Dostum SandıkLarıma !..

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
i04.jpg

can dostum

Şimdi sen yanımdasın bende yanındayım
Birgün gideceksin biliyorum
Ama bunu hiç kabullenmiyom
Çünkü sensisliği düşünemiyorum dostum

Seni birgün kaybedersem bilki ben ogün öldüm
Ve seni kalbime gömerek ölecegim
Senin gibi dosta can feda bunu bil
Senin için ölmeye hazırım can dostum

180595EkMJ_w.jpg

not : şu anki psikoLojim içinde romantik bişiLer karaLayamayacağımdan ancak " DOSTLUK " iLe iLgiLi bişeyLer payLaşmak istedim ..

ki anLadım ... " DOSTUM " dediğim insanLarın yarısı kuyumu kazıyormuş saoLsunLar ..

Herkese iyi forumLar !...

kanka dertlisin :( kanka hep dedigim gibi kimseye hakettiginden fazla deger vermiyeceksin !!! sonu ya arkadan vurma ya satma oluyor...ama unutma her zaman yanındayım ;) dostun kardesin olarak !!!

kimseye hakettiginden fazla deger vermiyeceksin !!! sonu ya arkadan vurma
Evet aynen katılıyorum Googles...Üzücü bi durum ama...Arif hayırdır ne oldu:S

arfy bu alayına gider =)
arfy kardeşim seni sinirlendireni bana yolla :hhcool

Arfy Keyifsiz 0LmaLısın HerHaLde Sana YaKışMıyor ßöyLe 0Lmak PayLaşımın GüseL Ama ßen AraßayLa KarşıLaşaCağımı SanıYordum Yine De SaoL PaYLaşTığın iÇin.!

3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değeri verirsen günün birinde seni 2 kuruşa satarmış..

DERtlisin arif..:(
Hayırdır ??

Arfy ben O Siirde bahsedilen Dost Kriterine Giriommu Lem :D:D

ınsanı en cok da dostlarından sewdıklerınden gelenler yaralar...

şimdi arkadaşlar yukarıda 3 kuruş 5 kuruş muhabbeti yapmışlar ama bence bu dost için geçerli bi söz değildir.. dost diyorum dikkat edin !! bu sözü ben kullansam kullansam arkadaşlarım için kullanırım.. doğrudur.. arkadaş dediğin insanlara gereğinden fazla değer verirsen, satabilirler seni.. ama dost başkadır.. benim gönlümde değeri paha biçilmez dostluğun..
arfy kardeşim kime hangi dostuna bu kadar kızdın bilmiyorum.. umarım bi da hayal kırıklığına uğramazsın bööle..:(

kanka hayırdır kime,neye bu isyan

Hayat Buysa Üstü Kalsın Boşwer Arfy_!

ki anLadım ... " DOSTUM " dediğim insanLarın yarısı kuyumu kazıyormuş saoLsunLar ..

ne yazık ki öyle. insan oğlu artık maskelerle dolaşıyor. onun altındaki gerçek yüzleri eninde sonunda çıkıyor ama insana acısı bir bıçak gibi saplanıp kalıyor.

takma kafana arfy eninde sonunda layık olduklarını buluyorlar. tabi anlıyorlarsa.

neyse üzme canını bak ben de bugün hatundan ayrıldımm üzülüyor muyum hiçççç:( o kız baskaydı be arifimm öldürelim kendimiziii ikimizde
bence derdimiz büyükk:D

Geri