyum araştırması güncellemeleri sıklıkla devam edebilirse sabitlik olur.

Fiyatların çoğu zaten $ ve € üzerinden olduğu için iniş çıkışlar onları etkilemeyecektir. Fakat YTL için olanlar için haklısın. Tşk ederim. Özellikle büyük indirimlerin yaşandığı bu günlerde güncellemelere dikkat edeceğim.

bizzat kendim anlıom ben nbakmaya gerek ok bilmiyenleri bakması gerekio dicn am genede saol dostumm ellerine sağlık eeeeeeeeeeee nede olsa emeğe saygı ama dimi

iyide bu fiyatlara nerden kimden ürün bulucaz yazmakla bittimi ya tam yardımcı ol yada ol..

iyide bu fiyatlara nerden kimden ürün bulucaz yazmakla bittimi ya tam yardımcı ol yada ol..

Arkadaşım ben size bu fiyatları fikir sahibi olmanız için veriyorum. Malzemeleri alırken fahiş fiyatlarla almamnız için. Fiyatları bilirseniz pazarlık yapma şansınızda olur. Sizin fiyatlardan haberdar olduğunuzu anlarlarsa bilin ki çok farklı davranıyor satıcılar. Kâr marjlarını oldukça mantıklı düzeylere çekiyorlar.

Genelde vatandan alışverilş yapıyorum ve bulundugum şehirde daha ucuzuna denk gelmedim.
Ama liste yine işe yarar teşekkürler

Arkadaşlar fiyat listemiz güncellenmiştir. Fiyat listesindeki fiyatlar 01.09.2008 den itibaren geçerlidir. Listede 1800 ün üzerinde malzeme fiyatı vardır.

eLine saqLık =)) İnsallah bilgisayar aLıcak arkadaslar icin yararLı oLur..olucagında da eminim.. :)

Geri